Utakmica kakvu nisam očekivao moram priznati. Negdje sam igrao prognozu 4:0 prije 4 tjedna, a završilo 4:1(ne bi mi bili mi da ne pustimo protivniku gol ili dva za doslovno nikakav trud). Fenomenalna utakmica i samo taj gol je mrljica na savršenu predstavu naših dečkiju za uzvrat nakon 1:6 u Bergamu. 10 komada u 2 utakmice

, podsjeća me na Sporting de Portugal iz 2008./2009., tamo smo onda 12 komada u 2 utakmice sprašili, 5 u gostima i 7 doma.
Kakav debi Öflij! Ja za njega nikada nisam čuo no evo ga danas isto da piše nove rekorde oko promocije klinaca u 1. momčad.
Naš Pavić isto debitirao sa 16 godina! Mali je rođen
19.1.2010.!!! Znači 16 godina i 3 mjeseca. Paul Wanner je najmlađi ikad sa 16 godina i 15 dana.
Jebote život! Gdje sa ja bio tog dana 2010. samo Bog zna s tada nepunih 21 godinu.
Ovo ako ne krenemo razarati s klincima narednih 3 godine i riješili ta sranja od golemih ugovora na vlastiti pogon, onda ne znam. Previše je tu imena ušlo da ne bi jedno 3-4 uspjela se nadmetnuti za startnu postavu i za rotaciju.
Sad idemo se suočiti s problemom starim 12 godina - Real Madrid. Krađe, lopovluci, isključenja za ništa, instant sviranje pogotka bez video provjere gdje nakon tog istog sudačkog žvižduka na centar nema provjere i dojave više...
Moramo ih dobiti i izbaciti, po mogućnosti u 2 utakmice. Dosta mi je tih glupih priča o 'njihovom' natjecanju, nekakvim 'specijalnim' formama, Bernabeu i sl. Sve smo mi to prije 2014. imali uvjerljivo na svojoj strani gdje se pobjeda protiv njih bilo gdje mogla i uračunati za nas.