(19/09/2012) FC Bayern München -:- Valencia CF

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Anketa je završila: 20 ruj 2012, 16:01.

Badstuber
19
10%
Boateng
17
9%
Dante
12
6%
Lahm
18
9%
Buyten
1
1%
Martinez
17
9%
Luis Guistavo
11
6%
Can
5
3%
Tymo
1
1%
Schweini
15
8%
Kroos
11
6%
Ribery
19
10%
Robben
8
4%
Shaqiri
3
2%
Muller
15
8%
Manđukić
17
9%
Pizarro
2
1%

Ukupno glasova : 191

Re: (19/09/2012) FC Bayern München -:- Valencia CF

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2012, 10:53

ma to treba zaboraviti i prihvatiti, ne može se ništa promjeniti, nije lako gledati to sve ali to je prošlost ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2012, 10:56

FCB_general napisao:Neka te ne zavarava jedna ili bilo koja druga utakmica. On je nesposoban to odigrati, a sve osim toga je nekakav trenutak inspiracije, čudo i sl. ;) Previše je otraga, nema utrčavanja, ničega. Iz svega se vidi da to njegova pozicija, NIJE.

Gledaj nešto , on jeste idealan za stopera, to je bez daljnjeg. On se meni kao igrač sviđa i zbog svoje agresivnosti, borbe, prgavosti, ali uz to ljudi često zanemare da on dosta toga zna s loptom (prije svega odlično dodavanje, sjajan šut, a i centaršut se znao pokazat, kao protiv Mainza npr).....E sad nije on idealan za beka, ali on je takav da gdje god da ga staviš, on daje maksimum i trudi se, zna on ovo solidno odradit i bolje od mnogih drugi. Samo što naravno da je tamo bolje rješenje jedan Alaba.
Holger je ovu poziciju solidno odradio i u prvoj Van Gaalovoj sezoni. I tad je bilo propusta, grešaka, al zakrpio je to opet dosta.

A sad se nedavno tokom sedmice žalio, da se tamo ne osjeća najbolje, na poziciji beka i da želi uskoro opet stopera igrat.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2012, 11:25

Ma nije nikako upitno zalaganje i borbenost gdje god da ga staviš, samo jednostavno to nije njegova pozicija i točka. Ne može pružiti onako kako to pruža Alaba, znači ne zadovoljava. Svako razmišljanje da igra bilo koji igrač na tuđoj poziciji i poziciji koju on nije vidio od kadeta je zločin i opet preseravanje da li nešto imamo ili nemamo, a kad se sve usere, opet dođe prijelazni rok i fali nam to i to. Mislim da smo to ostavili iza sebe, a kad se obojica oporave(kao i Rafinha na desnoj strani), svatko će se izmjenjivati na svojoj poziciji.

Badstuber je stoper i ništa više, sve ostalo je prisilno. Salihamidžić i Hargreaves su unikatni. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2012, 13:20

Slika
Vidi, vidi... Neka se jave oni koji su tamo bili(ili koji su iz Minhena). :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ruj 2012, 18:40

Dominacija,kontrola i na kraju sve zakenjali tipično za Bayern zadnjih godina..čim sam videl da manađa uzima loptu znal sam da bu fulal..treba odredit 2 igrača da to pucaju i basta po meni Gomez I Lahm...sad je najbitnija ta dominacija i pobjeda..sva 3 kluba su uzeli 3 boda i odlično otvorili LP samo neka tako i nastave ;) Kroos se defintivno probudio iz mrtvih te jučer bio najbolji igrač te napravil i seriju golova...samo dalje tako :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 ruj 2012, 19:19

Mislim da sam se zaljubio u Kroosa! :smile10:

Slika

Pogledaj ti te okice, taj dres, tu firzuru!!!!

Slika

To skužim kada na jedan poseban način skoćim prilikom davanja gola određenog igrača :mrgreen: Jučer sam se baš kvalitetno uzjebo kad ga je stepo! Ove sezone sam baš hitil oko na njega i moram priznat da sam si našel svojeg "Gomeza broj dva", ak me razmete.

Ono na što sada jako obračam pažnju je ono što Kroos i Schweini rade na terenu! Ono što je jučer Schweini radio :shock: Nisam ziher da je baš imao preveč krivih pasova, bilo ga je svuda po terenu i dosta puta sam se bunio da li Schweini ili Kroos imaju loptu ili ko se to nalazi na toj poziciji. To me jako veseli jeronda znam da njih dva jako dobro surađuju, kvalitetno se izmjenjuju i nadopunjavaju. Kroosa sada radi ono što kritičari od njega traže - RAZARA PO KVARTU! Čim se otvori prilika za šut on ju pljusne, a neki put se čak i sam ode izboriti za poziciju da ju pljusen.

Kroos i Schweini su jučer dobili epitet najboljih i to samo iz razloga što je Ribery na poluvremenu morao izaći. Ne znam koji mu je jučer kurac bio, ali lik je igro ko nadrogiran. NEMREM DOČEKAT DA SE ALABA VRATI, pa da njih dvoje budu najbolji "lijevi tandem" svijeta!!!!

Tri pasusa, a još nisam Martineza spomenuo, pa kako to? Eto ga, jučer su me neki toliko oduševili, da mi čak i Martinez nije bio najbitniji igrač na terenu. Ono što me oduševilo kod Martineza je to da je odigro, staloženo i kao da već dugo igra u Bayernu, a ne na način "da se mora pokazati".

Što se tiće "lošeg Robbena i Pizarra", nisam iznenađen, jer ipak, Robben je bio ozlijeđen, a Pizaru je ovo prva tekma u prvih 11, protiv jednog jako kvalitetnog protivnika, koji svoj beton trenira na jednoj barci i realu, a to nije mala stvar. Sva sreća pa nam oni jučer nisu trebali.

Ajde primili gol za 2:1 i oko toga SE NETRBA I NE SMIJE RADITI HALABUKA, iz razloga što se ja nisam u niti jednoj sekundi pobojo, da bi nam pobjeda mogla pobjeći. Taj pogodak uopće našu momčad nije uznemirio...

Bravo za JUPPA, što je dobro odradio rotaciju i to po mom guštu. Samo da tako nastavi dalje...Baš me zanima ko će igrati protiv MOČNOG BATEA?!?! :hehe:

I još bi sam rekao da je ova rotacija bila kompliment za Schalke, jer je Jupp rađe "riskirao" u Lp protiv jedne Valencie nego protiv Schalkea...

Neću spominjati, Chelsea, 19.5 itd...Samo ču reč da mi se jako sviđa stadion di se igra finale FA KUPA...

:twisted:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka