(19.01.2013.) FC Bayern München gegen Greuther Fürth

Komentirajte utakmice Bayerna u Bundesligi...

Re: (19.01.2013.) FC Bayern München gegen Greuther Fürth

PostPostao/la cruz » 21 sij 2013, 09:42

Da smo zabili još gol-dva ne bi niko pričo da smo "loše" odigrali.

Odigralo se kolko je bilo potrebno, bez nepotrebnog srljanja. Rutinski.

Koliko god Fürth bio loš, ali su barem trčali i pristojno se branili. Da imaju boljeg vratara ko zna kako bi partija izgledala.

Pobjeda je upisana, zu null i to je najvažnije. Da budem iskren, uopće nisam razočaran igrom ni rezultatom.

Što se mene tiče možemo protiv svakog protivnika igrati ovako dosadno i ne dopuštati mu da dođe do lopte, a kamoli do gola ;)

Popravit će se igra nakon jedne-dvije partije!

Drago mi je zbog Mandže naravno, ali nije na kraju ni bitno koji će napadač zabijati golove sve dok Bayern maršira ka osvajanju Bundeslige!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 21 sij 2013, 09:52

iako je Mandza zabio dva gola sad, protiv Stuttgarta bi volio vidjet Gomeza ipak su oni njegova musterija :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 21 sij 2013, 11:22

Protiv Stuggija ćemo VALJDA imati malo više mjesta za igru, naravno da je to šansa za Gomeza!

Volio bi vidit i Robbena!

čovjek je über-motiviert i moćno ga je vidit jbt. Sad je zabio onaj sexualni RobbenTor protiv Aachena.. dokaz da još ima to u sebi!

iskreno, jedva čekam da čovik explodira! Zaslužio je, nije jednostavno imao sreće s ozljedama, ali skroz se promjenio, način igre prilagodio momčadi, igra odlično u fazi obrane!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 sij 2013, 13:44

Nisam stigo komentirati prije! Pogledao sam tekmu naravno! 8-)

Manđa se polako pretvara u stroj i prirasta mi srcu. Lepo je vidjeti kad rvat zabija u vršku Bayernovog napada. Stavrno je jako dobro odigrao i suzdržo sam se da mu jebem mater nakon što je fulo zicer sa dva metra. Fino je na kraju sve popravio. Nadam se da mu ova sezona nije jedna lasta koja čini proljeće i da neće proči ko Olić, već da su ovi golovi i igra stvarni prikaz njegove kvalitete.

Baš me zanima koliko Manđa sada vrijedi i za koliko bi mi njega mogli utopiti da do toga dođe. Ima li neki klub tamo vani koji je spreman za njegove uslzge dati 20 miljona eura ili nedaj Bože više? :o

Schweini je također odigrao fenomenalnu tekam. Bilo ga je posvuda, delal je na kičmi i tu i tamo napravio koji genijalan potez. Mogu reči da mu se i šut, a pogotovo slobodnjaci popravili :shock:

Što se tiće tog svega, po pitanju da smo mi odigrali loše, samo ću puknut od smijeha :lol: :hehe: Da mi nismo torpedirali protivnika to je istina, no Furtha nam dosloFce nije napravio ništa, izuzev one gluposti kad je Dante sjebo zaleđe. Kad tako odigraš onda neodigraš loše, već kolko treba. Ptoriv Freiburga ili bolje rečeno protiv Lilla u gostima smo odigrali loše dok ovo sa tim nema veze. Kada ostvariš totalnu dominaciju na terenu i kada ti je protivnik nemoćan onda po nogometnom zakonu neigraš loše!

Malo me začudilo kad je Robben ušao, jer sam mislio da još nije spreman. kako je sada izgledao na terenu bilo je to predobro, samo je malo preveč puta dodo loptu :mrgreen:

Treba reči, da se iznad Arene osjetila ta vijest da je Guardiola potpisao, pa možda igrači kako zbog toga, a i zbog činjenice da su pripreme tek gotove igrali malo lošije u napadu. S vremenom će to ofenzivno ili ti po broju stvorenih prilika sigurno biti bolje!

Još jednom :legendo: za Manđu!

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 21 sij 2013, 15:11

Odigrali smo dobru utakmicu, onako - nezgodnu. Teren je loš za ono što očekujemo, jer zna se kojim metodama ga se dotjeruje kad je zima. Prva službena utakmica je, uvijek treba ući oprezno, ne treba juriti nego se tražiti.

Ako s nekime se može biti razočaran, onda su to Nijemci - Kroos, Müller, Lahm. Slabo su odigrali, a znaju puuuuuno bolje. Kako ćemo dalje igrati i izvesti momčad na teren, ne znam. Hoćemo li rotirati ofenzivnu liniju s Robbenom i Shaqirijem, u svakom slučaju bih volio. Isto kao što i Gomeza bih volio vidjeti češće od prve minute no to ćemo morati pričekati da Mandžo ne zabije barem 2 in row.

Robbena ne trebam komentirati, opet je počeo juriti terenom, umire za sudjelovanjem u igri, slalomima, golovima, a i dodavanjima. Njega moramo prije Guardiole iskoristiti puno više. Ova prijateljska nakon ove utakmice je pokazala da je željan golova i uspjeha.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 21 sij 2013, 20:13

CroCHEF napisao:
melodyne napisao:
CroCHEF napisao:ok posaljem ti linkove na PM poslje tekme (oko 8)

jel ces poslati?

sorry zaboravio. :(

nema problema! hvala puno!!!!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga