Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 23 kol 2010, 17:27

ze robija nije on potero već uprava a sosu već duže vrijeme teraju...lucio je svoje dao Bayernu kao i micho koji osim 1 sezone sve ostalo je odigrao loše ili prosječno(zadnje 2 sezone loše ;) nije micho problem već uprava i trener koji umjesto njega neće dofurat kvalitenog stopera...buyten je imao kredit radi froncka a i 1 dio prošle sezone je odigrao odlično i sam riješio neke tekme međutim i njemu je ova sezona zadnja....stoga uprava i trener pamet u glavu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2010, 18:19

Nas nemuči tolko odlazak Miche kolko trenutačno stanje u obrani po imenima. Mi navijači kao uvijek smo skeptični, kako nebi i bili. No tu je taj van Gaalov mozak koji ćemo morat podržat i opet ćemo morat vidjet kak će to na kraju izać. Možda opet sve bude 5. Sad je pitanje kakav je njegov plan sa Brenom, morti on njega zgura u prvih 11 na naše opće iznenađenje! Kaj je najgore ja neshvaćam zakaj mi baš tak riskiramo kad po mojem mišljenju nemoramo i za 10-20 milja si moremo kupit 2 nova štopera ak hoćemo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 kol 2010, 22:24

Mi sada imamo Badstubera na stoperu i sada ćemo konačno gledati njega tamo di i treba i di se očekuje da će napredovati u budućnosti. Dakle, jedan 20-godišnjak, mogućnost grešaka, neiskustvo itd. će se morati nekih par godina trpiti dok ih ne bude sveo na najmanje brojke u sezoni. Contento isto tako. Lahm je general zadnje linije iako nije stoper, već bočni. Ali Buyten je već na izdisaju i svjetlo na kraju njegovog tunela se očito počinje vidjeti. Micho manje više... Radi gluposti koje ne treba, ali za očekivati je da će biti pouzdaniji i da može bolje jer bi rekao da je ipak agilniji od Buytena i daleko odlučniji i čvršći u duelima.
Haas je ne samo meni, nego vjerovatno i svima ostalima jedno veeeeliko iznenađenje. Njega se kolega cruz posebice dovezao i to s razlogom... Gdje je taj "mladić" zadnjih 2-3 godine bio, a da sad odjednom kotira za postavu Bayerna??? :roll: U tome se u svakom slučaju slažem s njime. I onda ostaje ono što je također cruz rekao: gdje je tu i gdje će biti Brazilac Breno? Vidno je da Latinoamerikanci su diskriminirani u van Gaalovoj povijesti(samo kad se čovjek sjeti do tada glavne zvijezde Barce, Rivalda, a bome i ne tako lošeg Giovannija). On ove godine prilikom oporavka mora dobiti mjesto u momčadi jer ne vidim svrhu držanja talenta na klupi kojeg svaki trener ne želi odgajati. Van Gaal bi ga morao s obzirom na filozofiju Müllera, Badstubera i Contenta. U ovom slučaju diskriminacija Južne Amerike bude li došla do izražaja, Breno odmah na zimu može tražiti novi klub. Jedan Elber je kod nas ikona kluba, Paulo Sergio u par odigranih sezona također top figura Bayerna. Brazilci u Bayernu su sasvim nešta drugo od Brazilaca u Primeri i Serie A. Sve ostalo je također i za mene lagani rasizam i diskriminacija pod vađenjem na Ronaldinha, Ronalda, Robinha i Adriana. :neee:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 kol 2010, 13:08

anton 1983 napisao:Kaj je najgore ja neshvaćam zakaj mi baš tak riskiramo kad po mojem mišljenju nemoramo i za 10-20 milja si moremo kupit 2 nova štopera ak hoćemo...

e pa to!
svak zna da nam je obrana loša točka, pa nije valjda da van Gaal i Nerlinger to ne primjećuju?! hah ja mislim da oni to 'ne žele' uvidjeti, što je vidljivo gledajući transfer politiku..

općenito, nije uložen ni cent za pojačanja, što je donekle opravdano gledajući na ofenzivni odjel Bayerna... ali je zato više nego čudno što se nije ništa uradilo u obrani!

opet da se vratim onom što smo ja i Doro davno govorili: Cijene su danas u kurcu totalno, ALI pošto nam nisu potebna 2-3-4 igrača nego samo 1 igrač, štoper ili bek, PA ZAŠTO NE DATI VEĆU LOVU ZA TOG JEDNOG IGRAČA???

krajem 8.mjeseca je gotovo nemoguće dobiti kvalitetnog štopera, zato se trebalo to već u šta ja znam 5. il 6. il 7. mjesecu riješiti.... heh ali se nije... :|

možda je i od mene neopravdano što sam toliko skeptičan, kad su lanjski rezultati bili odlični, a sezona se otvorila na isti način..
anton 1983 napisao:tu je taj van Gaalov mozak koji ćemo morat podržat i opet ćemo morat vidjet kak će to na kraju izać. Možda opet sve bude 5....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 kol 2010, 13:19

Sad i Juve navodno oće Michu, a Nerlinger je demantirao odlazak Klosea u Bešiktaš :( Šteta. Ajd da njih dva otiđu i ako u nekom ludom svijetu recimo nabavimo 15 milja, ja stvarno mislim da bi bila grehota nekoga ne dopeljat pa taman da malo pretjeramo sa cijenom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 kol 2010, 13:25

anton 1983 napisao: ...pa taman da malo pretjeramo sa cijenom...

kako to danas izgleda - nema više pretjeranih cijena, 30 - 40 milijuna su normala..

ako klub pravi više od €300.000.000 prometa, ne vidim razloga da malo i ne investira, bar 10-15% ... a da ne pričamo o standardiziranih 40%... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 24 kol 2010, 13:30

cruz napisao:
anton 1983 napisao: ...pa taman da malo pretjeramo sa cijenom...

kako to danas izgleda - nema više pretjeranih cijena, 30 - 40 milijuna su normala..

ako klub pravi više od €300.000.000 prometa, ne vidim razloga da malo i ne investira, bar 10-15% ... a da ne pričamo o standardiziranih 40%... ;)

Treba i stare transfere otplatit. ;)

Kad otplatimo Allianz Arenu očekujte špek transfere svaku godinu. I ove godine je uprava htjela dovest kojeg igrača ali je očito da je Gaal dao svoj veto.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 24 kol 2010, 13:35

Van Gaal je govorio da će se ekipa koja je igrala finale LP-a promjeniti i da neće ostati ista. Govorio je nakon sezone da će objasniti kakvi mu igrači trebaju. Uvijek je govorio da on nikad nije savršeno zadovoljan i da UVIJEK ima neke želje po pitanju transfera.

I sad odjednom 2 mjeseca vrti priču da je sve kod nas idealno i da nam niko ne treba. Tu nešto smrdi ako mene pitate.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 kol 2010, 13:41

Haris napisao:Van Gaal je govorio da će se ekipa koja je igrala finale LP-a promjeniti i da neće ostati ista. Govorio je nakon sezone da će objasniti kakvi mu igrači trebaju. Uvijek je govorio da on nikad nije savršeno zadovoljan i da UVIJEK ima neke želje po pitanju transfera.

I sad odjednom 2 mjeseca vrti priču da je sve kod nas idealno i da nam niko ne treba. Tu nešto smrdi ako mene pitate.

Hmm, tak kak si ti to reko to ne drži vodu.

lice Bayerna se promijenilo - Kroos se sada vrača kao i Breno, a to su igrači koji prošle sezone nisu bili u Bayernu. Pošto se on nekih igrača baš i nemre riješiti neželi si stvarati gužvu sa novima, a ono kaj je najbitnije, valjda one kaj je htio, nemre dopeljati, bar ne po njemu i Bayernu prihvatljivoj cijeni. Sad kad " zna" da nebu niko došo normalno da neće lošim govorima ubijati igrače koje mora trenirati.

primjerice, dok se kupovo lijevi bek naravno da se govorilo kak je Contento još mlad, sad kad nismo uzeli novoga normalno je da će se govoriti da on to može. Jedno je govoriti a drugo je nešto sasvim treće imati u glavi. On nije prezadovoljan sa Contentom, htio si je nekog dopeljat, Coentraa,a li kad košta 30 milja...Nemojmo naglit. Probali smo nije išlo. Možda se do kraja i nekaj dogodi, al bojim se da će to biti u napadačkom djelu ekipe...

LvG ima jednu "bolest" , on mora imati i trenirati "svoju" ekipu i gotovo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 24 kol 2010, 16:54

anton 1983 napisao:Hmm, tak kak si ti to reko to ne drži vodu.

lice Bayerna se promijenilo - Kroos se sada vrača kao i Breno, a to su igrači koji prošle sezone nisu bili u Bayernu. Pošto se on nekih igrača baš i nemre riješiti neželi si stvarati gužvu sa novima, a ono kaj je najbitnije, valjda one kaj je htio, nemre dopeljati, bar ne po njemu i Bayernu prihvatljivoj cijeni. Sad kad " zna" da nebu niko došo normalno da neće lošim govorima ubijati igrače koje mora trenirati.

primjerice, dok se kupovo lijevi bek naravno da se govorilo kak je Contento još mlad, sad kad nismo uzeli novoga normalno je da će se govoriti da on to može. Jedno je govoriti a drugo je nešto sasvim treće imati u glavi. On nije prezadovoljan sa Contentom, htio si je nekog dopeljat, Coentraa,a li kad košta 30 milja...Nemojmo naglit. Probali smo nije išlo. Možda se do kraja i nekaj dogodi, al bojim se da će to biti u napadačkom djelu ekipe...

LvG ima jednu "bolest" , on mora imati i trenirati "svoju" ekipu i gotovo!

Tak kak si ti to reko, reklo bi se da si ti zapravo Louis Van Gaal. :|
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2010, 11:55

Haris napisao:

Kak to misliš?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 kol 2010, 12:19

anton 1983 napisao:
Haris napisao:

Kak to misliš?

Fizički malo ličite :hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2010, 12:21

E sad ak bu Micho išo na posudbu u Juve nek sve ide u kurac! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 kol 2010, 12:37

anton 1983 napisao:E sad ak bu Micho išo na posudbu u Juve nek sve ide u kurac! :neee:

Kaj se posudba spominje :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2010, 12:39

doro napisao:
anton 1983 napisao:E sad ak bu Micho išo na posudbu u Juve nek sve ide u kurac! :neee:

Kaj se posudba spominje :?: :!:

da, ja samo čitam posudba kad je u pitanju juve...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi