Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 23/24

PostPostao/la Murta » 16 tra 2023, 09:36

Mislim da se kod Manea poklopila glupost trenera i glupost uprave. Trener je htio igrati lagani, brzi nogomet, a uprava je htjela igrača koji imenom dostojno mijenja Lewandowskog.

Uz napomenu da ja ne bi otpisivao Manea ako dovedemo napadača koji zna igrat leđima okrenut prema golu. Ili je samo visok, jak i ima osjećaj za asistenciju. Takav bi nam potpuno promijenio geometriju igre i otvorilo bi se puno prilika za utrčavanje iz drugog plana.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2023, 10:05

Ma sve to moj Murta treba otpisat, zapisat i ponovo upisat :D

Bez plana nema nis od toga... Sane Mane Coman Tel Musiala? Jrl to.previse optimalno premalo?

Kakav je pllllaaaan?

Prvo i osnovno treba znat da je Mane igrac Kloppa sto.odmah u startu znaci da je prevara.

Onda se trebamo dogovoriti dal nam je špica glavni golgeter ili krila. Ako je špica onda je idealna kombinacija Coman i Sane. AKO su krila onda je idealna Mane i Gnabry.

Uglavnom u svakom slučaju napravit plan i podebljat vezu. Jer kak god da okrenes mi smo zabili miljon golova ali stabilnost koju smo u odredenim trenucima trebali imat, nismo imali...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 16 tra 2023, 10:16

Slažem se da fali plan. Iako mislim da je plan bio da zabijaju i kreiraju svi. Samo što nije uspio.

Mene najviše u glavu jebe Gravenberch. Znači lik je došao na izričit nagovor trenera i bio mu je četvrta opcija. Onda smo treću opciju posudili u United, a Gravenberch je postao peta opcija iza Mullera i Musiale. Pa jebem li mu sunce, jel mora Kimmich igrati 90 minuta i protiv Bochuma, i protiv Mainza, i protiv Kolna?
I sad navodno Gravenbercha žele Liverpool i drugi veliki klubovi. Pa žasto lik ne može dobit priliku u nekoj utakmici za Bayern? Šta si ga onda platio 20 milijuna?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2023, 10:29

Cak je ja mislim gore jer mi kao da igramo bez trece opcike u veznom redu i to svjestno! Znaci ako nemogu Kimmich ili Leon onda igra Musiala. Ako nemogu dva od gore navedene trojke onda cemo igrat 4 1 4 1. Ako nemogu sva 3 igrat mi predajemo tekmu :D

Evo takav sam ja dojam dobio i zbog toga mi je zloooooooo!

Znaci da smo mi tamo negdje prije Uping gola gegen City spustili Kimmich skroz na šesticu, ubacili Gravenbercha i Leona ispred njih i skroz na liniji bacili krila pa taman jedan od njih bio Gnabry nebi bilo ni bitno tko igra "špicu" ja vjerujem da ishod tekme nebi bio isti.

City je imao štopere na bekovima i sve holdere od veze pa do krila i to ie bio jedini nacin da mu zadamo brigu, a mi smo samo isli na mlin...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 16 tra 2023, 12:32

Laimer će nama dati priliku igrati 4-1-4-1 jer može biti samostalni DMC. Iako s obzirom na njegovu šutinu i prilazak u šesnaesterac, nisam siguran da ga želiš držati tako duboko.

Leipzig je zapravo dosta radikalniji primjer Bayernovog problema. Oni imaju ogroman napadački talent - Olmo, Nkunku, Szoboszali, pa i Werner i Silva su bolesno dobri igrači. Al šta ti to vrijedi kad u sredini imaju jednog jedinog dvosmjernog igrača - Laimera. Čak i Schlager koji je djelovao kao Laimerova kopija je užasno limitiran u RBL-u. I onda se ofenzivci vraćaju duboko po loptu da mogu kreirati nešto ili sve ovisi o direktnim loptama iz obrane.

anton 1983 napisao:Evo takav sam ja dojam dobio i zbog toga mi je zloooooooo!

Znaci da smo mi tamo negdje prije Uping gola gegen City spustili Kimmich skroz na šesticu, ubacili Gravenbercha i Leona ispred njih i skroz na liniji bacili krila pa taman jedan od njih bio Gnabry nebi bilo ni bitno tko igra "špicu" ja vjerujem da ishod tekme nebi bio isti.

City je imao štopere na bekovima i sve holdere od veze pa do krila i to ie bio jedini nacin da mu zadamo brigu, a mi smo samo isli na mlin...

Yep. Što više vrijeme prolazi, to sam razočaraniji time što Tuchel nije skužio tako elementarnu stvar.

I to je problem smjene trenera koji ima dobar rezultat. Ako Tuchel sad ispadne od Cityja i zgubi Bundesligu - a to je realna mogućnost - šta onda? Jel ostaje trener?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2023, 13:39

Al sad bas onog Gavija maznut Barci ak je to ist8na ko Kec na devetku.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2023, 14:10

Mi smo budale kako god okrenemo kad čitam ova vaša zadnja 4-5 posta.

Nama treba uvijek striker i to 2 po mogućnosti, ne samo jedan. O Gravenberchu je sve rečeno i ne ulazi u glavu zašto je Nagelsmann njega odlučio skroz uništiti i što mu je on skrivio da ga je doveo i onda šikanirao. Sabitzer je promašaj bio na naše 2 desetke koje imamo i krila isto tako, a on iza 10-tke ne igra i to se u Unitedu vidi kad ga staviš ma AM poziciju i nakon 2 godine lik razara opet.

Kimmich i Goretzka su zlo koliko god sam ih hvalio, ali to je bilo prije 2-2 i pol godine kada smo ulovili LP, imali Flicka I Thiaga još. Kimmich ne može igrati pod pritiskom 6-icu i biti Modrić i Thiago, pa i Kroos, jednostavno je on 8-ica. Nema on Schweinijevu defenzivnu igru i trku, diktiranje tempa, šaltanje strana i dr. Super je vezni, super je i bek, ali nije svaka uloga za njega.

Goretzka opet ima svoje bisere i ne može dosta toga. I sad bi to Nizozemac trebao raditi i ne radi baš ništa u Bayernu ko I Roca i Sanches, pa i Sabitzer kad je igrao u sredini. Uvijek ista priča, ali baš uvijek s tim ozbiljnim talentima u Bayernu.

I onda još Jamala guraju liniju unatrag na 6-icu, ma mamu ti jebem... :doh:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2023, 14:22

Nakgora stvar u svemu ov9me je to kaj ce sljedeca sezona biti 4. Ta sezona Sanea u Bayernu. Decki su ostarili i nas momentum Sexualnosti je jednostavno prosao....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2023, 14:44

Njihove najbolje godine su najgore. Gnabry 27, Sané 27, a od 26. do 31. su najbolje nogometne godine kada loviš vrh svijeta, ideš ići biti najbolji, ostaviti trag, a ovi što kažeš bilo hvataju ribice ili duboko zaronili. To i za Comana isto mogu reći unatoč one 3-4 problema s ozljedama.

Ne valjaju ovi danas, ne daju što se traži u sportu, jebeš hype i lovu kad imaš jedva 17-18-19 god., to ne pamti nitko. Ono što razviješ do 25-te i skupiš iskustvo, onda ide od 25-te do 32-ge razarati.

Robben, Ribéry, Basti, Lahm su tada krenuli kao formirati krenuli napadati sve i rasti u konzistentnosti i formi, a ne da im fale elementi igre, padaju u formi i igrama.

Loše brate, loše. Počinju me još više tjerati od nogometa,
a i ovako sam zabrinjavajuće udaljen zadnjih godinu i pol zbog života.
Pjesma je diamonds are forever, ne seksualnost, to oni ne kuže. Uzmimo samo propalog Jamesa Rodrígueza zadnjih 10-ak dana, ovi hoće njegovim stopama očito...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 tra 2023, 06:55

Pa sane,gnabry,coman i ekipa nemaju karakter tu prica pocinje i zavrsava.

Jasno he da je Tuchel sjebo tekmu protiv shittya a i sad ništa ne mjenja osjecam alibi spiku kod njega a to je pogubno.

Trebamo pod mus prodat jedno krilo ja bi cak i 2 jer 3 bi bilo previše.

Ako idemo na špicu trpaca golgetera pod mus moraju ici proc Mane ili Gnabry il oboje.
Ak ostaviš manea,sane gubi svoju poziciju najbolju itd.
Zajebana situacija nek ju debili rešavaju pošto su prvo prevelikom placom saneu sjebali krila a kupovinom manea to sranje zabetonirali.Neka štema sad bosanac
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 17 tra 2023, 22:47

Iskreno ja bih išao na kvalitetnu špicu (iako je to isto uvijek rizično) jer znamo da od postojećih igrača nikad golgetera nekih neće bit i moramo imat jednog koji može zabit barem 30ak golova. Ovi (krila) mogu uletit ponekad u fazama kad imaju onih 4-5 dobrih utakmica u godini, ali moraš imat jednu konstantnu klasu koja trpa golove.
Ali puno je tu upitnika s novim trenerom tako da ništa ne možemo znat jer karte se opet nanovo miješaju
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 tra 2023, 07:17

Trenutno kak stvari stoje ja bi prodao manea i gnabrya a uzeo 2 ciste špice Thuram free i jednog od trojca Kane,Nigerijac ili ovaj mali iz Eintrachta.

Sabitzer prodaja i uzimanje jedne ciste 6-ce te prodaja upamecana i za tu lovu uzeo Cancela.
Ak sve ovo prodamo jedva da bi bilo dodavanje love za transfere nove.

Sa time bi dobili trpackui nogomet sa 3 špice u izboru,cvrscu sredinu i maknuli teške kiksere iz obrane.
Igralo bi se 4141 i Musialu bi koristio polu fesno kojeg bi rotirao sa Mullerom.Gravena bi cesce rotirao sa Kimmichom i pogotovo Leonom.Ovakvim stilom bi i Cancelo došo do izražaja.Pavard i Stanišić bi mi takodjer vrlo cesto igrali u rotaciji.Tel i vjecito 3 krilo Coman rezerve za krilne pozicije uz ceste rotacije.

Kane,(Osimhen,Muani)
Sane-Leon-Kimmich-Musiala
Laimer(ili novi)
Davies-Lucas-De Ligt-Cancelo
Sommer
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 tra 2023, 08:39

Tek bi bio pravi remont kada bismo riskirali i radili radikalne promjene, sve ostalo je šminka.

1) 3-4-2-1 ohne wenn und aber, tome sve podrediti.
2) Riješiti čak i igrače koji imaju i dobar kontinuitet, a kamoli ove preplaćene curice.
3) Stabilnost je majka samopouzdanja. Podrediti sve stabilnosti a ne toliko aktraktivnosti. Atraktivnost sama dođe kada je sve posloženo. Osvajali smo kada smo primali najmanje golova. Zabijali smo najviše kada smo primali najmanje golova. Zvučim banalno ali to ti je tako.

Vezni red Kimmich-Goretzka uopće nije loš, nego su loše okolnosti, najprije krivnjom trenera, a onda i suigrača. JN je dopustio da Kim-Gor igraju tako i zbog toga uvik curi, svaki protivnik ima prilika koliko poželi. Pa se svi čude što je on letio. Tuchelu NIŠTA ne zamjeram, čak ni ono Vs. Citya, nije mađioničar da u par dana sredi mentalno labilnu ekipu. Treba mu vremena i ljeto jedno...

Pravi remont? bez Sanea, Manea, Neuera, Gnabrya, Comana. 100 milijuna godišnje na plaćama ovi uzimaju.

Dovedi Osimhena, Cancela, Havertza, Nübela; Cancela i Pavarda na prirodne pozicije, STRIKTNO trojica otraga di su Lucas i Pavard bočni štoperi.

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 tra 2023, 09:30

Ok a tko ti bude mjenjao ove igrace super si posložio prvih 11 al nemaš rezerve uopce.Fali ti najmanje 4 novih još igraca sa zamjene ovakvih prvih 11....No way.I još upamecana ne zelim vidjet nit pod razno stoga još 5 novih a vec si potrošio preko 200 milja u orvih 11 :a045:

Nije kozmetika nimalo ono kaj sam ja postavio vec tocno to fali momcadi napad,bolja srednja defanziva i riješit se debila u obrani.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 tra 2023, 09:40

Nije mi 23 godine pajdo, pa da znam sastavit ekipu s rezervama :lol:
briga me oće li na klupi sjediti mazraoui ili neki drugi igrač, bitan je Cancelo, razumiš.. da navedem samo jedan primjer.
Meni je kičma sad najbitnija, rezerve su s razlogom rezerve

Kičma u smislu lica Bayerna, kičma od 15 igrača

---

Ali ova tema sama po sebi je besmislena. Znamo svi da neće toga bit, igramo se menadžera iz razonode.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi