NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la doro » 20 vel 2019, 21:19

The Scarface napisao:
doro napisao:Na stranu TKO ga voli il ne on je proslost a I vecina fanova zeli brzi okomitiji te pragmatican nogomet kakav Bayern IMA oduvijek...OVO petljenje I miljon dodavanja vjeruj 90% ljudi ne voli I nijje stil Bayerna vec jednostavnost.

Ma sad igramo atomski nogomet, gust za gledati, jebo Pepa i nkegovu filozofiju. :roll:

A di si ti procitao da sam ja reko da igramo atomski nogomet sad I da ja zadovoljan Kovacem? Nema te sto let dodjes I bubnes!

Niti sam za ovu upravu,menadjera niti trenera.

Ovo sto gledamo su ostaci pepove pizdarije samo sa starijim,istrosenim I polupropalim igracima s nekolicinom ful mladih...90% ista spika veliki posjed,puno petljanja,velikih kikseva cim se zgubi lopta u obrani,miljon sansi za DAT gol ili dva itd. Jedino je Jup ubrzal malo igru I znal prepustit loptu protivniku dok CA I NK nista nisu napravili da to izmjene...Kad dodas tu jos I loseg Neuera koji nas miljon puta spasaval sve ti jasno...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 21 vel 2019, 08:34

doro napisao:veliki posjed,puno petljanja,velikih kikseva cim se zgubi lopta u obrani,miljon sansi za DAT gol ili dva itd. Jedino je Jup ubrzal malo igru I znal prepustit loptu protivniku dok CA I NK nista nisu napravili da to izmjene...Kad dodas tu jos I loseg Neuera koji nas miljon puta spasaval sve ti jasno...

a čuj Doro, moramo realistično gledat na Bayern zadnjih 7-8 godina. Gradili smo momčad koja drži posjed i nameće svoju dominaciju. Po meni je normalno da s ovakvim igračima kakve smo imali i imamo - da igramo na posjed.

Možda se to nekome ne sviđa, ali činjenica je da Bayern treba tako igrati jer ima takve igrače. Dakle bez obzira na trenere s kojima radili, posjed i dominacija su ono po čemu smo dosta vremena evo bili prepoznatljivi.

Kad imaš posjed - u jednu ruku reduciraš mogućnost protivniku da stvara više prilika (To je srž Cruyffove ideje koju su adoptirali svi treneri nakon njega, a kada izgubiš loptu svi idu u riskantan pressing da ju se što prije vrati).
Ove godine smo prečesto prepuštali posjed drugima i automatski omogućujemo em više prilika em više nesigurnosti naše momčadi.
Protiv liverpoola nismo pokušali ništa prema naprijed, ali Niko je pokupio više pohvala jer je POSJEDOM onemogućio protivniku da igra svoju igru. Kako je vrijeme odmicalo tako je našima raslo samopouzdanje. U ovom slučaju su se dosadni posjed i strpljenje pokazali ključnim elementima. Ne izmišljam ništa jbg, to je ono što smo svi svjedočili preksinoć
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 vel 2019, 11:02

Uli Hoeneß je gost u Doppelpassu. Bas me interesuje sta ce reci.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2019, 12:06

melodyne napisao:Uli Hoeneß je gost u Doppelpassu. Bas me interesuje sta ce reci.

I taj ja preskocim!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 24 vel 2019, 16:22

https://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-ba ... 87032.html

„Wenn sie wüssten, was wir schon für nächstes Jahr haben“: Alle Aussagen von Uli Hoeneß zum Nachlesen

:clapping: "--"

E da, zaboravio sam ovo da napisem: Hoeneß James‘ Zukunft beim FC Bayern und die Vertragsmodalitäten: „Bei James haben wir eine Option bis Ende Mai, die wir ziehen oder nicht. Da ist noch keine Entscheidung gefallen. Wenn wir die Option ziehen, dann muss er bleiben.“

Ako mi odlucimo da otkupimo Jamesa mora da ostane. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 vel 2019, 18:11

Hier ist es meine freunde! :navijac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 vel 2019, 14:21

Slušajući Ulija onako detaljno, vidim da pokušava obraniti momčad, trenera, brazzersa itd. Sve malo ljepše prikazati. Dakle, ne treba ga se doslovno shvaćat, opasTnost manipulacije.

Međutim, steko sam dojam koji razjašnjava dosta i ako su to STVARNO uradili onda ću povući dosta kritika s trenera i brazzersa.
Naime NAMJERNO su odradili loše ljetno (i zimu) u smislu transfera, žrtvovali jednu sezonu i rekli treneru da se snalazi sa brojnim bauštelama. Za ljeto su (prema riječima Ulija) već dosta dobrih igrača zagovorili.

Znači izvuci koliko možeš iz ove sezone, jačaj treneru leđa, izdrži do kraja sezone.
Ujedno su SVJESNO dopustili BL konkurentima bolje mogućnosti u prvenstvu.
Ujedno testiraj karakter i kvalitetu Müllera, Jamesa, Boatenga, Gnabrya, Javija, Kimmicha u sredini i Sanchesa općenito.

Ovaj Schachzug je skroz neobičan, ako je istinita ta teorija.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 25 vel 2019, 15:39

Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih koji svakom treneru ili igracu dajem barem godinu da se vidu sta moze.

Gledajuci realno zar su kupnja Renata koji je placen 40 milja i bio nadolazeca zvijezda i Tolliso i Goretzka lose kupnje

Ispalo je da je Renatlo flop,ali zar igra?

Goretzka i Tooliso su sigurno jako dobri igraci i korisni.

Tu je uprava pogodila.Ako se na ljeto dovedu Pavard i jedan gotov dokazani stoper ,te vrhunsko desno krilo,proda Boateng ,Rafina....a Arp kao zamjenski napadac dolazi godinu iza..

Jos ostane pitanje 10 i Mullera..Da li James ili Havertz ili mozda imaju nekog vec dogovorenog...Za mene je Muller zavrsena prica pogotovo na krilu...i moze biti samo zamjena za 10 ili za Lewu...

Problem je jedino 6.ako se Martinez proda.Renato i mozda Tolliso bi to mogli odigrati.Ali ako se proda i Martinez i Renato onda kupiti 6. od nekih 24-26 godina...i imamo sta smo zeljeli...sad koga tesko je reci..
A uvjeren sam da ce Uli dovesti neko iznenadenje kao sto je bio Costa i to ce biti objavljeno 01.06.

Malo optimizma ne bi skodilo svima.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 vel 2019, 17:30

da, optimizam. Jučerašnje gostovanje Ulija je ulilo optimizma u čaše navijača. Kada predsjednik da izjavu kako smo "već zagovorili neke top igrače, ali ne objavljujemo da održimo mir u svlačionici", onda se budi optimizam.

S druge strane, za očekivati je nove top ljude. Sad je vrijeme. Tako da nema ekstaze, ali sigur ima optimizma
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2019, 11:01

jozotg napisao:Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih koji svakom treneru ili igracu dajem barem godinu da se vidu sta moze.

Gledajuci realno zar su kupnja Renata koji je placen 40 milja i bio nadolazeca zvijezda i Tolliso i Goretzka lose kupnje

Ispalo je da je Renatlo flop,ali zar igra?

Goretzka i Tooliso su sigurno jako dobri igraci i korisni.

Tu je uprava pogodila.Ako se na ljeto dovedu Pavard i jedan gotov dokazani stoper ,te vrhunsko desno krilo,proda Boateng ,Rafina....a Arp kao zamjenski napadac dolazi godinu iza..

Jos ostane pitanje 10 i Mullera..Da li James ili Havertz ili mozda imaju nekog vec dogovorenog...Za mene je Muller zavrsena prica pogotovo na krilu...i moze biti samo zamjena za 10 ili za Lewu...

Problem je jedino 6.ako se Martinez proda.Renato i mozda Tolliso bi to mogli odigrati.Ali ako se proda i Martinez i Renato onda kupiti 6. od nekih 24-26 godina...i imamo sta smo zeljeli...sad koga tesko je reci..
A uvjeren sam da ce Uli dovesti neko iznenadenje kao sto je bio Costa i to ce biti objavljeno 01.06.

Malo optimizma ne bi skodilo svima.

Ok jozo, al kako ti opravdavaš činjenicu da se u sezonu ušlo s jednim bekom kao zamjenom te da se igrač poput Goretzke mora koristiti na beku?

Iako svi hoćemo da Renato uspije i ima svoju ulogu, da li ti misliš da je bolje da smo ušli u sezonu s njim ili ga pak prodali i kupili još jednog beka?

Ja sam siguran da se rijetko može složiti "perfektan" kadar, ali isto tako sam mišljenja da jedan klub poput Bayerna sebi ne bi smio dopustiti takav GAF s bekovima kao što smo si dopustili u ovoj sezoni. Da je recimo sada tu već hernanedz ili pak Pavrad umjesto bilo kojeg našeg štopera onda je to ok, jer bi onda ipak imao 4 opcije za beka. Jednostavno je nedopustivo ući u sezonu sa 3 opcije na bekovskim pozicijama...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 vel 2019, 12:40

.............Lewa.......
Coman..............Pepe
.......Thiago..Leon...
.............Pavard......
Alaba................Kimmich
.Hernandez..Hummels..
...............Neuer...........

Fc Bayern France :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 26 vel 2019, 18:15

Odkud Pavard na zadnjem veznom? Jel on to igra uopće?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 vel 2019, 19:09

ivan napisao:Odkud Pavard na zadnjem veznom? Jel on to igra uopće?

Moze igrat stopera,beka I zadnjeg cistaca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 26 vel 2019, 21:21

A ne bi niko npr Luku Jovića? On bi nekako po meni bio pravo osvježenje za naš kadar. Zna s loptom, ima tu brzinu, ofanzivno ga možeš na više mjesta gurnut...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 26 vel 2019, 21:58

Mozda je doslo vreme da igramo 4-4-2? Bar s vremena na vreme. Lewandowski i Jovic u napadu. Muller kao zamena. Dva ubitacna krila i cepaj bajo.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu