Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la cruz » 18 svi 2012, 19:56

anton 1983 napisao:Treća stvar - majku ti jebem kako je MUPL otišo u kurac kada je Modrić proglašen za najboljeg veznog igrača lige! :lol:

Mislim da nikada nisam čitao više kritika i gore kritika upućene na Modrićev račun onego u ovoj sezoni!

nije ta premier liga baš toliko loša :lol: modrić je iza sebe ostavio igrače poput davida silve, juan mate, itd...

modrić dobije kritike kada tottenham loše igra, a kad pobjeđuje onda se zasluge daju van der vaartu, bale-u, adebagnjoju, itd.. međutim dođe kraj sezone i "chelsea-eva ponuda od 50mil eura odbijena", zatim "modrić porglašen najboljim veznjakom u PL", "Modrić ima najbolje statističke pokazatelje", mislim.... ma ne da mi se opet objašnjavat, znaš valjda o čemu ti pričam
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 18 svi 2012, 21:07

Modrić je jednostavno precjenjen igrača.Ni izbliza nije toliko dobar igrač kao sto neki misle.40 mil eura dati za nekog igrača je ludost, a pogotovo za igrača koji još nista nije osvojio.Modrić je dobar igrač, ali jednostavno ne vrijedi 40 mil eura.I sta će nam koji kur ac Modrić kad nam treba desetka.Trebaju nam dva speka u napadu i na poziciji 10.Ostali narednih godina.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la doro » 18 svi 2012, 21:21

Francky boy napisao:Modrić je jednostavno precjenjen igrača.Ni izbliza nije toliko dobar igrač kao sto neki misle.40 mil eura dati za nekog igrača je ludost, a pogotovo za igrača koji još nista nije osvojio.Modrić je dobar igrač, ali jednostavno ne vrijedi 40 mil eura.I sta će nam koji kur ac Modrić kad nam treba desetka.Trebaju nam dva speka u napadu i na poziciji 10.Ostali narednih godina.

Netreba nam nijedan špek u napadu več dobar napadač ;) a jebenu 10-ku kad bi imali mislim da nam dugo dugo nitko nebi mogo parirat...ja bi tu riskiro veliku lovu i obo samo tu 10-ku(bomba) i 1 dobrog špica i to je to ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 18 svi 2012, 21:26

doro napisao:
Francky boy napisao:Modrić je jednostavno precjenjen igrača.Ni izbliza nije toliko dobar igrač kao sto neki misle.40 mil eura dati za nekog igrača je ludost, a pogotovo za igrača koji još nista nije osvojio.Modrić je dobar igrač, ali jednostavno ne vrijedi 40 mil eura.I sta će nam koji kur ac Modrić kad nam treba desetka.Trebaju nam dva speka u napadu i na poziciji 10.Ostali narednih godina.

Netreba nam nijedan špek u napadu več dobar napadač ;) a jebenu 10-ku kad bi imali mislim da nam dugo dugo nitko nebi mogo parirat...ja bi tu riskiro veliku lovu i obo samo tu 10-ku(bomba) i 1 dobrog špica i to je to ;)

Giroud je sigurno spek igrač jer već igra za reprezentaciju Francuske, a i prvi je strijelac Lique 1.STo se tiče desetke tog treba i pretplatiti, ali dovesti munju sa kojem bi nasa ofanziva postala besmrtna.Barsa i Real bi nam se klanjali.Pokorite se robovi dolazi BAyern!
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la doro » 18 svi 2012, 21:29

Tu se slažem a sad nakon prvenstva sam siguran u to a mali kroos neka se razvija i povremeno uljeće umjesto dotičnog....taj francuz je mogući špek zasad bi reko jako dobar igrač....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2012, 22:05

I opet ste previše poletjeli, ja ne vidim kako bi mi čak i sa kvalitetnom desetkom mogli biti favoriti protiv Barce. :nono:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 18 svi 2012, 22:09

The Scarface napisao:I opet ste previše poletjeli, ja ne vidim kako bi mi čak i sa kvalitetnom desetkom mogli biti favoriti protiv Barce. :nono:

Nismo favoriti to niko nije ni rekao, ali sigurno se Barsa ne bi igrala sa BAyernom kao u meču kad smo popusili 4:0.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2012, 22:11

Francky boy napisao:
The Scarface napisao:I opet ste previše poletjeli, ja ne vidim kako bi mi čak i sa kvalitetnom desetkom mogli biti favoriti protiv Barce. :nono:

Nismo favoriti to niko nije ni rekao, ali sigurno se Barsa ne bi igrala sa BAyernom kao u meču kad smo popusili 4:0.

Jedno je reć da se ne bi poigrali sa nama kao prije par godina a drugo da bi nam se klanjali. :D

Treba dovest kvalitetna pojačanja da zacementiramo naš položaj u top 3 kluba. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 18 svi 2012, 22:17

The Scarface napisao:
Francky boy napisao:

Jedno je reć da se ne bi poigrali sa nama kao prije par godina a drugo da bi nam se klanjali. :D

Treba dovest kvalitetna pojačanja da zacementiramo naš položaj u top 3 kluba. 8-)

TAkvom BAyernu bi se svi klanjali.BAyern ima brutalno jak napad i ako mu dodaš Saqirija, Girouda i tu desetku onda je zastrašujuće susresti se sa takvom navalom.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 19 svi 2012, 12:04

Klanjaju se sada kad će ga večeras gledati iz fotelje. 8-) :smile30:

A što se tiče našeg Modrića... Pa on je i dalje u Tottenhamu, mislim da to sve govori o njemu i silnoj potrebi elite da ga dovede. :D Zna se kako klubovi poput Uniteda, Cityja, Reala i Barce se ponašaju kada se radi o igraču koji je od velike kvalitete, važnosti i sl. Na stol se stavlja i 50 mil. €, ne samo 40. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2012, 14:04

Uključio se izgleda i Real u utrku za "balkanskog Cruyff-ija

"LUKA MODRIĆ, Cruyff s Balkana, poznat je po preciznim dodavanjima, disciplini i kreativnosti u igri. Upravo takav igrač treba Jose Mourinhu, i Luka bi se u slučaju da dođe u Real uklopio u igru bez problema", započela je svoju analizu Luke Modrića Marca.com, koja je poznata kao neslužbeno glasilo Real Madrida.

Uz Luku Modrića, Mou se zainteresirao i za Srbina Branislava Ivanovića, koji trenutno igra u Chelseaju:

"Ivanović je jedan od najboljih stopera na svijetu. Vrlo je jak u svim elementima igre i Mourinho je otišao korak dalje te ga je osobno pozvao da postane novi član Reala", tvrdi Marca.

Poznato je kako je Mourinho nezadovoljan s Kakom, koji je istovremeno nezadovoljan minutažom u klubu. Španjolski mediji su izvještavali kako će Kaka i Higuain najvjerojatnije od ljeta preseliti na Park prinčeva u PSG, stoga bi se otvorilo jedno slobodno mjesto u veznom redu "kraljeva" koje bi bez problema mogao popuniti Modrić.

Diarra i odšteta za Modrića

"Modrić bi bio prirodna zamjena za Kaku. Igraju na istoj poziciji, s time da je Hrvat nešto ofenzivniji i ima najviši prosjek točnih dodavanja u Premiershipu. Modrić je mozak svih akcija Spursa i on je igrač koji ima viziju. Međutim, njegov dolazak otežava činjenica kako ga predsjednik kluba Levy ne želi pustiti, ali i da ga pusti tu je Chelsea koji ga dugi niz godina vabi. No, Tottenham bi mogao popustiti u slučaju da Mourinho uz odštetu ponudi i Lassa Diarru", zaključuje Marca.com.

Sad kad Uli " poludi " i dovede Kaku. :smile10:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 19 svi 2012, 14:51

Idem ja kakat :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 00:33

Krečemo.... stoper:pike il onaj vertongen :mrgreen:, veza sahin-turčin mamicu ti il jaja ture:mrgreen:,10-ka gotze,ozil,kaka,špic falcao,drogba,villa,đeko,3 špic pizza il žabar žirud :D

uli imaš para da te vidim :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 20 svi 2012, 07:59

doro napisao:Krečemo.... stoper:pike il onaj vertongen :mrgreen:, veza sahin-turčin mamicu ti il jaja ture:mrgreen:,10-ka gotze,ozil,kaka,špic falcao,drogba,villa,đeko,3 špic pizza il žabar žirud :D

Ma daj. Zar iko od vas očekuje neke transfere?

Pa doveli smo zamjenskog stopera, zamjenu za krilo, i doći će još zamjenski napadač (Pizzaro) i to je to. Imamo brutalnih početnih 11.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Francky boy » 20 svi 2012, 09:34

nele-BHF napisao:
doro napisao:Krečemo.... stoper:pike il onaj vertongen :mrgreen:, veza sahin-turčin mamicu ti il jaja ture:mrgreen:,10-ka gotze,ozil,kaka,špic falcao,drogba,villa,đeko,3 špic pizza il žabar žirud :D

Ma daj. Zar iko od vas očekuje neke transfere?

Pa doveli smo zamjenskog stopera, zamjenu za krilo, i doći će još zamjenski napadač (Pizzaro) i to je to. Imamo brutalnih početnih 11.

Koji nisu osvojili nista.Dzaba ti sve!
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi