Gerd Muller napisao:Ne mogu vjerovati

FCB_general napisao:Sve je to meni bilo jasno nakon prve utakmice koja se nikako nije smjela izgubiti. Tko ih jebe, sad više nije bitno hoće li naši talenti biti u toj ekipi ili će otići u Stuttgart, Nürnberg, M'gladbach, etc...
Vratiti Hermanna Gerlanda i zadnji put probati s ekipom u 3. ligu. Ako ne ide, ne treba više gubiti vrijeme.

panda napisao:FCB_general napisao:Sve je to meni bilo jasno nakon prve utakmice koja se nikako nije smjela izgubiti. Tko ih jebe, sad više nije bitno hoće li naši talenti biti u toj ekipi ili će otići u Stuttgart, Nürnberg, M'gladbach, etc...
Vratiti Hermanna Gerlanda i zadnji put probati s ekipom u 3. ligu. Ako ne ide, ne treba više gubiti vrijeme.
A dobro stari, nemoraš sad niti ti biti prestrog
Sjebo je Raeder i gotovo. Bit će bolje iduće godine

panda napisao:A dobro stari, nemoraš sad niti ti biti prestrog
Sjebo je Raeder i gotovo. Bit će bolje iduće godine

FCB_general napisao:Ma kakvi prestrog... Još sam ja blag prema njima.![]()
Sjebali su baš svi, ne samo Lukas. Nije fer kriviti isključivo golmana. Znali su što ih čeka u ove dvije utakmice, cijelu sezonu su radili za ovo, a oni izgorili umjesto tu da su dali najviše. Za iduću godinu me potpuno briga, ovo sam još najviše pratio, posebice do 2. mjeseca i baš su izgledali odlično u većem dijelu ove sezone i sve za ništa.
FCB_general napisao:Moramo početi posuđivati talente ako već ne mogu doći do prve ekipe kroz 2. momčad.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost