Gunners napisao:AJMO TOPNICI!
Na početku da ti kažem da mi je Arsenal najdraži tim u PL.
Međutim, nije mi jasno na osnovu čega vi gajite optimizam. Čitao sam detaljno izjave Vilšira, Vengera, Podolskog itd.
Pa čovjeće vi kao da ste u zaostatku jedva jedan gol na osnovu tih izjava, a ne da morate dati min. 3 gola na AA za prolaz.
Osjećam kao da niste svjesni sa kim igrate, uz svo poštovanje vašeg tima. Imate i vi brojne uspjehe, niste "novopečeni" moćni klub, ali isto tako niste ni neko ko Bayernu može prijetiti.
Kaže vaš golman kako ste čak i dominirali, ali ste primili 2 bezvezna gola. A, kakav je onda onaj vaš? Usran do bola. Čovječe, vi se ne možete sastaviti da odigrate 2 dobre tekme, a nama prijetite. Ja ne kažem da čuda nisi moguća (primjer Deportivo - Milan 4:0 prvi meč 1:4 za Milan), ali se događaju jednom u 100 godina. Deportivo je tada imao igru, imao je čime da se suprotstavi. Imate i vi par dobrih pojedinaca, ali realno je to premalo za našu mašineriju.
Ja se uopšte nisam plašio ovog dvoboja, samo sam govorio da treba biti oprezan, tj. da vas ne podcijenimo. A, pošto smo to ispoštovali, vrlo lako smo vas povalili na Emirejtsu. Nikom nije uskraćena nada, uvijek se treba nadati, ali nekako to vaši igrači rade kao da i sami nisu svjesni onog što govore. Realnije je samo da razmišljate kako da sa što manje golova napustite naše lijepo zdanje, što ne umanjuje nadu da ubodete bar 1 gol kao u prvom meču. Usredsredite se na PL i borbu za poziciju koja vodi u LŠ.
NA AA NEMATE ŠTA DA TRAŽITE OSIM ČASNOG PORAZA.Sve u svemu, srećno vam bilo i da se ne obrukate.