(5. kolo) Arsenal 3:1 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (5. kolo) Arsenal -:- FC Bayern

PostPostao/la Miki » 26 stu 2025, 23:03

Zaista slaba igra danas. Jako loš Bajern. Ne znam šta se desilo pa su ovakvu utakmicu odigrali. Poraz kao poraz ništa strašno, ali način kako je do njega došlo nije baš najsjajniji. Bajern mora pod hitno tražiti novog golmana. Nojer je svoje odsvirao i počinje da bude Upamekano 2. Svako malo mu se desi neki kiks. Nema više tu one brzine i postavljanja na vrijeme kao nekada. Pliva kao da je u bazenu, prvi i treći gol direktno njegova krivica, a drugi Upamekanova.

Nakon ovoga zaista i ne želim da se produžuje ugovor Upamekanu. Zaslužio je drugi žuti, tj. crveni karton, ali mu je sudija progledao kroz prste. Samo je podsjetio na svoj "suvi kvalitet" kad ispliva i cijelu utakmicu odvede u drugom smjeru. Ne kažem, bilo je i dobrih izdanja, ali nekako se uz njega vezuje kiks. Tako da, novi štoper i golman pod moranje. Takođe, Dijaz je očigledno mnogo falio danas. Sa svojim kretanjima bi vršio konstatno pritisak na zadnju liniju protivnika no ništa od toga.

Potpuno zaslužena pobjeda Arsenala.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: (5. kolo) Arsenal 3:1 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2025, 23:18

Kako su nas večeras na prekide odradili i 2-3 kontre. Rezultat - 3:1 poraz.

Ovo sam očekivao u jednom scenariju i to se obistinilo. Mi smo s druge strane bili baš ono loši, stvarno loši i sve je to rezultiralo ovakvim ishodom. Nešto ćemo naučiti nakon večerašnje utakmice jer ipak smo dobili sve ekipe osim Arsenala dosad, uključujući Chelsea i PSG, a vidimo kako momci iz Londona buše druge dosta ozbiljne momčadi u zadnje vrijeme, nas nisu ni dotaknuli.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2025, 09:37

Niš se nije sleglo i baš mi je krivo sjeo ovaj poraz!

Točno me podsjetio na onaj loš i rastrojeni Bayern. One fore, falio je Diaz mi ne drže vodu. Pa Diaza nije bilo u 2. poluvremenu gegen PSG, ali smo jebeno odigrali.

Kad smo već kod PSG-a, ne mogu se otet dojmu što nismo 2. poluvreme igrali na isti način kao protiv PSG-a, onako da fejst predamo protivniku loptu i da halamo na iznenađenje. Jebiga ipak igramo u gostima i dosta smo djelovali nesigurno. Neuera sam mam skužio da ovu većer neće biti dobar.

Isto tako ovakav poraz iako je jedan, mi budi jako puno upitnika. Nije to baš tak kao što cruz kaže "nije ovo ništa, ajmo dalje". Ovo bi usporedio s Interom prošle godine di smo ispali na guzove, dok smo jučer baš bili lošiji i teško mi je za nećim žaliti i baš Arsenal okrivljavati na neki krump. Iz topg razloga ovo nije "samo jedan poraz", nego pitanje da li smo stvarno tu di trebamo biti i da li trebamo na zimu posegnuti za nekim pojačanjem za širinu...

StaniŠpek je nažalost prelomio tekmu s onim promašajem tj. ne dodavanjem lopte. To smo morali zabit da se dignemo, a da oni zapnu i jebiga to se nije dogodilo, dok nam je ove godine sve takvoga ulazilo pa je lakše bilo mljet.

VK me baš razočaro kaj u drugom poluvremenu nismo igrali Hard Defence, ali i igrači su jako sjebali. Tah me dosta oduševio kaj je najgore, a Upa me podjestio na Rupu. Al jebem mu mater, da smo tak slabi u skoku, a cijela zadnja linija nam je fakat dost visoka, to mi nije jasTno.

Zamislite ovu tekmu s Karlom, Kimmichom i Bischoffom u sredini :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: (5. kolo) Arsenal -:- FC Bayern

PostPostao/la Murta » 27 stu 2025, 10:01

ivan napisao:Ovi su iz prekida baš jako opasni i/ili smo mi slabi. Ali i toliko nekih situacija kad su nam kontru uvalili ili presjekli loptu. Jako jako čudno i nisam to vidio ove sezone od nas. Spuštanje Kanea prenisko sam kritizirao još prije i to mi se uopće ne dopada

Oni jesu baš jako opasni i Arteta je poznat kao top trener za prekide, ali nisu baš baš toliko jako opasni kao što su bili sinoć. Mi smo kriminalno branili prekide.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 27 stu 2025, 14:59

Los dan,previse igraca jako losi prije svega Neuer,Rupa,Stana i Laimer bio jako nesiguran,Pavlovic zakocen,Olise odsjecen kao i Kane.

Prolaz imaju nas najbolji stoper Tah,Kimmich i Karl premalo za pobjedu.

Jos kad dodamo krivu taktiku trenera i kasnu reakciju u 2 pol poraz je ocekivan jer Arsenal je u strasnoj formi,sve im ide glatko medjutim.mi da smo pravi bolji smo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2025, 15:15

Vidjelo se što ne valja i vidjelo se kako je Arsenal najjačim oružjem nas sinoć dokrajčio - prekidima. Nismo se pripremili za utakmicu i njihovu strategiju i to nas je koštalo 2 gola.

Neki naši nisu bili raspoloženi, a Topnici su u naletu i samopouzdanje im je visoko. 27.11. je danas, nije K.O. faza i sada smo odigrali s 2 najbolje ekipe u zadnjih 7 mjeseci. Znamo gdje smo, kakvi smo, na čemu smo i što se treba popravljati do tamo početka 3. mjeseca.

Ovo sinoć je bilo premalo i preslabo. Neuer je igrao s crijevnom virozom ili nekom želučanom vragolijom. On nikako nije mogao biti na 100% jer sam već 3 tjedna imam jebene probleme sa sa stomakom, vjetrovima, podrigivanjem i najgore od svega slabosti u čitavom organizmu popraćen kako kad glavoboljama i napadima pa radi onda 5 dana tjedno i probaj imati koncentraciju i snagu. Ti izleti neki su bili u redu, ali baš sam ga promatrao jer je bio upitan i nije izgledao uvjerljiv, baš ko ni brkovi mu. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 stu 2025, 21:21

Otprilike sve mislim onako kako je anton napisao. Mislim što se baš nije igralo u drugom poluvremenu kao protiv PSG-a.
A ono da nismo toliko mogli biti agresivni cijelu utakmicu, to jest zbog rovitosti Kimmicha i Gnabryja i izostanka Diaza (između ostalog su to razlozi).
Neuer protiv PSG-a odigra fantastičnu utakmicu, super brani, a onda protiv Arsenala ono hrvanje i nesigurnost kod izlijetanja da se kod kornera pokupi loptu. Doslovno se hrvao i borio sam sa sobom i sa protivnicima i nekako jadno i nesigurno kod tih prekida/kornera izgledao.
Prilika je da se neke stvari poprave. Mislim tu priliku ovaj poraz pruža. Ali oni koji su većinom naša redovna mušterija, sada su dobili ovaj susret i u eventualnom sudaru u K.O. fazi dobili bi krila. Nije da nas nikad nisu pobijedili, ali nas nikad nisu izbacili, samo ovaj poraz je pomalo za njih bio podvig, prije svega psihološki...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26