The Scarface napisao:Pa jel vi ljudi išta radite u životu ?
zbog zdrastvenih problema trenutno nisam u stanju radit
ali uskoro bi se trebo vratit, poceo sam se lagano vracat u formu
The Scarface napisao:Pa jel vi ljudi išta radite u životu ?

Murta napisao:Ja mislim da smo ga samo posudili.
Miki napisao:Nakon vecerasnje utakmice protiv Intera, definitivno moje misljenje je da trebamo prodati Brena, Timoscuka, Pranjica, Badstubera, kupiti pod obavezno Nojera i 2 stopercine i beka, u pravom smislu rijeci. Koliko smo jadni u odbrani, pa to je tuga bozija. 3 cestita suta i 3 gola, procenta efikasnosti 100%. Bravo majstori, kad ste to uspjeli. A uprava nek i dalje skrtari sa tim pojacanjima, pa ce nam se ovako 'bajkovite' sezone ponavljati. Izvinite svi sto se moram ovako izraziti, ali MRS SVI U 3 PICKE MATERINE, POCEV OD UPRAVE i TRENERA pa do ODBRAMBENIH IGRACA I ROBBERYA. Sta su sve promasili, tuga bozija.

anton 1983 napisao:Sad će i jebeni doro sa svojom idejom da Lahm igra lijevog beka doći napokon na svoje! Sada je i to moguće!To se možda i dogodi jer će desnog beka biti lakše za dofurati - kupiti i bio bi jeftiniji....

anton 1983 napisao:Sad bute opali na dupe kad postavim ovo pitanje! Jel smo mi prodali Demichelisa il samo posudili. Brijem da smo ga prodali, al na njegovom profilu na TM DE piše da sa malagom ima ugovor samo do 2011...Ja bi ga zel natrag rađe nego bilo kojeg od ovih naših štopera!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost