Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 13:41

Murta napisao:Sad kad smo kupili Comana nameće se pitanje: Prodati Comana ili ne? :mrgreen:

hahaha I see what you did there :lol:

recimo.. hmm.. za 50 milijuna - Arsenalu :mrgreen:

---

šalu na stranu, sad je naš. Sad je vala red da mu se da bolji položaj unutar momčadi. Vjerujem da neće razočarati. :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 27 tra 2017, 13:51

Ugovor samo tri godine? Zanimljivo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 27 tra 2017, 14:59

Zasto samo na tri sezone? :shock:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 tra 2017, 15:00

melodyne napisao:Zasto samo na tri sezone? :shock:

već je dvije godine tu, a bome si treba i zaslužiti ugovor u Bayernu na 5 god

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KJhJMlmNl-s[/youtube]
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 27 tra 2017, 15:27

Znači kako bi to moglo izgledat :

4-3-3 (CA formacija) :

-----------------------Neuer -------------------
Kimmich--Boateng-- Hummels----Alaba---
-------------------Thiago-----------------------
---------Vidal---------------Sanchez( Modrić)
Robben.............................Costa( Alexis)
-----------------Lewa-----------------------------

klupa- Martinez,Coman, Ribery, Muller, (Gomez)

Zamisli da dovedemo ove u zagradi, team bi bio das Sex. Al opet nije zagarantirano da bumo bolji i više toga uzeli nek ove sezone.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 27 tra 2017, 16:22

cruz napisao:
melodyne napisao:Zasto samo na tri sezone? :shock:

već je dvije godine tu, a bome si treba i zaslužiti ugovor u Bayernu na 5 god

Samo da ne bude ispala kao kod Gotzea.

1:08! Cujem izmedju redova da se sprema neki schpek transfer!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 tra 2017, 17:00

Uzeli comana što i nije loša stvar..možda nešt i bude od njega ako ne tu lovu uvijek možemo vratit samo sad mali mora potegnut i pokazat krvi malo a ne ko šupćić bit!

Samo da se coste riješimo za 40 milja i uzmemo Alexisa onda smo na konju...ja bi sad prodao thiaga kad smo produžili sa njime i za tu lovu uzeo verattija on bi u sistemu 4-2-3-1 sa vidalom uz njega udaral mrkvicu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 27 tra 2017, 17:33

doro napisao:Samo da se coste riješimo za 40 milja i uzmemo Alexisa onda smo na konju...

Ovo bi bio potez desetljeca.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 19:09

isus te jebo, sad sam moro pročistit fejs od balkanskih govana kaj sam lajko vezano uz Bayern!

To sve puno hrvatskih, bosanskih, srpskih dorića!

Inteligencija komentara na razini! :twisted:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 19:42

Ovak,

Malo da bi zapaprio situaciju napisao sam preostalih 16 igrača (nakon kaj odu Xabi i Lahm, te nisam pridodao Badgnjilog i Benatiju jer smatram da oni idu ća - makar ko zna - te nisam dodao Sulea i Rudya.

Mi kao takvi moramo reči kojih 6 igrača bi prodali od ovih 16 da se napravi remont. Da sam stavio manje onda bi svi po gnoju udarali i to najvjerojantije nebi bilo interesantno. Zato se i traži da se napipše njih 6, samo da vidimo kako bi razmišljali pod pritiskom baš da se to mora.

Kada to pišete možete napisati i post te obrazložiti uz svoj popis zašto njega, te imajte na umu kakva je situacija na tržištu.

Naravno da bi svi prodali Costu i Rafinhu Za Alexisa i verratija, ali treba imati na umu što znači prodati Costu i dovesti Alexisa, jer možda nakraju ostaneš u ruci sa Brandtom - ako to nekom paše ok. Isto tako već kad prodaješ onda imaj na umu što ti ostaje i kako bi ti mogao izgledati kadar tipa da ti neostane 6 krila.

Nije loše za razmišljati na način - e ajmo prodati Martineza uzet 50-60 milja uložit to u neš, al zato badgnjilog ili čak Benatiju na godinu dana ostaviti - samo karikiram.

Nadam se da ste skužili!

Kad neko skuži kak istu stvar za kupovinu napraviti nek udari i objasni, ja još ne znam kak.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2017, 19:50

Isuse 6 je previše, da smanjim na 5? :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 tra 2017, 06:29

Ja se sam nadam da je CA sam sebi rekao idem još jen put probati na taj stari način pa kaj bude bude. Pri tom mislim dao je svu posljednju šansu starosjediocima na uštrb sveg ostalog i sada kada nije uspio okrenut će ploču slijedeće sezone i trenirati klub kak Bog zapovijeda. Ovdje čak ije bitan rezultat nego kako se taj rezultat nije ostvario. Pod Pepom kako god bilo vidli smo način ako se ne uspije ove sezone postoji šansa za slijedeću i momčda se uvijek vodila i trenirala da se iz aviona vidlo da postoji šansa za slijedeću.

Sada pod CA nakon ove sezone za slijedeću se nevidi šansa , jer 4 glavna igrača maltene odlaze, a ti si skoro cijelu ekipu šikanirao na uštrb prvih 11 i dečki su napravili korak nazad umijesto naprijed.

Sad vratiti Costu, Comana, Renata, Kimmicha, Bernata u pravu natjecateljsku formu bit će maltene nemoguće, uz sve ostale probleme koje imamo.

Recimo sad sam pročito da UH nije bio zadovoljan sa fitnesom igrača. CA je jako malo trenirao za razliku od PEP-a kako bi momčad imala snage sada u finišu sezone. Očito je to krivo radio ili pak je taj program za naše dedice bio prilagođen dok su mladi igrači tu sisali klobasu. Također navodi se da su igrači morali imati individualne treninge kako bi održavali fitnes jer je trening od CA bio govno. Može KHR stajati iza CA, ali ako to znači da si pucaš u nogu, onda opali sine!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 28 tra 2017, 07:48

Nemoguće je pisati o ovome kada ne znamo šta trener planira s mladićima. Jako je bitno za preostale transfere - šta trener planira.

ja recimo nemam nikakav problem da izbacim Vidala, Martineza i Riberya iz prvog sastava. No ako trener ima - onda ne možemo ni pričati o velikoj rekonstrukciji, možemo o eventualno maloj izmjeni 1/1.

Ali ae... ajmo počet s novima - Rudy i Süle.

Rudy je doveden da bude rotacija. Za koga? Alonso i Kimmich više nisu sredina Bayerna - dva mjesta se otvaraju. Jedno mjesto zauzima Sanches - drugo Rudy. Plus Rudy može igrati i beka, bar sam tako čitao. Doveden je bez odštete - transfer ima logike ako mu Martinez ne bude konkurent na zamjeni šestice. Tu dolazimo do Martineza.

Süle je štoper, koji treba jednog dana preuzeti poziciju Boatengu ili Hummelsu. Za Sülea smo platili prilično pozamašnu odštetu s obzirom da kupujemo talentiranog rotacijskog igrača. S obzirom da trener cijeni Martineza gotovo kao i Hummelsa i Boatenga, ne znam kako misli izvesti to. Neko će fasovat. Ali Bayern ima probleme s ozljedama zbog žestokog ritma i na kraju dana 4 štopera su muss, stoga transfer ima logike (ako Badstuber ode). Dosta je Alabe u obrani i zavaravanja da on to može.

Nemam sad vremena za ostatak, do kraja dana ću nastaviti..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 tra 2017, 10:26

cruz napisao:Nemoguće je pisati o ovome kada ne znamo šta trener planira s mladićima.

Možeš i oćeš RSC, možeš i oćeš!!!!

Poanta nije pročitati misli nego se kao navijač Bayerna malo zabaviti sa samim Bayernom. Svi bi ovdje sa tuđim kurcem po plotu tukli a to tak ne ide. Sve nešto livno duvno govno, a kad se moraš izjasnit onda svi u mišju rupu. Ak je sve propalo onda temeljne a ne kozmetičke promjene i natjerati sam sebe da pustiš ljubimca.

A kak s druge strane svi pišu o jednom Alexisu kao da je to "realan" transfer, a ne transfer u sferi Hazarda?

Uopće nije bitno dal je Alexis 60-80 ili hazard 100-120, nego je poanta dal on oće iz MUPL u BUNDESLIGU? Kakvu mu plaću treba dat i dal možemo nadjebat puno jaču konkurenciju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Gerd Muller » 28 tra 2017, 11:14

anton 1983 napisao:Kakvu mu plaću treba dat i dal možemo nadjebat puno jaču konkurenciju!

A koja je to konkurencija? Barcelona ima Neymara,Chelsea Hazarda,PSG Draxlera,City Sanea,United Martiala...jedino Real ako misli forsirati Ronalda u spicu napada.Mi ako zapnemo za Alexisa on je nas.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi