I šta onda... potomak za 10 mj., a na Bildu članak kako se traži ekipa iz Hrvatske koja je bila, kao i slavljenik koji ne zna da je dvostruko dobio večeras.

Lucimar napisao:kakva je sad vlasnicka struktura nad stadionom
u pocetku je bilo po jedna trecina grad, 1860 i bayern ?
kako je sad ?

FCB_general napisao:Ma šta Erdinger, na naš Paulaner.
I šta onda... potomak za 10 mj., a na Bildu članak kako se traži ekipa iz Hrvatske koja je bila, kao i slavljenik koji ne zna da je dvostruko dobio večeras.

Lucimar napisao:@scar
po ovom sto si napisao na predhodnoj stranici moze se zakljuciti da je stadion 100% u vlasnistvu bayerna
te da se "lavovima" samo iznajmljuje, tj da ih mozemo protjerati kad god to hocemo ?
naravno nakon sto istekne ugovor o renti koji je na snazi

Lennon napisao:izgubimo u povjesti lige prvaka na allianzu 2 tekme kolko se ja sječam (MIlan 0-2, i Inter 3-2) i u lp imamo sve pobjede ove godine, i jučer ko da su vrata zaključana. ja da sam na upravinom mjestu, definitivno bih promjenio golove(okvir) na jednoj i drugoj strani, oni su ostali za nas začarani!

CroCHEF napisao:Lennon napisao:izgubimo u povjesti lige prvaka na allianzu 2 tekme kolko se ja sječam (MIlan 0-2, i Inter 3-2) i u lp imamo sve pobjede ove godine, i jučer ko da su vrata zaključana. ja da sam na upravinom mjestu, definitivno bih promjenio golove(okvir) na jednoj i drugoj strani, oni su ostali za nas začarani!
U zadnjih par godina Bordeaux i Inter... i jucer Chelsea sve je sudio onaj portugalac

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost