Axe napisao:Iskreno, Real izgleda grozno, tromo i bespomocno. Loptu ce nam sigurno predati i ocekujem u obje utakmice preko 65% loptu u nasim nogama.
Kompany mora biti spreman na kontra napade na koje ce se fokusirati Arbeloa.
Mi ako budemo igrali svoju igru, za nas nema zime i dat cemo im u Madridu najmanje 2 gola.
Mi ako budemo igrali svoju igru to znači da ćemo najmanje 3 gola u 2 utakmice primiti jer mi bez primljenih golova ne možemo niti jednu utakmicu. Upravo K.O. utakmice i okršaji bilo na 1 ili 2 utakmice su ono gdje netaknuta mreža presuđuje pobjednika, a ne igranje svoje igre pa onda favorit izvisi i popuši. I City je igrao svoju igru prije ovog okršaja pa je popio ajme golova da se ne zna u kojem susretu više, a isto tako i prije 4-5-6 godina kada je Madrid bio razvaljen uglavnom no ispadali su zbog mnoštva primljenih golova do sve silne prilike nisu zabili(i malo tko kada zabije sve u nogometu da se razumijemo).

Nama je samo tvrda obrana ključ uspjeha prolaza ovdje. Za našu igru me zaboli neka stvar ukoliko mi iz nje ne možemo 2-3 pogotka u 2 utakmice zabiti neovisno iz penala, kornera, slobodnjaka ili aktivne igre iz stvorenih prilika ili individualne majstorije nekog od naših igrača.
Miki napisao:Polako, jarane. Real kakav god da je, protiv njega niko nije favorit u Ligi šampiona. Uostalom, i Siti je tako lagano izgubio prvu utakmicu u Madridu 3:0 iako su došli kao neki tzv. favoriti. Džaba i posjed 80% i prilike ako Bajern nije u stanju da ih u dvomeču izbaci. Real iz jedne šanse da 2 gola, ako me razumiješ.
Koliko se ja sjećam još u starom nogometu prije 20-25-30 godina pa i prije mog rođenja, biti favorit i uloga favorita nije isto što i imati unaprijed osiguranu pobjedu. Mi jesmo (blagi) favoriti protiv Real Madrida kao što smo bili i prije 12 godina i sve to potvrđuje ova i ona sezona do derbija između 2 kluba, no što to uopće znači(ili je značilo) nakon utakmice?
Malo ili doslovno ništa. Više za kladionice i neka druga vremena prije televizije. Dođe jedan dan i sve padne u vodu. Baš kao s Augsburgom u Minhenu pa smo doma izgubili i upisali jedini poraz ove sezone u prvenstvu.
Na kraju krajeva, upravo smo 90-ih i 2000-ih mi bili u tom položaju pa smo tukli Real Madrida i prije 2014. imali debelo bolji omjer pobjeda, poraza i neriješenih protiv njih. Sada oni nakon onih sramotnih krađa sudaca iz 2017., 2018. i 2024. imaju bolji omjer.