2. kolo
Srijeda 31.10.2012.
20:30h
FC Bayern München -:- 1. FC Kaiserslautern

Sta je bilo jucer... nemam pojma 
CroCHEF napisao:Vamos![]()
Sta je bilo jucer... nemam pojma

cruz napisao:igra se na AA, tako da opet očekujem krvnički bunker i kontrice a la Leverkusen, ali također očekujem reakciju na poraz i bolju realizaciju prilika, domaći rečeno: oću 5 komada!

anton 1983 napisao:Bez obzira na ovaj jako loš i nepovoljan rezultat protiv Kusena ja bi riskirao sa B ekipom, pa taman se osramotili i svi nam poćeli srat. Napravi bi to iz razloga jer sam na kup prije sezone odlučio gledati tako da nam to bude prilika za B igrače. Zato bi AKO SE MOŽE I AKO SU LJUDI DOVOLJNO SPREMNI ODIGRAO OVAKO:
----------Pizarro
Alaba-----Šhek atek-----Mulla
------Martinez------Tymo
Contento---Dante---Boa----Rafinha
----------------STARKE
I po mogučnosti bi još kombinirao sa ova tri igrača kao starterima ili kao zamjenama: Buyten. Can i Robben..
Pa kud puklo da puklo!

nele-BHF napisao:Može, pa da odma otpišemo borbu za jedan trofej.
nele-BHF napisao:Može, pa da odma otpišemo borbu za jedan trofej.

anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Može, pa da odma otpišemo borbu za jedan trofej.
E jebiga nele kada ti na to gledaš tako..Gledaj to nanačin da ti B momčad također mora igrati jer ako nemaju dovoljno minuta u nogama, onda ti ne mogu pomoči niti u LP niti u BUNDESLIGI. Što sad odjedanupt nevjeruješ u kvalitetu Bayernove klupe? Pa nije da sadu našoj B ekipi igra Breno ili Usami ili petersen...

anton 1983 napisao:Bez obzira na ovaj jako loš i nepovoljan rezultat protiv Kusena ja bi riskirao sa B ekipom, pa taman se osramotili i svi nam poćeli srat. Napravi bi to iz razloga jer sam na kup prije sezone odlučio gledati tako da nam to bude prilika za B igrače. Zato bi AKO SE MOŽE I AKO SU LJUDI DOVOLJNO SPREMNI ODIGRAO OVAKO:
----------Pizarro
Alaba-----Šhek atek-----Mulla
------Martinez------Tymo
Contento---Dante---Boa----Rafinha
----------------STARKE
I po mogučnosti bi još kombinirao sa ova tri igrača kao starterima ili kao zamjenama: Buyten. Can i Robben..
Pa kud puklo da puklo!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost