(1/4 finale - HINSPIEL) Real 1:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (1/4 finale - HINSPIEL) Real 1:2 Bayern

PostPostao/la doro » 08 tra 2026, 12:37

ivan napisao:Po meni prilično nedvojben penal - činjenica da suca nisu zvali da dođe pogledat dovoljno govori jer da je išao gledat morao bi dat. Pametnom dosta

Ovo s crvenim za Taha meni glupost žešća. Da ga je nagazio na gležanj sve pet, može crveni. Ovako ga je u trku OKRZNUO tj ogrebao. Kako jebote to može bit crveni o čem mi pričamo koji je onda ovo sport

Za naš prvi gol sam se bojao da će poništit kao protiv Leverkusena - potpuno suludo da te netko napuca u ruku uz tijelo i par dodavanja kasnije padne gol i da ne vrijedi. Čudo da nisu

Sve se slazem sa tobom cudo da nije sviro ruku koja nije bila,Tah cisti zuti karton nije bilo namjere a zuti se dobiva bas zato kaj morao biti oprezniji,penal je klasicni.Jbg nemre protiv Reala proc neki teski poklon.

Zato samo smirenijeinije,mentalitet u Munchenu i dobiit cemo ih.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 08 tra 2026, 18:34

Olise..šta reći...jedna od najboljih kupnji ovog stoljeća ..nemam niti jedne zamjerke..šut,asistencije,dribling,obje noge,pregled,motorika..
Neuer,Kimmich..doktorski
Stanišić mora šutirati kad ima priliku,jer se uvijek može odbiti,netko skrene balun..mora na tome poraditi

Diaz nije Ribery,ne igra livom nogom i to ga očito na ovom levelu usporava.

Moramo više šutirati s 15-20 m,jer prilika ima.

Optimističan sam ,jer će biti odmoreniji Kane, domaća atmosfere,te nam igra i neriješeno...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 08 tra 2026, 19:09

Ljudi moji, velika, ogromna pobjeda... Gledajuci onih nekoliko sezona u kojima je Bajern ispadao od Reala, to je bilo bas bolno. Ako momci uspiju u revanšu izbaciti Real, onda zaista svaka čast.

Bernabeu je nateze gostovanje u LŠ ma u kakvoj formi da je Real. Ovo je El klasiko Lige šampiona. A Bajern je odnio pobjedu sa Bernabeua. Ogroman korak, ogroman! Ali Real je Real, nema opustanja ni sekunde.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 09 tra 2026, 08:32

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 tra 2026, 11:02

Nekoliko je sudaca izjavilo da je ovo trebao biti penal. :idk:
Iz njihovih usta/objava, ne iz mojih.

Tri vrste prekršaja u jednom: Gruvanje tijelom, guranje rukom i podapinjanje nogom, s leđa nekoliko metara od gola.

Mislim, ne treba sad kukat posebno kod ovakog rezultata. Ali to su te situacije di real dobiva bonus kod sudaca, situacije na koje ljudi upozoravaju.

Jer to je situacija za 3:1. Jedno je ući s golom razlike u uzvrat, drugo je s dva gola. Možda baš ovo bude presudilo. Ne kažem da hoće niti prizivam, ali činjenica je da je faul za penala i da VAR (po pravilima) mora javit sucu ako on nije vidio, bez obzira što je već donio odluku.
kVAR - kad je u Bernabeu.

https://x.com/iMiaSanMia_en/status/2041922923460538696
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 tra 2026, 10:30

Ma cisti penal odmah se vidilo svi elementi za dosudjivanje,jednostavno je sudac kvar zazmirili jet 1:3 je definitivno otpadanje reala.

No moramo ih dobiti i doma,moja prognoza za prvu tekmu je bila bas 1:2 za Bayern pa sad prognoziram 3:1 za Bayern u Munchenu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26