(20.11.2012)FC Valencia : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (20.11.2012)FC Valencia : Bayern München

PostPostao/la cruz » 21 stu 2012, 09:46

antone, gledajući Bayernovu situaciju iz globalne perspektive - naravno da se ne treba bi nezadovoljan

ali gledajući Bayerna iz perspektive ove utakmice, gdje 60ak minuta imamo igrača više i gdje igrači nisu dali dovoljan doprinos (moje mišljenje) da odnesu 3 boda doma - ja ne mogu biti toliko sretan.
primili smo taj glup gol, ali imali su 2-3 "pametne" šanse za gol i nisu ih iskoristili, isto kao i Bayern.

samo pročitaj izjave igrača i Rummenigge-a ;)

nisam zadovoljan, ali sam već probavio, tako da za mene je ova priča gotova.

idemo dalje, auf ihr Roten i odo otvarat temu za Hannover
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la GrleREB » 21 stu 2012, 11:09

anton 1983 napisao:Jeste li nezadovoljni? Jeste? E onda super! E onda sam ja presretan!!!

Možda bi bili zadovoljniji, da u zadnjem kolu igramo utakmicu i neovisimo sami o sebi popitanju prolaska dalje, poput Chelsea? Ili možda da se nalazite u poziciji u kakvoj je City? Ne znam samo pitam....

...

Još da budem sretan kad igramo protiv takvih etično-moralnih pički poput Valencie (Španjolaca), kad nam daju gol, pa nisam sa marsa pao! Dobro da nisam monitor razbio kad sam vidio zbog ćega je cigan od Webba sudio prekršaj protiv Dantea iz koje je akcija na kraju pao gol!

Inaće Dante je za mene igrač tekme, dok me Šhaqiri oduševio i nadam se da će slijedeću tekmu protiv Hannovera zapoćeti

Napokon normalni komentar :bravo: Ok, nismo pobijedili ali igramo zrelije nego prošlih godina kada bi u ovakvoj situaciji popušili. Pa Valencija se samo branila i nešto iz kontri pokušavala. O tome kako su pokušavali iznuditi crveni nad Danteom neću niti pisati jer je to za svaku osudu ... pre strašno :evil:

Dante po meni odlično odigrao ... Martinez solidan, ali je jučer curilo kod Badstubera na lijevoj strani ... nadam se da je to zbog pauze. I naravno Gomezova smotana asistencija :lol: Da li je to uopće htio ostat će zauvijek misterij.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2012, 11:11

GrleREB napisao: Da li je to uopće htio ostat će zauvijek misterij.

Gomez je sigurno htio napraviti "takvo nešto" jer je znao da mu je Muller iza leđa. no da je baš planirao točno to što se dogodilo, u to baš nevjerujem! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 stu 2012, 12:26

Lipo ga je bilo vidit kad je ušao!

Samo neka što prije uđe u formu, sad je jedna od najvažnijih faza u sezoni

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 stu 2012, 16:18

anton 1983 napisao:
GrleREB napisao: Da li je to uopće htio ostat će zauvijek misterij.

Gomez je sigurno htio napraviti "takvo nešto" jer je znao da mu je Muller iza leđa. no da je baš planirao točno to što se dogodilo, u to baš nevjerujem! :mrgreen:

Tipični naš tenk iz ničega stvori mastrelni potez a iz 100% napravi 1% šansu :lol: nema veze fali mi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka