ivan napisao:I apsolutno ne bi imali skok igru. Sve kepeci

Murta napisao:ivan napisao:I apsolutno ne bi imali skok igru. Sve kepeci
Ko da je sad imamo.

ivan napisao:Murta napisao:ivan napisao:I apsolutno ne bi imali skok igru. Sve kepeci
Ko da je sad imamo.
Pa ne kao s Mandžukićem ali i Lewa zna glavom zabit. Barem imaš tu opciju. S malim argentincem možeš ubacit kad želiš poklonit loptu.

Murta napisao:Možda je bolje da je stvarno nemamo, nego ovako. Protiv Reala je taktika bila niz centaršuteva na koje su se Varane i Ramos samo nasmijali.

anton 1983 napisao:Brozovica i Vrsaljka muss man verplichten! Raznesli su ovo SP!

Miki napisao:anton 1983 napisao:Brozovica i Vrsaljka muss man verplichten! Raznesli su ovo SP!
Pa u Bajernu se ne pjevaju ustaške pjesme "Za dom spremni", "Čavoglave" ni nacistički pokliči "Slava Ukrajini" kao znak motivacije, mislim da bi se tamo ispuhali ako bi ih uzeli.![]()
![]()
![]()

anton 1983 napisao:Miki napisao:anton 1983 napisao:Brozovica i Vrsaljka muss man verplichten! Raznesli su ovo SP!
Pa u Bajernu se ne pjevaju ustaške pjesme "Za dom spremni", "Čavoglave" ni nacistički pokliči "Slava Ukrajini" kao znak motivacije, mislim da bi se tamo ispuhali ako bi ih uzeli.![]()
![]()
![]()
Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!

anton 1983 napisao:Al stvarno se nezajebavam - zadnji vezni kakvog ja tražim za Bayern u sustavu 4-3-3 je Broz - lik je stvarno preodličn na SP, a vrsaljko me kupio. Uvijek sam brijo koji kurac Vrsaljko, ali lik je fakat ŠPEK! Imat njega umjesto Rafinhe bio bi čisti SEX.
Rebić - al to mi je BLE, nije da nije dobar, al nekak bi htio drugačije krilo, no njegova silovitost... jedino kaj mi pada na pamet je od nejga radit ŠPICU

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost