FCB_CRO napisao:Prekrasna utakmica. Nevjerojatna pobjeda i sto je naj btnije- BEZ KARTONA!!! To me odusevilo vise od svega. Maestralna izvedba Bayerna, bez greske... Ove godine je trofej valjda nas. Zasluzujemo ga vise nego itko! BRAVO, BRAVO, BRAVO!
Jos nesto- ova utakmica u subotu kaj cemo igrat protiv Borussie nece biti nikakav pokazatelj za finale! Nesmijemo upast u zamku toga da kroz tu utakmicu gledamo finale. Cak i da ih pobjedimo 3:0 u gostima, finale je finale. Druga prica.
Ok, a sada ono bitno... sutra ce biti otvorena tema o OSNIVACKOJ SKUPSTINI!!! Na dan finala, 25.5 cemo se naci u Zagrebu, odrzati osnivacku skupstinu i pogledati finale. To je moj prijedlog, ali i od par ljudi ovdje sam to cuo. Vise o svemu sutra.

zivili svi moji "bavarci"

nike_st napisao:btw neku sliku san sinja di je neko upalti 35 kn svaka mu cast nemgou sad to pronac di jeskuzajte
a ja budala nisan a mislia san upaltit na hendikep -1 bila kvota 10.5 i stavit 50 kn a jbg sad nema veze...
i nakraju najvise mi je drago sto niko nije dobia zuti tako da svi igraju finale u full sustavu idemo vise po taj 5 nasllov![]()
laku noc

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost