Evidentno je kako ste potonuli i to previše za svoje iskustvo.

Razočaranja su sastavni dio života, baš kao i uspjesi.
Tako je to kada igramo u nikakvoj ligi i gdje ti je stalni prvi pratitelj razvojni centar, a ne ozbiljan klub s ambicijama i rastom iz sezone u sezonu, a ostatak klubova uvijek igra u svojem svijetu.
Da imamo ligu i draž kakva je bila prije 2003. onda bi sve drugačije izgledalo, naročito zadnjih 12 sezona gdje se sve svodi na 4. i 5. mjesec u Europi.
Znam i ja da to tako ne ide. Već sam 3 puta bio u napasti da klub ne gledam, a najmanje sam ga gledao 2022. i 2023. kada sam se odselio iz HR i tu sam, ironično, baš svjetski ispadao u Njemi od Bayerna, pa i nogometa i sportova.
Rekordi meni premalo znače(ili više i ništa u ovom usranom statističkom sranju koje nam serviraju i trpljaju non-stop već jedno 6-7 godina) osim ovo kada je sezona bez poraza i da striker zabije preko 40 u ligi i jedno 60-70 u cijeloj sezoni, a obrana primi u ovakvoj smiješnoj ligi najviše 18-22 gola po sezoni. Sve ostalo me ne tangira izuzev snažnog i širokog kadra i juriša na titule. Brojevi dolaze sami po sebi kada vidiš što igrač istinski radi na terenu s njima ili bez njih.
Zaista, nije zgodno zadnjih 4 i pol godine gledati i pratiti Bayerna i njegove utakmice jer to znam po sebi. No opet kada gledam zadnje 2 i pol godine svoj Osijek koji je apsolutni drlog od kalendarske 2024. i nisam odgledao 12 utakmica na televiziji, onda ništa ne kažem.
Ti @Cruz s 3 djece si još i čudo da te zadnjih 4 godine ona nisu odvukla skroz od svega vezano za sport, a ne samo Bayern.