anton 1983 napisao:Ova sezona ima neke slicnosti sa 2013 sezonom. Zaboravimo sad na kvalitetu igraca, ali tad je Muller igro krilo do nekog vremena, citaj ozlijede Robbena. Kad se Robben vratio Muller je uso u sredinu jer se Kroos potrgo. Sad se vraca Coman pa je pitanje sto ce biti bolje za Bayern dugorocno negledajuci Mullerovu statistiku.
Dal igrat s dva prava krila i Mullerom u sredini, dal dalje nastaviti s krilnim Mullerom ili takoreci zrtvovat Mullera...

cruz napisao:još jedan paradoks: kao trener bi si konto da ako imam Müllera na krilu, koji je slobodni duh i nije dribler poput Comana, da mi treba desni bek poput Kimmicha koji je napadački orijentiran (u zadnje 2 i pol sezone dao čak 43 asistencije).
Ali pošto je Kimmich prevrijedan u vezi, igramo sa štoperom na beku... a opet prvi u BL, rekordna skupina u CL itd.
Sezona puna paradoksa, rekorda, smjene trenera, teških ozljeda, špekulacija, prosječnih posudbi i transfera, promjena u upravi, razvoda, transfer saga, luđačkih odšteta, malog kadra, a ma nema čega nema - idealna za neki neočekivani uspjeh
ivan napisao:A vidiš meni je Pavard nekako bolji u napadu nego u obrani. U obrani voli kiksat, posebno iz prekida...

Murta napisao:Možda si u krivu cruz, možda Mulleru više paše limitiran, ali sposoban bek jer onda Muller ima više slobode lutati terenom. S Kimmichom pod Juppom i Lowom je Muller stajao postrance i nabacivao u sredinu zato što je Kimmića bilo posvuda.

cruz napisao:Murta napisao:Možda si u krivu cruz, možda Mulleru više paše limitiran, ali sposoban bek jer onda Muller ima više slobode lutati terenom. S Kimmichom pod Juppom i Lowom je Muller stajao postrance i nabacivao u sredinu zato što je Kimmića bilo posvuda.
a naravno ima i te, ali nekako idem logikom 1.) da je Müller igrač za napad - sa svim slobodama, a ne krilo kojem moraš više leđa čuvat nego podržavat; i 2.) da je bekovska pozicija jako važna za nogomet koji mi igramo, zbog manjka prostora kod gustih obrana i što smo dosta orijentirani ka krilima...
Po meni je šteta da Müller nije bliže golu i šteta je da nemamo dva beka koja su napadački jaki hrabri i brzi.

FCB_general napisao:Meni je Pavard u svakoj situaciji izvrsno rješenje za ono što Bayernu fali godinama, bilo kao 3. ili 4. stoper(gdje još puno treba raditi na kvalitetama), a o zamjenskom desnom beku da ne govorimo gdje Francuz samo i praktički igra i jedino zna igrati u Bayernu.
Mi dovedemo top desnog beka i Pavarda zauvijek stavimo na zamjenskog desnog beka i super. Onda traži 2 nova zamjenska stopera, a bekove si zatvorio s Alabom, Daviesom i u najgorem slučaju Lucasom.
Jako je važno definirati pozicije igračima jer 4-5 godina imamo taj minus u kadroviranju i kod ozljeda sve bude raskrinkano kao što je slučaj zadnjeg veznog već godinama i zamjenskih stopera koje uvijek nemamo ili imamo drlog.
Kimmich je veznjak i u najgorem i najcrnjem slučaju desni bek u budućnosti. Samo netko u upravi tako konačno treba početi razmišljati i provoditi rješenja kao tamo 2011. i 2012. s Alabom i Boatengom ili ćemo imati nova sranja i lutanja, nuditi ugovore Boatengu i J. Martínezu, a to je već znamo ravno nastavku samozavaravanja, a ne remontu i njegovom 2. nastavku.

doro napisao:Mi idemo po Havertza samo ako Thiago ili Muller idu proc dat njima povisice i uzet Havertza nema sanse.
Tu su jos Sane ,6ca, bek i stoper....puno puno love za dat.

anton 1983 napisao:Ja mislim da se mi više brčkamo nego naša uprava

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost