(01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

PostPostao/la Lahm » 02 svi 2013, 08:35

"Tik tak otkucao je Barcelonin sat" :haha:

Nego, da li je istina da je Zajec izjavio da Barcelona najmanje troši od velikih klubova ? :shock: :mrgreen:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 02 svi 2013, 08:45

Lahm napisao:"Tik tak otkucao je Barcelonin sat" :haha:

Nego, da li je istina da je Zajec izjavio da Barcelona najmanje troši od velikih klubova ? :shock: :mrgreen:

Da. Imo je jos par izjava ali mi se nije dalo gledat vise pa sam na zfd prebacio
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 02 svi 2013, 09:18

Svaka čast, bio sam pod takvim dojmom da sam par puta slikavao onaj ukupni rezultat od 7:0.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 02 svi 2013, 10:36

Nije mi jasno zašto ima ovako malo drkanja? :roll:

Ljudi, mi smo u finalu Lige šampiona, a svega 7 strana ispisano!? :shock: Razbili smo najbolji tim ikada sa 7:0, a to niko prije nas nije uspio. Bukvalno smo ih ponizili. Izgleda da ljudima treba malo drame, da nekog prođemo onako "jedva", kao npr. Arsenala, da bi se raspisali. Nema Antonovog komentara, što me jako čudi. Ajd, nije ti 100 godina, već samo 30, napiši svoj sud o našem uspjehu. :mrgreen:

Jebote, 7:0 i finale LŠ. Jebem ti fudbal i sve ako ovo ne uzmemo. Bajern to jednostavno mora!!! :navijac:

Prošle godine se Čelzi veselio minhenskim ulicama, da li je vrijeme da se Bajern veseli londonskim?

Neko reče da je 1997. Bajern bio šampion BL, da je Štutgart bio u finalu Kupa, a BvB uzela trofej LŠ. Ima li simbolike tu?

Prvo finale bez suspendovanih igrača od 2008. i duela Mančester Junajted - Čelzi.

Imamo 9 finala iza sebe i 5 poraza u istim. Ovo je 10-to finale za nas i prilika da broj trofeja u drugih mjesta izjednačimo. U posljednja 4 finala 3 smo izgubili. To je previše i mora se pod hitno mijenjati.

Poslije svih nesreća protiv Intera i Čelzija, kao i 1999. protiv Mančestera, ovo se mora klepiti.

Najveća glad ikada je prisutna kod naših igrača. Dosta je drugih mjesta, dosta je izgubljenih finala i nezasluženih poraza u istim.

Najveća tuga bi za fudbal bila da Bajern ne osvoji, jer izbaciti Arsenal, Juventus i Barselonu, a da ne uzmeš titulu je ravno katastrofi. Suparnik nam je stari znanac, neko kome smo dali 5 miliona da preživi, a on nas je tukao prethodne 2 godine. Sad smo ga ostavili sa 20 bodova iza i uzeli mu Gecea, najboljeg igrača. Nadam se da nam to neće u finalu naplatiti.

Ni Barsa kad je bila najdominantnija nije ovako suvjereno došla do finala. Ovo je najveća razlika u polufinalnim mečevima LŠ ikada. Šampioni Italije i Španije nam u 4 meča nisu dali NIJEDAN GOL. KAKAV PODATAK!!! :legendo: :legendo: :legendo:

Dortmund se provukao protiv Malage, eto na kraju malo je falilo i Real da ih izbaci. Najviše me strah te šugavosti, jednog meča gdje je sve moguće. Ali, sa vođama kakvi su Švajni, Martinez, Riberi, Nojer, Dante, mislim da moramo ovo uzeti.

DOŠLO JE VRIJEME ZA TO!!!

:avogp1: :avogp1: :avogp1:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 02 svi 2013, 10:42

Lennon napisao:jel ima di video s Čosićevim komentarima, to moram još jedanput čuti :haha:

Najači komentar od debila je nakon naših 6:0 veli majstor IPAK BAYERNI IDE U FINALE! :lol:

Evo vam mail od drage-robokapa-ćosića pa ga slobodno vređajte i podjebavajte.

Drago.Cosic@hrt.hr
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 svi 2013, 10:47

Evo ja poslao mu sljedeći mail:

Nadam se drago da si "presretan" kaj su ti ispali real i barca i kaj buš morao kao mrzitelj njemačkog nogometa gledat NJEMAČKO finale,DA DA DRAGEC IGRAJU...... BAYERN - BVB....UŽIVAJ
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 svi 2013, 10:48

The Scarface napisao:

Svaka čast, bio sam pod takvim dojmom da sam par puta slikavao onaj ukupni rezultat od 7:0.

Ajde da sam i doživo demoliranje jednog blockbuster kluba od naše strane!!! Mulac zakon :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 02 svi 2013, 10:57

Miki napisao:Nije mi jasno zašto ima ovako malo drkanja? :roll:

Ja se Miki apsolutno slazem sa svime sto si napisao. Ali sam isto tako jako oprezan, ne zelim poletiti prerano niposto.

Nakon i 4:0 u Munchenu, apsolutno sam bio zadovoljan, ali nimalo nisam mislio da je gotovo. Tek sam se nakon Robbenovog gola jucer malo umirio.

Sto se Barce tice, ali i Juvea, ali i Arsenala - zadovoljan sam. Nisam jos takvu zelju i usredotocenost kod nasih igraca vidio niti jednom. Robben je uskrsnuo, ono sto on radi je strasno. Muller ih je pojeo, Javi ih je razbio i umrtvio totalno. Ali, najjace je Schweini odigrao jucer. Po mojem skromnom misljenju, definitivno je klasa postao i tu nemam nikakve dvojbe vise. Apsolutno nikakve!

ALI, ipak, poucen ManU, Chelskijem i svime, ne mislim se jos previse veseliti. 90 minuta opreza, 90 minuta strepnje, 90 minuta gladi i zelje za trofejem nas jos dijele.

Definitivno idem tekmu-po-tekmu, jednu po jednu, nikako ne gledat dalje. Kako je Anton i rekao jucer, kada, ako Bog da, to pobijedimo, moze se igrica zagasiti. A onda cemo se veseliti i u sebi i prema van.

Tekmu-po-tekmu. Polako.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2013, 11:09

Thomas Müller će postati nakon ove sezone legenda ako uzmemo titulu prvaka Europe. Ovo što on radi u Ligi prvaka je nestvarno. Uništio je Barcelonu s 3 gola u 2 utakmice. Fantastičan igrač iako nam često zna kidati živce sa onim lošim predstavama u Bundesligi, ali na ovo ne mogu reći ni Z od zamjerke.

Apsolutni heroj ove sezone, a prošle sezone je mogao onim svojim pogotkom iskupiti lošu sezonu što nažalost nije uspio.

Ne osjećam pretjeranu euforiju jer prošle godine smo bili u potpunoj euforiji čitavu sezonu, došli smo do kraja i bili jednom nogom s druge strane ciljne ravnine, a sve je potonulo onim penalima i nestvarnom pobjedom Chelseaja nad našim nogometom. Mi smo vratili Barceloni za onaj najgori poraz u povijesti i vratili onaj epitet da mi slavimo protiv španjolskih klubova, pa tako i uz moćni Real, moćnu Barcelonu.

Ovo je sasvim druga priča. Igramo protiv Dormtunda koji nam je zadao glavobolje zadnje 2 godine, nismo znali rješenje za njih, a ove godine zbog čovjeka zvanog Roman Weidenfeller uspio je očuvati obraz ekipe u prvenstvu, a posebice u onom nogometnom masakru u četvrfinalu Pokala gdje su trebali doživjeti poraz poput onog ala HSV.

Ovaj vikend već imamo ispit protiv njih i stvarno će biti konfuzno što će se dogoditi na ovoj utakmici i kakav će pristup Klopp imati prema ovome, a kakav prema finalu.

Ovu utakmicu bih čak išao i da potpišem poraz uz dobru predstavu, a prave ideje i prezentaciju ostavio za finale gdje ćemo morati konačno jedanput nakon 70-ih odigrati odličnu utakmicu i dobiti unutar 90 minuta. Povraća mi se da opet slavimo na produžetke i penale kad jednostavno mi imamo takvu ekipu da ne smije si dopustiti igranje extra time.

Mi smo s Juventusom i Benficom najgori mogući finalisti europskih natjecanja, teška pušiona i koma. Moramo skinuti to sranje sa sebe i za buduće finalne utakmice, a ne da svaki puta bude tragedija nakon 1:0 kao 99' i sad 12' nakon Müllerovog zgoditka.

Tu sam napravio presjek jer smo 99' poveli već u 3-4. minuti utakmice i cijelu utakmicu bili dominantni, stvarali šanse a lopta nikako u gol, dok smo s drugim engleskim klubom gotovo istu stvar radili, samo smo zadnjih 6-7 minuta prije kraja utakmice poveli i onda prokockali.

Dosta je toga više! Svi hoćemo tu prokletu pobjedu u 90 minuta finalne utakmice CL. :neee:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 svi 2013, 11:15

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Zadnja izmjena: Miki; 02 svi 2013, 11:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la marac » 02 svi 2013, 11:16

FCB_general napisao:Ne osjećam pretjeranu euforiju jer prošle godine smo bili u potpunoj euforiji čitavu sezonu, došli smo do kraja i bili jednom nogom s druge strane ciljne ravnine, a sve je potonulo onim penalima i nestvarnom pobjedom Chelseaja nad našim nogometom.

E bas to. Tak i ja mislim isto.

FCB_general napisao:Ovaj vikend već imamo ispit protiv njih i stvarno će biti konfuzno što će se dogoditi na ovoj utakmici i kakav će pristup Klopp imati prema ovome, a kakav prema finalu.
Ovu utakmicu bih čak išao i da potpišem poraz uz dobru predstavu, a prave ideje i prezentaciju ostavio za finale gdje ćemo morati konačno jedanput nakon 70-ih odigrati odličnu utakmicu i dobiti unutar 90 minuta.

Ovdje se ne slazem. Ja zelim gazenje, pozrtvovnost, zelju, glad. Kao da igramo zadnju tekmu. Razbit ih pa neka si misle.

I onda to ponoviti ponovno u finalu.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2013, 11:24

marac napisao:Ovdje se ne slazem. Ja zelim gazenje, pozrtvovnost, zelju, glad. Kao da igramo zadnju tekmu. Razbit ih pa neka si misle.

I onda to ponoviti ponovno u finalu.

Ne bih previše tugovao da ne pobjedimo. Naravno da želim pobjedu jer želim da postavimo rekord od 15 uzastopnih pobjeda u jednoj sezoni, da povećamo broj pobjeda u sezoni i bodove također.

Samo važno mi je da na kraju slavimo u Londonu. Prošle sezone sam mislio da će domaći teren bez jebemti donijeti onakvom Bayernu protiv onog polusmiješnog Chelseaja naslov, a oni uspjeli zabiti gol iz jedinog kornera i izdržati 2 promašena penala i slaviti nakon penala.

Sad sam gotovo siguran da će igrači sezonu smatrati žešćim neuspjehom ako uzmemo sve u Njemačkoj, a ostanemo bez toliko željene Europe i to posebno protiv DORTMUNDA!

SAD ILI NIKAD! Ne želim da prođemo poput Valencije, oni se od toga nikad nisu oporavili. Da su kojim slučajem bili prvaci u jednom od ta dva finala, otišao bi taj klub u potpuno drugom smjeru do dana današnjeg.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 02 svi 2013, 11:46

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš