NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la cruz » 21 stu 2018, 15:05

navodno sada imamo par momaka koji su bombe doslovno i kakve nismo imali godinama. Većina ih je 17-18 godina tako da ih moramo jednostavno forsirati i pripremiti za vrijeme nakon Lewandowskog, Müllera, Boatenga i Hummelsa.

Ovaj mali što je došo iz Feyenoorda, Joshua Zirkzee, znači 17 godina, 193cm, igra špicu i koliko vidim brutalan je, podsjeća na mladog Drogbu. Došo u klub i u 13 utakmica zabio 10 komada (pripremio 2). Ako nastavi trpati kao što je evo počeo, za 2-3 godine možemo računati na mladu zamjenu za Lewandowskog iz vlastitih redova.

Ali to je ono o čemu pričamo! Takvog tipa prepoznati, izboriti se za njega, dovesti ga i odgajati na pravi način. To je way to go! Još fali ona komponenta da ga se MORA pustiti da igra s profesionalcima.

Jedino s takvim talentima možemo računati da stvarno uspiju zaigrati za profesionalce u važnim utakmicama.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 pro 2018, 10:16

Ništa od novog Bayerna: Hoeness dobio novi ugovor.
Još 4 godine ostaje predsjednik nadzornog odbora.

Rummenigge će navodno isto ostati na svojoj poziciji do daljnjega.

Ništa od Kahna i ostalih..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 pro 2018, 10:31

cruz napisao:Ništa od novog Bayerna: Hoeness dobio novi ugovor.
Još 4 godine ostaje predsjednik nadzornog odbora.

Rummenigge će navodno isto ostati na svojoj poziciji do daljnjega.

Ništa od Kahna i ostalih..

Pa ostat će da pripreme kahna i ostale. Ne misliš valjda da je Kahn spreman preuzet mjesto izvršnog direktora u Bayernu?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 pro 2018, 11:33

Ha ne mislim ništa jer prosto ne znam dal je spreman ili ne. :)
Samo, kako će se on sada pripremati za to? Mislim šta mora (u)radit? Proći neku edukaciju, pripreme, stažirat u klubu, bit vodonoša Uliju jedno vrijeme? Ne kužim..

Ali znam da su njegove osobine kompatibilne s onima koje Bayernu trebaju: ima status legende kluba i repke, ima iskustvo kao poduzetnik (vlastito poduzeće, rad s jakim partnerima, povezanost), magistrirao je poslovnu administraciju, društveno je angažiran, idalje je u službi Bayerna (doduše kao ambasador, ali je uključen ipak), ima sve mentalne aspekte za takvu poziciju, 50 mu je godina tj. u najboljim je godinama za takav posao, uživa "jak" ugled cijele njemačke javnosti i šire, uživa povjerenje Ulija i Rolexa.

Po meni je on jedan od rijetkih pravih kandidata da u ovom trenutku može preuzeti Bayern.
Očito ima tu nešto što se ne iznosi u javnost... Tako da, dobro je sve.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 pro 2018, 21:07

Uz opicenog Kahna Desna ruka mirniji I stalozeni Lahm bi bila dobitna kombinacija
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 21 pro 2018, 16:03

https://twitter.com/FCBayern/status/1076110254180577280

kako smo i očekivali :(
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 07 vel 2019, 09:49

doro napisao:Ego I ljenost Ulija I rolexa...

među ostalom i te dvije osobine.

Sve je nekako počelo kada smo osuđenog kriminalca Ulija VRATILI na najjaču poziciju u klubu.
Pa greške poput kasnog Umbruch-a momčadi (idalje nam igraju igrači koji su prije 2 godine već bili istrošeni), dovođenje Ancelottija, nedovođenje pravog trenera, dovođenje Brace, propustili integrirat u klub Lahma, Eberla, Scholla, Effenberga, Kahna i druge prave ljude, ponovno dovođenje Juppa (da! to je dodatno prekrilo gnjoj u klubu), nedovođenje jakih igrača koji su nam baš trebali, gradnja nepotrebnog skupog kampusa, odbijanje plaćanja potrebnih iznosa kada je trebalo, pusti loši transferi, prepištanje momčadi Niki čime se izgubila filozofija zadnjih 6-7 godina, kruna su novi ugovori onoj dvojici na vrhu, a ma šta već ne. A da ne pričam šta se događalo u zadnja dva mjeseca, Bracinu bruku.... Sve to u zadnje 2-3 godine.

Vrh vrhova svega toga su: Kovač i Braco :doh: :no:

teško je gledat ovakav Bayern. Puno se mora promijeniti, ali najviše uprava kluba pa onda vratiti stručnost na klupu.
jer OVO NIJE MOJ BAYERN!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Vedo » 07 vel 2019, 11:00

Upravi kluba nije u cilju da se okruži sposobnima već podobnima kako ih kasnije ovi sposobni ne bi izbacili iz sedla...
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la ivan » 16 vel 2019, 12:10

Wir haben herausragende Jahre dank und mit ihm erlebt. Ich habe riesigen Respekt vor Franck. Man muss offen und ehrlich sein. Wir werden irgendwann mit ihm und seinem Berater ein Gespräch führen und dann eine gemeinsame Entscheidung treffen. Ich kann nicht voraussagen, wie die sein wird“, sagte Rummenigge am Rande des Bundesligaspiels beim FC Augsburg dem TV-Sender Eurosport.

Još nam samo treba da mu opet produlje ugovor i stave šlag na tortu gluposti koje su radili s kadrom proteklih godina... A ovaj očito nema obraza i samosvijest kao Robben da sam kaže ćao jer vidi da nije to više za njega... Svašta
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 vel 2019, 14:02

Rummenigge odavno nije normalan čovjek i priča nebuloze. Otkako mu ga je Guardiola spakovao u prosincu 2015., više nije isti.
Niti se više bahati niti svađa s upravom Dortmunda niti ništa. Lik je od tada propao ko Grčka i neka je. :) Jedna obična luda za zabavu šire javnosti. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 vel 2019, 11:35

Hoeness je sa zamjenikom iz nadzornog odbora (Herbert Hainer) bio na sastanku s Oliverom Kahnom.

Zadnji put kada su njih dvojica bili na sastanku vezano za novog člana Bayerna - objavili su dolazak Sammera...

Riječ je o instaliranju Kahna da kroz iduće dvije godine radi s Rummeniggeom (počevši od ljeta) i da preuzme njegovu ulogu šefa uprave Bayerna kad mu istekne ugovor.

Ne samo to, nego se ponovo intenzivno radi na dovođenju Eberla (nakon odjebausa Gladbacha prije 2 godine), da postane šef sportske uprave.

Brazzers je sportski direktor i nedavno je izjavio da nema šanse da bi radio u slučaju postojanja šefa sportske uprave.

----

Malo po malo i mogao bi se ostvariti moj san
:mrgreen:
Presjednik: Lahm :D
Šef uprave: Kahn
Šef struke: Eberl
Trener: Guardiola :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 vel 2019, 12:49

Sve super osim zadnjeg :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 vel 2019, 12:54

doro napisao:Sve super osim zadnjeg :mrgreen:

haha a ma znam da ga pola fanova ne voli, znam i da je nerealno očekivat ga nazad u Bayern.
Ali ja idalje mislim da je on hardcore trener koji bi nam pasao. Plus on ima još "neplaćenih računa" s Bayernom u LP :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 vel 2019, 13:14

Na stranu TKO ga voli il ne on je proslost a I vecina fanova zeli brzi okomitiji te pragmatican nogomet kakav Bayern IMA oduvijek...OVO petljenje I miljon dodavanja vjeruj 90% ljudi ne voli I nijje stil Bayerna vec jednostavnost.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2019, 15:41

doro napisao:Na stranu TKO ga voli il ne on je proslost a I vecina fanova zeli brzi okomitiji te pragmatican nogomet kakav Bayern IMA oduvijek...OVO petljenje I miljon dodavanja vjeruj 90% ljudi ne voli I nijje stil Bayerna vec jednostavnost.

Ma sad igramo atomski nogomet, gust za gledati, jebo Pepa i nkegovu filozofiju. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu