(27/02/13) FC Bayern München -:- Borussia Dortmund

Komentari na igre u kupu...

Re: (27/02/13) FC Bayern München -:- Borussia Dortmund

PostPostao/la Haris » 27 vel 2013, 22:38

Martinezov start je za čist žuti, o crvenom nema govora.

Inače smo poprilično pali u drugom poluvremenu, ali smo opet imali tri čiste prilike koje nismo iskoristili. Dobro je završilo! 8-)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2013, 22:39

Ma odlično! Nema gdje ih nismo pobjedili. 8-) Još zamisli sretnemo se u LP i tu ih otresemo. 8-) Mislim da od tada nebi htjeli više igrati snama. :mrgreen:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la toma007 » 27 vel 2013, 22:41

Kakva utakmica, ajmeee :D

Al steta za sve one prilike, trebali smo ih otjerat kuci s punom mrezom
toma007
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 27 vel 2013, 22:47

Schweini, Bog nogometa !!!

Gundogan who ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 27 vel 2013, 22:48

uglavnom zaključak je da se robbena više ne smije ostavljati na klupi.
heynckes je lud ako to uradi jer lik igra kao u najboljim danima.

a što se tiče svinje i javija tu više nemam koplimenata da ih pohvalim.
postali su najbolji tandem veznjaka na svijetu :a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 27 vel 2013, 22:48

Borussia nije stvorila NIJEDNU ozbiljnu priliku. :a045:
Stvarno odlično izgledamo, kao tim za trostruku krunu. Vjerojatno jedini. Možda se još United može skrpati u našu kategoriju. :mrgreen:

Haris napisao:Martinezov start je za čist žuti, o crvenom nema govora.

:bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 27 vel 2013, 22:53

Napokon smo im jebali majku, šteta što nismo bili prisebniji u završnici jer smo ih mogli popteno unakazit.

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 27 vel 2013, 23:16

LuctL napisao:I, da ...
Dakle, ili taj Surez, ili Falcao, ili netko treći, tko će raditi razliku na tom mjestu između dvojice protivničkih stopera.

Nema trećeg. samo njih dvojica dolaze u obzir.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 27 vel 2013, 23:33

LuctL napisao:A, Buyten? :a045:

Top1 stoper svijeta? :a045:

Mani se toga, svega ti. Sad nam kao ide po loju, pa ste i tog kiksera našli da uzdižete. Čovjek je zajebao oba finala LŠ i za mene će uvijek biti kiks igrač. Po meni on nije igrač za Bajern i tačka. Treba nam svježa krv na štoperu kad dođu one najvažnije utakmice u LŠ.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Axe » 27 vel 2013, 23:36

Ponos trenutno preovladava pa onda svaki moguci epitet izrazen u superlativima.

Dominirali smo i dominiracemo. :bravo:

Hvala ti Bayern, hvala ti Robben! :legendo: :legendo:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 28 vel 2013, 00:15

Velika pobjeda nad ljutim rivalom, itekako slatka....Kup bi se sad trebao upakovati i dupla kruna se smiješi.
Ta agresivnost od starta utakmice, taj žar, ta borba, baš smo igrali ko pravi Bayern. Uz svu onu ljepotu da bi se gazilo na svim frontovima i trofeji osvajali, treba ta borba, agresivnost, a to smo pokazali večeras, isto ko što smo pokazali protiv Arsenala.....

Robben fantastičan večeras...... Nakon svih događaja i svega negativnog što ga je pratilo digao se kao fenix iz pepela.
Javi i Mandžo, ma to su dva giganta, to su dva dobitka za ovu ekipu. Znam da Dortmundovcima se oni nisu svidjeli, ali ta pozitivna prgavost, ta vatrenost, taj žar, pa to je prijeko trebalo ovoj ekipi......Ma ja se rascvjetam kad takve borce, opake momke vidim na terenu.......Ma to je za sv..., ma to je za ekstaze.......

A Schweini, a borbe, a organizacije, aaaa pregleda igre, pa opet a borbe, a lidera, aaa IMPERATORA kako ga nazva komentator na SKY-u......Hvala Thonu i Netzeru što ga ovako isprovociraše da igra.... :D

Mora se pohvalit jedan Dante, kojeg stalno hvalimo, koji je vrhunski stoper, možda već smijemo reći da je i najbolji trenutno na svijetu. Van Buyten, lav, borac i čovjek koji voli Bayern.

@Miki: Moraš nekad igračima koji ginu za klub, preći preko postupaka iz prošlosti. Ja sam jednom ovde pisao, za to izgubljeno finale protiv Intera na prvi pogled pada velika krivica na Belgijanca, ali njega je ostatak ekipe ostavio samog, pa da ga Milito onako pređe. Niko nije savršen, i jasno je ko dan da se Van Buyten ne može po mnogim stvarima poredit s Badstuberom, Danteom, ali je lav, borac, borbom toliko toga nadoknadi i čovjek u ovim godinama ovako igra i još ne djeluje sporo. To znači da igra srcem i da je dušu dao za njemačkog nogometa. A svi griješe, ne možemo mi odmah Robbenu zamjerat ako penale fuli, ili Belgijancu zbog nekih grešaka. Obojica oni imaju veća muda, nego mnogi drugi..... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 28 vel 2013, 08:39

Slika
Slika
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 28 vel 2013, 08:51

Da mu je malo veci vidilo bi se da mu se digo

Kako i ne bi!

Btw. Robben i nije odigrao naj naj partiju, sto je i sam izjavio poslije utakmice. Ali reko je da je iznimno vazan "taj jedan moment", to je to sto cini razliku. U ovakvim utakmicama odlucuje upravo taj trenutak inspiracije (ili pak fatalne greske)
I zato mu svaka cast, drago mi je da je naš "Ferrari iz garaže" ipak pokrenuo motor 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 28 vel 2013, 10:33

Martinez je jučer bio odličan. Ali ona situacija kad je šutirao je bila kraljevska. Kao da gledam Neuera.

Prvo traži loptu, onda se čudi što su mu je dodali, pa gleda uokolo, ne zna kome bi je proslijedio. Paaaa, kaj će, ide on malo pucati po golu s pola terena... I onda Weidenfeller jedva obrani. :lol:

cruz napisao:pogledajte kako je njihov najbolji igrač Götze odigrao ;)

Bio je njihov najbolji defenzivni vezni na terenu. U napadu potpuno beskoristan.

Klopp je previše forsirao uništavanje naše igre na sredini terena. To je iscrpilo Dortmundovce.

Jupp je taktički bio fenomenalan, već treću utakmicu protiv Dortmunda zaredom. Stvarno mi je žao što odlazi. :cry:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 28 vel 2013, 11:58

cruz napisao:Da mu je malo veci vidilo bi se da mu se digo

:lol:
eh, nije on jusuf bilal pa da ima prangiju/hašima. :mrgreen:
Murta napisao:Martinez je jučer bio odličan. Ali ona situacija kad je šutirao je bila kraljevska. Kao da gledam Neuera.
Prvo traži loptu, onda se čudi što su mu je dodali, pa gleda uokolo, ne zna kome bi je proslijedio. Paaaa, kaj će, ide on malo pucati po golu s pola terena... I onda Weidenfeller jedva obrani. :lol:

:hehe: :bravo:
haver nastavlja sa dobrim partijama i u paru sa imperatorom bastianom oru sredinu terena. za ono 'malo' kašnjenje je mogao pocrveniti. nema izgubljene lopte za njega, stoga i ne čudi što je dosad u karijeri redovno dobijao Slika kao i ove Slika

jako sam zadovoljan prikazanim (mada je realizacija bila slaba, netipično za bayern ove godine :mrgreen: ) i vidjelo se da ima i plan B ako ne možeš ništa činiti protiv zgusnute sredine i jakog presinga.
duge lopte i prekidi su spas. i naravno da proradi neko sa genijalnim potezom (kao robben sinoć).
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: DFB Pokal