Postao/la Lennon » 02 lis 2017, 10:06
U suštini, najviše je zakazala uprava, jer na vrijeme nismo reagirali.
U ekipi imamo previše igrača koji "moraju" igrati, a realno premalo onih koji mogu igrati onako kak bismo mi željeli. Meni i dandanas nije jasan Jamesov dolazak na poziciju di smo ionako prepuni, a odlazak Coste di smo i trenutno puni, al za godinu više nebudemo.
Znači, da bi James igrao mi moramo igrat s polušpicom. A na toj polušpici ionako, da se mene pita, igrao bi Thiago koji puno bolje izgleda ovdje nego na zadnjem veznom, di ipak trkački i agresivnošću nije dorastao. Tu je i Muller, kojeg nismo prodali kad smo mogli, i što smo dobili? Višak i nezadovoljnih na klupi, pa i tribini.
Kad smo igrali najbolju sezonu u povijesti, na klupi su nam bili uvijek dobri Luis Gustavo, Gomez koji kad je igrao prije Mandže i nisi vidio razliku, Kroos koji se onda ionako ozlijedio, i za obranu Van Buyten, koji je uskočio kad je trebalo. I tko još, Tymoschuk koji nije ni igrao. Prvih 11 je bilo definirano do svrži. Sad je situacija da kad složiš prvih 11, 2 stopera su ti na klupi i to 2 reprenzetativca, Robbery su na klupi, Rudy, ili Tolisso. Coman. Svi koji bi trebali igrati a ne mogu. Previše se rotira jer se mora rotirati, a s time se dobiva neuigranost. Pogotovo kad se rotiraju stoperi i obrana. Nije ni čudo da ne izgledamo dobro kad svaku utakmicu igra druga postava, a realno i momčad je ostarila polako, i pročitana je. Odlasci i dolasci su neminovni.
Ono što očekujem kod novog trenera da jasno definira sustav i sastav, i ako treba na zimu, prije bih prodao nego doveo, jer imam osjećaj da ćemo jedino tako osnažiti momčad. Isto tako od uprave druge godine, u suradnji s trenerom, jasno defnirat sastav, i 2-3 DOBRE rezerve, i tako izgradit momčad. Pogotovo definirat stoperski par i čovjeka koji će uletit zbog ozlijede, samim time jednog stopera prodat.
Mora se znati momčad i naših prvih 11.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!