Skupina F
Grupna faza / 2. Kolo
Utorak 20:45h
FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München
Live:
Arena sport 4
Stadion:
Dinamo Stadion, Minsk
Sudac:
Aleksandar Stavrev (MKD)
FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

Miki napisao:Odvalićemo ih od života. Sve ostalo bi bio veliki

CroCHEF napisao:Guglo sam suca, voli davati puno zutih i cesto daje crvene.

anton 1983 napisao:Muskuläre Probleme Ohne Robben nach Borissow
Bayern-Star Arjen Robben wird wegen muskulärer Probleme auch in der Champions League gegen Bate Borissow fehlen.
Robben ne ide u Moskvu!
Pošet se nije pazilo kod ankete i samo vas je troje glasovalo, napravio sam anketu ispočetka, bez Robbena i Rafinhe...Udarajte!

CroCHEF napisao:Nekuzim zasto Bate neigra na svom terenu, vec idu u Minsk di je cak i manji stadion.
It is currently used mostly for football matches and is the home ground of BATE Borisov. The stadium has a maximum holding capacity of 5,402 people.[1] The stadium was opened in 1986.
Dynama Stadium (Belarusian: Стадыён Дынама, Belarusian pronunciation: [stadɨˈjɔn dɨˈnama]) is a multi-purpose stadium in Minsk, Belarus. It is currently used mostly for football matches and is the home ground of Dynama Minsk.

anton 1983 napisao:Ako sad odbacimo Pizarra, moglo bi nam se to odbiti u glavu. Siguran sam da će on zbog toga biti nezadovoljan, a moram reći i manje motiviran. Protiv Batea bi nam indisponirani Pizarro koji tek traži formu, trebao biti dovoljan, pa zato želim da on hala!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost