Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:52

Moraju se neke stvari poklopiti, ali mi ovdje pričamo o igraču koji kako ti kažeš igra već 5 sezona u jednoj vrhunskoj momčadi , a on like to disappear.

By the way, vi ste u pravu, ja sam u krivu i svi su sretni . Vrijeme je za jedno poluvrijeme pa aBd spavanja, ima se prečih stvari od gledanja viktorije.

@Spidy :lol:

Dobra ti ta droga što je koristiš . Bio aktivan na forumima dok si ti čitao večernji list. Koga briga šta je bit, nisam sportski novinar pa da mora biti sve perfektno. Ovo je obični forum gdje se daje mišljenje o nebitnoj stvari koja nema nikakav utjecaj na Bayern i slično.

Trebali bi malo priupitati sebe da ne shvaćate ovo kao nešto ozbiljno. Tu sam za čisto relaksiranje, a ne neko dokazivanje ;)

Good night.

@Francky boy

Ma pusti ih, kažu objektivni a koriste subjekat :mrgreen:

On je najgori igrač na svijetu , nema veze, igra u bezveznom klubu, ne zna ništa. Preslab igrač.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2012, 20:06

Francky boy napisao:
The Scarface napisao:
In memory of Neutral napisao:Porede se godine, a mora se porediti s najboljima , ta nije Bayern amaterska ekipa , već ekipa koja želi imati vrhunske igrače u ekipi.

Najdraže mi je kada neko komentira nečiju karijeru a nije pogledao ni 2-3 utakmice gdje je igrao taj igrač. Svugdje znalci oko nas. Makar ja komentirašim o igračima koje sam pogledao dosta puta. Koliko je puta samo izostavljen radi pojedinaca što su se gurali u repku France, dok je vamo isto s ovim tipom koga furaju na nešto što on nije.

@SPID

Frenkija , nisam ja kriv što ne mogu više od 3 citata.

Opet što je iz BiH , živjeli argumenti pojedinaca :a045:

A koji je to Bayernov igrač u tim godinama bio na razini Rooneyja ili Messija ? Ribery koji je u to vrijeme radio na baušteli ?

A meni je najdraže kad se pljuju vlastiti igrači i uspoređuju sa nekim "poluproizvodima" koji su uspjeli unatoč jebenim partijama u tako ranoj fazi karijere ostvariti veličanstveni transfer u pazi sad uber prejaku Romu.

Stim da je tog poluproizvoda Uli toliko zelio dovesti da ga je pozvao i proveo jedan dan s njim pokazujući mu trening centar i ostale sadržaje.Dodatna rasprava je nepotrebna.Lutamo od srzi teme.

Čekaj ti stvarno misliš da smo mi njega toliko htjeli da ga ne bi doveli ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 24 tra 2012, 20:56

The Scarface napisao:
Francky boy napisao:
The Scarface napisao:A koji je to Bayernov igrač u tim godinama bio na razini Rooneyja ili Messija ? Ribery koji je u to vrijeme radio na baušteli ?

A meni je najdraže kad se pljuju vlastiti igrači i uspoređuju sa nekim "poluproizvodima" koji su uspjeli unatoč jebenim partijama u tako ranoj fazi karijere ostvariti veličanstveni transfer u pazi sad uber prejaku Romu.

Stim da je tog poluproizvoda Uli toliko zelio dovesti da ga je pozvao i proveo jedan dan s njim pokazujući mu trening centar i ostale sadržaje.Dodatna rasprava je nepotrebna.Lutamo od srzi teme.

Čekaj ti stvarno misliš da smo mi njega toliko htjeli da ga ne bi doveli ?

Nije on htio da dođe. :D
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2012, 22:28

The Scarface napisao:Kroos igra konstantno u jednoj od 5 najboljih momčadi na svijetu, ja stvarno ne znam šta bi vi htjeli. Da od njega napravite tip igrača koji nije ? Neće nikad biti klasična 10-ka već će jednog dana biti puno bolja verzija Schweinia. :mig:

apsolutno se slažem sa ovim postom i o tome govorim, i baš zato ja navijam za neku zvjer u obliku klasične desetke :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 24 tra 2012, 23:24

Effenberg23 napisao:
The Scarface napisao:Kroos igra konstantno u jednoj od 5 najboljih momčadi na svijetu, ja stvarno ne znam šta bi vi htjeli. Da od njega napravite tip igrača koji nije ? Neće nikad biti klasična 10-ka već će jednog dana biti puno bolja verzija Schweinia. :mig:

apsolutno se slažem sa ovim postom i o tome govorim, i baš zato ja navijam za neku zvjer u obliku klasične desetke :D

A kad sam ja to prije 2g govoril onda ste se smijali ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la stevan2712 » 25 tra 2012, 19:05

protiv dortmunda me roben toliko iznervirao (ne zato sto je promasio penal) a i inace... ta njegova soliranja, kvari atmosferu uveliko i sve to.. da sam od tada u potpunosti za to da se on proda! mada veceras i ako Bog da u finalu lige Sampiona od njega ocekujem neki extra potez koji moze rijesiti tekmu!
i Milera pomjeriti na njegovu poziciju... onda bi ispred Gomeza imali Miler-Kroos-Ribery al na klupi ne bi nish ostalo a plus Kroos igra i na centralnom veznom cesto tako da bi nam tu trebala 2 igraca neka univerzalca... il jedna 10ka i jedan krilni .... e sad koga to je vrlo tesko pitanje... znam da je nemoguce al ja bi nevidjeno zelio Bale viditi u Bayernu.... :roll:
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la stevan2712 » 25 tra 2012, 22:48

posle ove partije robbena povlacim sve :bravo:
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Titan » 25 tra 2012, 23:52

stevan2712 napisao:posle ove partije robbena povlacim sve :bravo:

:bravo:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 26 tra 2012, 16:53

po vama je roben sinoc odigro nesto posebno dobro ?

u onakvoj igri nema losih to je sigurno, ali eto za njega bi reko da je bio najmanje dobar
mislim da mu je vrijeme da krene dalje polako, mozda PSG ili City ili Malaga, to je idealno za njega trenutno
i onda za par godina odleti do katara ili kine malo i onda penzija lagano
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 26 tra 2012, 16:58

Bio sam uvijek za Robbena ali kad bih znao da bi njegovim odlaskom došao Hazard pozdravio bi Nizozemčev odlazak.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 tra 2012, 20:36

The Scarface napisao:Bio sam uvijek za Robbena ali kad bih znao da bi njegovim odlaskom došao Hazard pozdravio bi Nizozemčev odlazak.

Izgleda da bu kroos sve više napredoval na 10-ki pa su robbenu dani odbrojani jer i mulac nemre ponovit ovak lošu sezonu
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 26 tra 2012, 22:27

Robben se vraćao u odbranu što je za mene bilo :o :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2012, 08:27

doro napisao:

A kad sam ja to prije 2g govoril onda ste se smijali ;)

Da jer si ti htio staviti desetku u sustav 4-4-2, prodat Robben i Riberya te imati dva nekompatibilna igrača kao što su Džeko i Gomez! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 tra 2012, 09:45

Slika

click on the pic
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 27 tra 2012, 09:46

prica se da je Milan nezadovoljan ponasanjem brata Boatenga, valjda ga se misle rijesit. :smajl007:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi