A za ozbiljnjiju raspravu s iskompleksiranim pubertetlijama poput ovog Gerda nisam baš raspoložen.
Kako bi Zdravkec reko, nabijem ga na kurac
cruz napisao:Hasnhüttl ili Favre ili Streich su dobri u onom što rade, ali teško da veliki klub iz engleske, španjolske itd angažiraju iste.
Plus, misliš li da isti ti treneri ne bi trošili iste novce poput mourinha, pepa i ostalih?

anton 1983 napisao:Ja bi samo naveo, da me kolju, Kloppa i Simeonea ne bi stavio u istu rečenicu
A za ozbiljnjiju raspravu s iskompleksiranim pubertetlijama poput ovog Gerda nisam baš raspoložen.

anton 1983 napisao:Ja bi samo naveo, da me kolju, Kloppa i Simeonea ne bi stavio u istu rečenicu

Gerd Muller napisao:Sta reci o tipu kojem je idol ratni profiter i mafijas![]()
Iskreno te žalim.

anton 1983 napisao:Murta napisao:ivan napisao:Pa s trulim nogometom možeš "uvijek" osvojit Lp. Da ne možeš ne bi onakav Chelsea nikad osvojio. E sad ko hoće gledat trulež sretno mu
Da, al nikad ne znaš kad je nogomet planirano govno, a kad je trener govno.
Ja uvijek znam

Rummenigge spricht über Sanches:
"Er kommt zurück. Niko Kovac wird versuchen, ihn zu früherer Stärke zurückzuführen. Das ist eine spannende Aufgabe"

melodyne napisao:Rummenigge spricht über Sanches:
"Er kommt zurück. Niko Kovac wird versuchen, ihn zu früherer Stärke zurückzuführen. Das ist eine spannende Aufgabe"
Renato Sanches se vraca kod nas. Nadam se da mu Kovac moze pomoci da bude onaj sa EM-a.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost