(1/4 finale - HINSPIEL) Real 1:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (1/4 finale - HINSPIEL) Real -:- Bayern

PostPostao/la Miki » 06 tra 2026, 09:56

anton 1983 napisao:To je sve u redu, ali daj mi reci dal se ti sjecas kada je zadnji puta bila ovakva atmosfera prije tekme?

Iskreno se ne sjećam. Borim se sa potajnom željom i nadanjem da ih Bajern dekne tamo 4:0 kao Real što je nekada tukao Bajerna u Minhenu, ali se obuzdavam...jer je to Real.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 06 tra 2026, 09:59

Mi trenutacno imamo MONSTER MENTALITAT! Ja se ne sjecam kada je Bayern u jednok sezoni toliko puta okrenuo ili spasio rezultat. Te brojke su za mene na razini nemoguceg.

Mislim da cemo napravit dobar Ausgang position za uzvrat. Nemrem rec da bumo ih poderali u Madridu.

To je moje misljenje. Stand jetzt! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 06 tra 2026, 10:28

Miki napisao:
anton 1983 napisao:To je sve u redu, ali daj mi reci dal se ti sjecas kada je zadnji puta bila ovakva atmosfera prije tekme?

Iskreno se ne sjećam. Borim se sa potajnom željom i nadanjem da ih Bajern dekne tamo 4:0 kao Real što je nekada tukao Bajerna u Minhenu, ali se obuzdavam...jer je to Real.

Te 2014. kad su nas odvalili 4:0, a svi smo mislili da ćemo mi njih
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 06 tra 2026, 11:31

Prošlo je od te 2014 puno godina i zaboravlja se polako... Ak se ne varam primili smo dva gola iz dva kornera ili prekida i gotovo je bilo. Ironično ove sezone ako nam nešto ne ide to je obrana kornera :hehe:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 tra 2026, 12:10

Murta napisao:
Miki napisao:

Te 2014. kad su nas odvalili 4:0, a svi smo mislili da ćemo mi njih

Pa to... Zato se i obuzdavam sa pomislima iako mi nadodje "Kad bi Reala deknuli kao Barsu kad je bio 7up". Mislim, osim osvajanja LŠ, najveći je gušt Reala pobijediti i izbaciti u LŠ. Zato sam i oprezan znajući ko je Real, šta je bilo prije 12 godina, kako je Siti (takođe "favorit") prošao...
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 06 tra 2026, 13:47

Axe napisao:Iskreno, Real izgleda grozno, tromo i bespomocno. Loptu ce nam sigurno predati i ocekujem u obje utakmice preko 65% loptu u nasim nogama.
Kompany mora biti spreman na kontra napade na koje ce se fokusirati Arbeloa.

Mi ako budemo igrali svoju igru, za nas nema zime i dat cemo im u Madridu najmanje 2 gola.

Mi ako budemo igrali svoju igru to znači da ćemo najmanje 3 gola u 2 utakmice primiti jer mi bez primljenih golova ne možemo niti jednu utakmicu. Upravo K.O. utakmice i okršaji bilo na 1 ili 2 utakmice su ono gdje netaknuta mreža presuđuje pobjednika, a ne igranje svoje igre pa onda favorit izvisi i popuši. I City je igrao svoju igru prije ovog okršaja pa je popio ajme golova da se ne zna u kojem susretu više, a isto tako i prije 4-5-6 godina kada je Madrid bio razvaljen uglavnom no ispadali su zbog mnoštva primljenih golova do sve silne prilike nisu zabili(i malo tko kada zabije sve u nogometu da se razumijemo). :)

Nama je samo tvrda obrana ključ uspjeha prolaza ovdje. Za našu igru me zaboli neka stvar ukoliko mi iz nje ne možemo 2-3 pogotka u 2 utakmice zabiti neovisno iz penala, kornera, slobodnjaka ili aktivne igre iz stvorenih prilika ili individualne majstorije nekog od naših igrača.

Miki napisao:Polako, jarane. Real kakav god da je, protiv njega niko nije favorit u Ligi šampiona. Uostalom, i Siti je tako lagano izgubio prvu utakmicu u Madridu 3:0 iako su došli kao neki tzv. favoriti. Džaba i posjed 80% i prilike ako Bajern nije u stanju da ih u dvomeču izbaci. Real iz jedne šanse da 2 gola, ako me razumiješ.

Koliko se ja sjećam još u starom nogometu prije 20-25-30 godina pa i prije mog rođenja, biti favorit i uloga favorita nije isto što i imati unaprijed osiguranu pobjedu. Mi jesmo (blagi) favoriti protiv Real Madrida kao što smo bili i prije 12 godina i sve to potvrđuje ova i ona sezona do derbija između 2 kluba, no što to uopće znači(ili je značilo) nakon utakmice?

Malo ili doslovno ništa. Više za kladionice i neka druga vremena prije televizije. Dođe jedan dan i sve padne u vodu. Baš kao s Augsburgom u Minhenu pa smo doma izgubili i upisali jedini poraz ove sezone u prvenstvu.

Na kraju krajeva, upravo smo 90-ih i 2000-ih mi bili u tom položaju pa smo tukli Real Madrida i prije 2014. imali debelo bolji omjer pobjeda, poraza i neriješenih protiv njih. Sada oni nakon onih sramotnih krađa sudaca iz 2017., 2018. i 2024. imaju bolji omjer.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 06 tra 2026, 14:00

Ne znam uopce dal moze biti nekih iznenadenja u postavi?

Mozda je jedino dilema dal ce startat Gnabry ili Musiala i na kojoj strani ce bit Laimer, a na kojoj Stanisic.

Ovo sve ostalo je po meni nekak Gesetzt.

Naravno ocekujem da ce Kane startat.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 07 tra 2026, 08:07

Zadnji put kad sam u kafani gledo tekmu bilo je tamo 2010. finale LP, kad smo bacili pušing od Intera.

Sad me zove brat, on i kum njegov rezervirali stol za nas u istom lokalu, prvi red ispred velikog TV-a. U tom se lokalu inače gledaju tekme, dva velika ekrana, zvuk na 10 zvučnika Itd i sad sam još više nabrijan. A taj njegov kum je na svakoj domaćoj tekmi Bayerna, još od kraja 90-ih.

Očekujem da će Kane igrat i ODIGRAT, makar i sa 5 injekcija za bolove
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2026, 08:39

Debelo je nešto u zraku, debelo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 07 tra 2026, 08:52

Sanse Reala: Brzina Vinisijusa i Mbapea, kikseri Upamekano i za fudbal stari Nojer, neki glup crveni karton a la Dijaz protiv PSŽ-a. I opet trema jer se sjetim Sitija... Mislim da je Real previse podcijenjen, a to moze biti kontraefekat.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2026, 09:01

Miki napisao:Mislim da je Real previse podcijenjen

Ja mislim da je idealno podcjenjen, zato jer ga niko nije podcijenio :lol: To su priće za malu djecu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 07 tra 2026, 09:36

Kad ce se postave znati? :D
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2026, 09:51

Miki napisao:Kad ce se postave znati? :D

20:00.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 tra 2026, 11:24

Mi smo u boljoj formi bolji nogomet ukupno i bolji igraci ali danas i uzvrat najbitnijji je mantalitet protiv Reala ako to pokazemo prolazimo sigurno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 07 tra 2026, 11:36

Smiješno je Miki pričati o podcjenjivanju Reala, kada i igrači i trener i velika većina fanova upravo naglašava suprotno, svak pokazuje respekt i većinom su svi objektivni.

Od javnih ličnosti, jedino je Gerard Pique radikalan, reko je da će real fasovat gore nego Barca 2020.

Ali on može bubnit šta oće, ne treba njega uzimat zaozbiljno. Zna svak šta je real madrid u LP na domaćem terenu kada je na ispadanje.

____

Ja osobno vjerujem da Bayern može u dvije tekme proći, ali sam isto svjestan da će trebati i sreće, da nema prostora za neke velike greške.

____

Na X-u je odavno glavna rasprava sudac. Možda opravdano, možda neopravdano, ali činjenica je da u bilo kojem scenariju protivnik reala mora dati 100%, pa šta bude.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26