Murta napisao:Jučer sam malo gledao Fiorentina - Inter zbog Montoliva i mogu reći da sam još jednom vidio njegovu kvalitetu. Ima vrhunsku tehniku, igra s lakoćom, ima super pass i pregled igre. Iako nam u ovom trenutku baš i nije nužan, ako je istina ono o "Luca Toni rješenju" ja bih rekao da ga se mora kupiti. Stvarno je vrhunski igrač koji dirigira igrom svoje momčadi i mislim da bi se u Bayernu odlično snašao.
anton 1983 napisao:Murta napisao:Jučer sam malo gledao Fiorentina - Inter zbog Montoliva i mogu reći da sam još jednom vidio njegovu kvalitetu. Ima vrhunsku tehniku, igra s lakoćom, ima super pass i pregled igre. Iako nam u ovom trenutku baš i nije nužan, ako je istina ono o "Luca Toni rješenju" ja bih rekao da ga se mora kupiti. Stvarno je vrhunski igrač koji dirigira igrom svoje momčadi i mislim da bi se u Bayernu odlično snašao.
Kad vidim za koje pozicije se mi interesiramo, moram priznati da mi niš nije jasTno i neznam kaj mi ustvari hoćemo..Ak dovodimo nekog tipa Montolivo onda to znači da nećemo dovoditi lijevog beka, jel tak? tak da mi onda Špekulacije oko njih uopće nisu jasTne. Toliko sam zbunjen da bi u ovom trenutku samo na Neura pristao, a sve ostalo neka bude kako bude

doro napisao:ja sam za Mertea

doro napisao:Da al je solidan ima oscilacija kao i svatko drugi s tim da u Elfu igra sa Trubom ovako bi bili još bolji...vrhnskog top stopera ne vidim u danšanjem nogometu..ima solidnih i jako dobrih al top svjetskih klasa kao prije ne....
Merte je vrhunski igrao 2006 Sp,slabo EP 2008 i sad opet jako dobro na SP 2010...iskusan je,švabo a i sad je u jako dobroj formi + nije napuhanac i brutalno skup...standarni stratelf špiler

mladjo_dj napisao:Nakon jucerasnje tekme Barce i Arsenala, Abidal mi se dosta svidio i jos nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji nego na poziciji stopera koju je vrlo dobro odigro. Cak bi ga i volio vidjeti kod nas (naravno ak bi imao nekakvu realnu odstetu) samo sto lik ima 31 godinu. Njegovo iskustvo i mladost Holgera mozda bi bili dobar faktor u nasoj obrani.
Vec se on spominjo u vezi Bayerna ak se ne varam proslog ljeta ali od toga nista i jos se sjecam da je neko napisao da je jedan od boljih Franckovih prijatelja.

anton 1983 napisao:Hmmm nekak vidim da vas jebe činjenica da se planira na taj način da uz Schweinija igra Kroos. Možemo mi srati ja tako nebi i tome slično, ali tako naš trener planira, razumijete li?
Montolivo mi u ovom trenutku nije niti na kraj pameti. moro bi vidjeti ko bi otišao a ko bi došao da bi znao procijeniti dal ja njega hoću ili ne...

cruz napisao:anton 1983 napisao:Hmmm nekak vidim da vas jebe činjenica da se planira na taj način da uz Schweinija igra Kroos. Možemo mi srati ja tako nebi i tome slično, ali tako naš trener planira, razumijete li?
Montolivo mi u ovom trenutku nije niti na kraj pameti. moro bi vidjeti ko bi otišao a ko bi došao da bi znao procijeniti dal ja njega hoću ili ne...
jasno je da van gaal želi kroosa u ekipi, a nema druge nego kraj švajnija... Müller = cement na 10ki...
ja volim srat o ovoj temizato što je zajebana tema... kroos je po meni dobar igrač, i da, može ga se koristiti i na 6ici tj. 8ici... švajni (po meni) može još puno "defanzivnije", tako da mislim da bi kombinacija kroos - švajni bila odlična! ne samo za Bayern nego i za njemačku repku....
montolivo bi imao prednost nad kroosom, jednostavno zato što je bolji na toj poziciji, iskusniji i cijeli život igra tu!
a ako dovedeš montoliva kamo sa Kroosom?!?!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost