cruz napisao:Ne znam brate... Nešto mi teško povjerovat da je ovo istina i da će Uli prihvatiti poraz tek tako.
Ok, Pool je uvjerljivi prvak engleske, ali brate odbit Bayern da ideš u liverpool?
Razumio bi da je Real u pitanju, City ili čak eto Barca. Ali Liverpool? uz svo dužno poštovanje.

cruz napisao:Bayern nudi isti novac kao Liverpool, po meni ima jaču ekipu. a gledajući prošlost (što ti voliš) - po čemu je Liverpool bolji od Bayerna i Citya zadnjih 15 godina?
cruz napisao:Ali da ne ispanem potcjenjivač, meni je pool drag klub, a ono što sad imaju je perspektiva.
cruz napisao:Ali nešto je kod Bayerna tu pošlo po zlu, "ko da gledam"... Nešto je Wirtza odbilo.
ili javno vrebanje, ili loša vizija/loša prezentacija Kompanya, ili nestabilnost vođenja kluba, ili zastarjele facilities i te gluposti ili nešto drugo (ili sve to skupa).
e ime Hamanna, Ballacka, Wernera i Havertza.cruz napisao:Ali da ne ispanem potcjenjivač, meni je pool drag klub, a ono što sad imaju je perspektiva.
cruz napisao:Bayern ga javno vrebao, privatno ga vreba godinama. A Liverpool se pojavio iz vedra neba.
Nešto je tu trulo.
Ja mislim da Bayern ima prevelik utjecaj u medijima, da je dosta toga orkestrirano od Dreesena i osjećam da je Wirtz naše odbio prije dosta vremena. Momak se potpuno povuko iz medija otkad je vrebanje krenulo. Osjećam da nije bilo nikakvog dogovora s njim, nikakvo obećanje, nego da su mediji lagali. Sjećate se one vijesti kako su roditelji Wirtza iritirani što piše da su dali riječ...?
Zato sad ide blaćenje Wirtza, mnogi navijači će to popušit. To se zove damage control i postepeno se zadnjih dana pripremala javnost za ovo. Naši su davno znali. Tako meni djeluje. Naši će probat da očuvaju obraze, napadat će se obitelj Wirtz.
Ja ne mogu tvrdit da je momak arogantan, kako je Doro par puta reko, jer niti mislim da je dao riječ Bayernu (pa prekršio), niti je momak išta javno reko ikada, samo da je vrijeme ići iz Kusena.
Nas naivne navijače se manipulira putem najjačeg medija - Bilda, koji je u direktnom talu sa Bayernom, govorio sam x puta kakva je šema posrijedi.
Wirtza samo djelomično razumim zašto ide baš u Pool, ali nema šanse da ga blatim. Blatit treba naše ljude koji su išli all in, ali nisu uspili. Pitanje je ZAŠTO NISU?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju