Velika pobjeda nad ljutim rivalom, itekako slatka....Kup bi se sad trebao upakovati i dupla kruna se smiješi.
Ta agresivnost od starta utakmice, taj žar, ta borba, baš smo igrali ko pravi Bayern. Uz svu onu ljepotu da bi se gazilo na svim frontovima i trofeji osvajali, treba ta borba, agresivnost, a to smo pokazali večeras, isto ko što smo pokazali protiv Arsenala.....
Robben fantastičan večeras...... Nakon svih događaja i svega negativnog što ga je pratilo digao se kao fenix iz pepela.
Javi i Mandžo, ma to su dva giganta, to su dva dobitka za ovu ekipu. Znam da Dortmundovcima se oni nisu svidjeli, ali ta pozitivna prgavost, ta vatrenost, taj žar, pa to je prijeko trebalo ovoj ekipi......Ma ja se rascvjetam kad takve borce, opake momke vidim na terenu.......Ma to je za sv..., ma to je za ekstaze.......
A Schweini, a borbe, a organizacije, aaaa pregleda igre, pa opet a borbe, a lidera, aaa IMPERATORA kako ga nazva komentator na SKY-u......Hvala Thonu i Netzeru što ga ovako isprovociraše da igra....

Mora se pohvalit jedan Dante, kojeg stalno hvalimo, koji je vrhunski stoper, možda već smijemo reći da je i najbolji trenutno na svijetu. Van Buyten, lav, borac i čovjek koji voli Bayern.
@Miki: Moraš nekad igračima koji ginu za klub, preći preko postupaka iz prošlosti. Ja sam jednom ovde pisao, za to izgubljeno finale protiv Intera na prvi pogled pada velika krivica na Belgijanca, ali njega je ostatak ekipe ostavio samog, pa da ga Milito onako pređe. Niko nije savršen, i jasno je ko dan da se Van Buyten ne može po mnogim stvarima poredit s Badstuberom, Danteom, ali je lav, borac, borbom toliko toga nadoknadi i čovjek u ovim godinama ovako igra i još ne djeluje sporo. To znači da igra srcem i da je dušu dao za njemačkog nogometa. A svi griješe, ne možemo mi odmah Robbenu zamjerat ako penale fuli, ili Belgijancu zbog nekih grešaka. Obojica oni imaju veća muda, nego mnogi drugi.....