Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2011, 11:28

The Scarface napisao:Pa jel vi ljudi išta radite u životu ?

zbog zdrastvenih problema trenutno nisam u stanju radit :oops:
ali uskoro bi se trebo vratit, poceo sam se lagano vracat u formu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 15 ožu 2011, 15:50

btw.
Hummels na sluzbenom faceu demantiro produzenje ugovora

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 15 ožu 2011, 18:40

Upravo čitam na jednoj našoj stranici kako smo zainteresovani za Llorentea iz Bilba-a :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 15 ožu 2011, 23:25

Nakon vecerasnje utakmice protiv Intera, definitivno moje misljenje je da trebamo prodati Brena, Timoscuka, Pranjica, Badstubera, kupiti pod obavezno Nojera i 2 stopercine i beka, u pravom smislu rijeci. Koliko smo jadni u odbrani, pa to je tuga bozija. 3 cestita suta i 3 gola, procenta efikasnosti 100%. Bravo majstori, kad ste to uspjeli. A uprava nek i dalje skrtari sa tim pojacanjima, pa ce nam se ovako 'bajkovite' sezone ponavljati. Izvinite svi sto se moram ovako izraziti, ali MRS SVI U 3 PICKE MATERINE, POCEV OD UPRAVE i TRENERA pa do ODBRAMBENIH IGRACA I ROBBERYA. Sta su sve promasili, tuga bozija.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2011, 09:58

Sad bute opali na dupe kad postavim ovo pitanje! Jel smo mi prodali Demichelisa il samo posudili. Brijem da smo ga prodali, al na njegovom profilu na TM DE piše da sa malagom ima ugovor samo do 2011...Ja bi ga zel natrag rađe nego bilo kojeg od ovih naših štopera!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 16 ožu 2011, 10:02

Ja mislim da smo ga samo posudili.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2011, 10:12

Murta napisao:Ja mislim da smo ga samo posudili.

Da bar! Eto kaj moram reč! Sa njim i jednim, kvalitetnim štoperom bi to već ziher bolje izgledalo. ja negajim iluzije da će Bayern kupovati baš 2 štopera...

ako se na to odlučimo onda nevidim prostora (financijskog) da dovedemo još lijevog beka, Neuera i krilo, a kao što i vidite, sve je to pod muss! I ako samo jednu stvar nepopravimo bit će kao da nsimo popravili NIŠTA! Golma, lijevi bek, štoper, krilo moraju doć!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 ožu 2011, 10:24

Miki napisao:Nakon vecerasnje utakmice protiv Intera, definitivno moje misljenje je da trebamo prodati Brena, Timoscuka, Pranjica, Badstubera, kupiti pod obavezno Nojera i 2 stopercine i beka, u pravom smislu rijeci. Koliko smo jadni u odbrani, pa to je tuga bozija. 3 cestita suta i 3 gola, procenta efikasnosti 100%. Bravo majstori, kad ste to uspjeli. A uprava nek i dalje skrtari sa tim pojacanjima, pa ce nam se ovako 'bajkovite' sezone ponavljati. Izvinite svi sto se moram ovako izraziti, ali MRS SVI U 3 PICKE MATERINE, POCEV OD UPRAVE i TRENERA pa do ODBRAMBENIH IGRACA I ROBBERYA. Sta su sve promasili, tuga bozija.

Golman,bek,2 stopera jedino ako se Gustavo stavi onda 1 pod uvjetom da Vidal dođe...te 2 vezna ofenzivna 1 mlađji tipa Ekici il Gundagon te 1 brzi afirmirani....odlazak...gnojten,ottl,turčin,Klose ;)

..........GOMEZ......... .........OLIĆ...........
RIBERY..........ROBBEN ILIČEVIĆ....GUNDAGON
.........MULLER......... .........KROOS.........
...VIDAL....SCHWEINI.. ...PRANJA...TYMO.....
LAHM..............BECK CONTENTO....JURLICH
...GUSTAVO..MERTE... ....TRUBA..BRENO....
.........NEUER.......... .........KRAFT..........

Moje želje s time da umjesto Becka može uletit i Coentrao što znači još 5milja više..za ove opcije procjena ulaganja 80-85m
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2011, 10:26

Sad će i jebeni doro sa svojom idejom da Lahm igra lijevog beka doći napokon na svoje! Sada je i to moguće! :mrgreen: To se možda i dogodi jer će desnog beka biti lakše za dofurati - kupiti i bio bi jeftiniji....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 ožu 2011, 10:33

anton 1983 napisao:Sad će i jebeni doro sa svojom idejom da Lahm igra lijevog beka doći napokon na svoje! Sada je i to moguće! :mrgreen: To se možda i dogodi jer će desnog beka biti lakše za dofurati - kupiti i bio bi jeftiniji....

Baš se i osječam jebenim nakon jučerašnje tekme :lol:

Sjeti se samo tandem Lahm-Ribery ;) a mali Beck je odličan igrač...hofići ga nam sisnu za 10-15milja samo tako...pošto na tržištu nestašica stopera mislim da bi Gustavo mogao postat novi Naldo zato sam i stavio Mertea sa njim...nisu svjetske klase al takvih ni nema trenutno...+ dokazani su u BL...1 dugonja koji i zabija često + 2 mlad i vrhunski duel igrač :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 16 ožu 2011, 10:34

E da nemojte racunati na Abidala, ima rak jetre

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 ožu 2011, 10:37

anton 1983 napisao:Sad bute opali na dupe kad postavim ovo pitanje! Jel smo mi prodali Demichelisa il samo posudili. Brijem da smo ga prodali, al na njegovom profilu na TM DE piše da sa malagom ima ugovor samo do 2011...Ja bi ga zel natrag rađe nego bilo kojeg od ovih naših štopera!

Posudili s opcijom otkupa...al piše na transfermarktu 3 milje :D ..ma daj beži mi s tim kikserom...Gustavo je za njega Jurgen Kohler :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 10:29

ovo su po meni igrači na koje bi Bayern trebao baciti oko ovoga ljeta. Napisat ću i neke koji nisu idealna rješenja, no na popisu moraju biti reda radi. nećemo u BUNDESLIGI sad nači igrača svjetske klase koji će nam automatski dignuti kvalitetu, no ovo su sve igrači koji bi nam eventualno mogli pomoć. To neznači da bi ja sve sa ovog popisa dove u klub i bio zadovoljan!

Neuer
Adler

Obrana:

Howedes
Westermann
Aogo
Mertesacker
Vorsah
Beck
Geromel
Bastians

Veza:

Trasch
Gundogan
Vidal

Krila:

Farfan
Elia
Marin
Reus
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 ožu 2011, 11:51

Meni se sinoć jako svidio Cissokho. I dosad sam znao da je dobar, ali sinoć je igrao vrhunski. Mislim da nam je on bolja opcija nego Coentrao. Cissokho je baš bek, kvalitetan u obrani i u napadu, a mislim da ne bi koštao više od Portugalca.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 17 ožu 2011, 12:00

Robbenče se boji europa lige
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 64407.html
poslje ovog teksta mislim da je istina da je Robben zvao Bommela za Milan

onda drugi tekst na tz o pitanju obrane
Man sondiere den Markt, so Nerlinger. In Frage kommen möglicherweise die zuletzt unter anderem gehandelten Außenverteidiger Taye Taiwo (Olympique Marseille), Juan Vargas (AC Florenz), Adriano (FC Barcelona), Nacho Monreal (CA Osasuna) und Fábio Coentrão (Benfica Lissabon) sowie die Innenverteidiger Cristian Zapata (Udinese Calcio) und Miranda (Sao Paulo). Auch der Name von National-Verteidiger Per Mertesacker (Werder Bremen) wird in München immer wieder gemunkelt.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 64486.html

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi