Nisam stigo komentirati prije! Pogledao sam tekmu naravno!
Manđa se polako pretvara u stroj i prirasta mi srcu. Lepo je vidjeti kad rvat zabija u vršku Bayernovog napada. Stavrno je jako dobro odigrao i suzdržo sam se da mu jebem mater nakon što je fulo zicer sa dva metra. Fino je na kraju sve popravio. Nadam se da mu ova sezona nije jedna lasta koja čini proljeće i da neće proči ko Olić, već da su ovi golovi i igra stvarni prikaz njegove kvalitete.
Baš me zanima koliko Manđa sada vrijedi i za koliko bi mi njega mogli utopiti da do toga dođe. Ima li neki klub tamo vani koji je spreman za njegove uslzge dati 20 miljona eura ili nedaj Bože više?
Schweini je također odigrao fenomenalnu tekam. Bilo ga je posvuda, delal je na kičmi i tu i tamo napravio koji genijalan potez. Mogu reči da mu se i šut, a pogotovo slobodnjaci popravili
Što se tiće tog svega, po pitanju da smo mi odigrali loše, samo ću puknut od smijeha

Da mi nismo torpedirali protivnika to je istina, no Furtha nam dosloFce nije napravio ništa, izuzev one gluposti kad je Dante sjebo zaleđe. Kad tako odigraš onda neodigraš loše, već kolko treba. Ptoriv Freiburga ili bolje rečeno protiv Lilla u gostima smo odigrali loše dok ovo sa tim nema veze. Kada ostvariš totalnu dominaciju na terenu i kada ti je protivnik nemoćan onda po nogometnom zakonu neigraš loše!
Malo me začudilo kad je Robben ušao, jer sam mislio da još nije spreman. kako je sada izgledao na terenu bilo je to predobro, samo je malo preveč puta dodo loptu
Treba reči, da se iznad Arene osjetila ta vijest da je Guardiola potpisao, pa možda igrači kako zbog toga, a i zbog činjenice da su pripreme tek gotove igrali malo lošije u napadu. S vremenom će to ofenzivno ili ti po broju stvorenih prilika sigurno biti bolje!
Još jednom

za Manđu!