Guardiola je morao ostati taman i što ga neki ljudi ne vole ili su smatrali da nije vrijedan Bayerna, ali za sam Bayern je to bilo dobitno rješenje do ljeta 2018. Koliko god sam znao u 2014. i 2015. biti razočaran, ljut, frustriran i htio sam njegov odlazak tada, u sezoni 2015/2016. sam htio ostanak jer je sve više bilo svejedno, a znalo se da će klub doći u ovu situaciju u kojoj je sada. Dovoljno ga je sebi prilagodio i naslagao svojih elemenata da je trebao još 2 godine raditi, promijeniti generaciju koju je vodio i hvatati europsku titulu s novim igračima.
On to jednostavno nije htio i drago mi je što je Rummeniggeu fino natrljao svašta u facu i otišao u City jer ovaj je bio totalni mekušac i šupak s jedne strane, a s druge strane okolo se bavio tuđim problemima i bahatio se kao da je ne znam što pa je sad ovako kako je.
Ancelottija uopće nisam ni vidio u Bayernu, a uprava ga već u siječnju prošle godine predstavila kao nasljednika. Mislim ono, zbilja su se u upravi "krvavo potrudili" da nađu kandidate i nasljednika, čitaj: gotovo sigurno nisu ništa ni gledali u ponudi već se odmah ovog Talijana uhvatili.
Od one Heynckesove priče iz 2012. o dovođenju jednog vrhunskog igrača u Bayern svake sezone nije ostalo baš ništa. Nekoliko igrača je otišlo u City, Chelsea, ovdje-ondje. Specijalci smo kad dobijemo gotovu slagalicu i moramo je doslovno potrgati umjesto da je pomalo premiješamo i opet složimo.
Za mene tek dolazi super uzbudljivo vrijeme u Bayernu jer će se nakon dobrih 5 godina gledati potezi kluba oko kadroviranja ekipe, a omladinska škola nam je klinički mrtva.