NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la doro » 01 lis 2017, 13:11

cruz napisao:Duma li iko od vas o mogućnosti dovođenja Kloppa??

To bi bilo još bolje od Tuchela u nekim stvarima.
Klopp je legenda već, ima iskustvo i autoritet, igrači ga instantno zavole i slušaju, plus forsira turbo nogomet kakav mi je uvijek bio drag!

Mislim, realnije je ovo s Tuchelom jer nema posla trenutno, ali nisam uvjeren koliko su u Liverpoolu oduševljeni dosadašnjim Kloppovskim Liverpoolom..

Bi li Klopp mogao pomoć Bayernu? Ja mislim da bi. Ito dugoročno

Imam filing da bi sa Kloppom totalno pogodili il totalno fulali da nekak nema sredine...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 lis 2017, 13:24

Joj nemoj mi Kloppa spominjat! Pa dovoljno sam horora gledo u režiji naše obrane a vi bi još njega doveli??! Daj mi nekog balansiranog jebemu mater. Zar nema takav na svijetu?!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2017, 13:42

Ni pod razno Klopp, nikada Klopp, samo ne Klopp!!!!

Ako smo uzeli Kloppa, znači da smo propali.

Ima dečec reputaciju i nešto znanja, al ni to razlog zašto ga ja ne bi.

Klopp je trener za "izazivačke" klubove, nikada prvake - eto, ako moram išta više reči, budem, al mislim da oni koji razumiju nogomet će to shvatit.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2017, 20:17

Jel bi ko od vas možda recimo krenuo drugim putem, neki onako švapsko bavarski? Ovo recimo baš i nije daleko od onoga što tuku ovo naši.

Zamislite da prodamo i Bernata, Rafinhu, Martineza, Thiaga, Vidala, Jamesa - znači sudamerika proč. Naravno za zamjenu produžimo s Riberyem i Robbenomi imamo kadar od 19 igrača. Prodajom ovih gore navedenih skupimo bogatstvo i radimo europski Bayern...

-----------Lewa

Coman--Muller----??

---Goretzka---Tollisso

Alaba--Boa---Hummels--Kimmich

------------Zamjena

Brandt------Robben-----Ribery

-------Rudy------Renato

DLR--------Sule---------DR/C

Znač imilijardu eura možemo dati za krilo, zamjena može biti ok igrač, Renata se smao vrati, rudy hala i sam kupimo zamjenske bekove?

Mislim baš da se na to roijentiramo - Goretzku kojeg možemo dobiti free i Brandta za koje mislim da smo oboje potpisali, nisam htio izostaviti. E sad je pitanje dal se takvim nogometom može napredovati?

Kaj velite?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 lis 2017, 20:42

Izgubio sam pomalo vjeru u naš napad.
Mi moramo pothitno ostavit jamesa i dovest još boljeg igrača za krilo. Ako ne i dva. Protiv imalo ozbiljnih ekipa oni muče muku. Nema one kreativnosti koju su nam davali Ribery i Robben, na koju smo se navikli. Tu svjetsku klasu smo uzimali zdravo za gotovo. Sad kad su ostarili vidimo da NE ZNAMO bez njih. Lošiji smo 50% jer je Ribery ostario. Fact.
Zaboravili smo koliko smo OVISNI o njima.

E sad da tebi antone odgovorim:

Sto se tiče tih pratećih vokala - neka uprava radi sto želi.
Manje je bitno ko su ostali igrači jer bayern dovodi uglavnom solidne i dobre igrače, svi odigraju svoje do očekivane razine,
ALI
Cijela ekipa i svaki igrač izgledaju bolje kada se golovi zabijaju i kada napad radi čuda.

Meni je isto da li nam igraju Tolisso ili Rudy ili Vidal ili Bernat ili Sule ili Boateng. Ali svi oni uključujući i Mullera i Alabu i Neuera i Lewandowskog - izgledaju bolje kad bi Robbery bio kao nedavno - strah i trepet u Europi.

U njima dvojici je poanta, a naročito u Riberyu - jer je upravo on okrunio onu dobru generaciju u Bayernu.

Bazirali smo cijelu filozofiju na njima a sad nam oni ne doprinose jer su se istrošili.
Coman nema šanse da mijenja 1/1
Muller nema šanse da mijenja 1/1
Niti je Costa imao ni itko.

Imaš sad lewandoskog koji je hardcore napadač ali si bio bolji s mandžom jer si imo robbery u životnoj formi.

Zato po stoti put velim:
Moramo se odlučiti kako ćemo u novu eru?
Bez Riberya i Robbena

Zna li uprava to? Naravno da zna ali je baca malo, ne mogu se ni međusobno dogovoriti otkad je onaj izašao iz zatvora. Meni to izgleda malo kaotično i valjalo bi da neko od njih da RUCKTRITT a drugi pomogne u instaliranju novih šefova koji će vodit klub dalje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 01 lis 2017, 22:27

I ja sam primjetio da stvarno ovisimo još dosta o njima iako glupo je donosit sud sada dok smo u ovakvoj banani. Realno gledajući današnju tekmu npr nisu ni njih dva kao ni ostali napravili skoro ništa.

Ja bih se usudio reći da smo mi zaboravili koliko smo ovisni o njima jer smo s Pepom igrali takav sustav i timsku igro da se barem za prvenstvo moglo zamjenit doslovno svakoga. I dalje smo rasturali uz sve one ozlijede. CA voli pustit da igrači rade svoje, uništio neku timsku igru i došlo na vidjelo da Robbery ne mogu kao nekad. Coman još puno puno graha treba da bi bio ribery. A i treba nekog da ga to nauči. Costa nažalost završio kako je završio, nagodinu nas vjerojatno čeka triježnjenje, jer ćemo trebat 2 vrhunska krila. A gdje to ima i za koje pare? :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 lis 2017, 08:41

Ako su bili spremni (ukupno) potpisati transfer vrijedan 80 milijuna za teenagera za kojeg nemamo ni mjesta u ekipi, onda će valjda biti spremni dati 80 milijuna za top igrača!

Ako nećemo mijenjati stil igre i filozofiju, onda moramo mijenjati "jedan kroz jedan" ostarjele igrače.
Možemo pokušati s jeftinijim igračima, talentima, ali se moramo odreći ambicija, smanjiti apetite i imati strpljenja.
A to se sponzorima, investitorima i navijačima vjerojatno neće tek tako svidit.

Ako želimo igrati na isti način nama treba TOP IGRAČ! Hazard. Alexis Sanchez.

No realnost je daleko od toga
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 02 lis 2017, 08:52

Ja sam svojeveremeno pisao da nam fali driblera, igrača koji stvaraju višak i stvaraju drugima šanse. Moram priznati da sam mislio da će Džejms biti taj, zato sam i s velikim odobravanjem dočekao njegov transfer, ali očito nisam dovoljno gledao Real da znam da on to nije.

Uglavnom, da, cruz je to lijepo sročio, Robben i Ribery više nisu dovoljno dobri, a Coman nikad nije niti bio. Bayernu je u BL dovoljan Lewandowski da razbija protivničke obrane, a za LP treba imati nekoliko zvijezda. Mi smo u LP ono što je Frankfurt prije par godina bio u BL - jedan top igrač u napadu Meier/Lewandowski i ostalo prosjek. Nekad možemo poniziti Arsenal 10:2 u 2 utakmice, a nekad izgubiti od PSG-a 3:0 jer prosječni igrači ne igraju prosječno, nego neki put vrhunski, a neki put loše.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 02 lis 2017, 10:06

U suštini, najviše je zakazala uprava, jer na vrijeme nismo reagirali.

U ekipi imamo previše igrača koji "moraju" igrati, a realno premalo onih koji mogu igrati onako kak bismo mi željeli. Meni i dandanas nije jasan Jamesov dolazak na poziciju di smo ionako prepuni, a odlazak Coste di smo i trenutno puni, al za godinu više nebudemo.

Znači, da bi James igrao mi moramo igrat s polušpicom. A na toj polušpici ionako, da se mene pita, igrao bi Thiago koji puno bolje izgleda ovdje nego na zadnjem veznom, di ipak trkački i agresivnošću nije dorastao. Tu je i Muller, kojeg nismo prodali kad smo mogli, i što smo dobili? Višak i nezadovoljnih na klupi, pa i tribini.

Kad smo igrali najbolju sezonu u povijesti, na klupi su nam bili uvijek dobri Luis Gustavo, Gomez koji kad je igrao prije Mandže i nisi vidio razliku, Kroos koji se onda ionako ozlijedio, i za obranu Van Buyten, koji je uskočio kad je trebalo. I tko još, Tymoschuk koji nije ni igrao. Prvih 11 je bilo definirano do svrži. Sad je situacija da kad složiš prvih 11, 2 stopera su ti na klupi i to 2 reprenzetativca, Robbery su na klupi, Rudy, ili Tolisso. Coman. Svi koji bi trebali igrati a ne mogu. Previše se rotira jer se mora rotirati, a s time se dobiva neuigranost. Pogotovo kad se rotiraju stoperi i obrana. Nije ni čudo da ne izgledamo dobro kad svaku utakmicu igra druga postava, a realno i momčad je ostarila polako, i pročitana je. Odlasci i dolasci su neminovni.

Ono što očekujem kod novog trenera da jasno definira sustav i sastav, i ako treba na zimu, prije bih prodao nego doveo, jer imam osjećaj da ćemo jedino tako osnažiti momčad. Isto tako od uprave druge godine, u suradnji s trenerom, jasno defnirat sastav, i 2-3 DOBRE rezerve, i tako izgradit momčad. Pogotovo definirat stoperski par i čovjeka koji će uletit zbog ozlijede, samim time jednog stopera prodat.

Mora se znati momčad i naših prvih 11.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 02 lis 2017, 10:25

anton 1983 napisao:
Zamislite da prodamo i Bernata, Rafinhu, Martineza, Thiaga, Vidala, Jamesa - znači sudamerika proč.

Kaj velite?

U suštini slično razmišljamo. Sad da baš sve te prodat, neznam, ali količinski toliko igrača - da. I pazi, ti dobiješ solidnu lovicu za njih, i možeš dovest pa i Neymara i Mbppea zajedno. Uz još koji euro svoj, koji ionako potrošimo svakog ljeta.

Mora se kadar smanjit a povisiti kvaliteta i to weltklasse.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2017, 10:29

Lennon napisao:U suštini slično razmišljamo.

Nerazmišljamo slično, već ja dajem sve moguće varijante koje mi padnu na pamet. Svaka moja ideja u mojoj glavi ima minusa i pluseva i svaku od njih ja sebi uljepšam kak mi paše...

Ovo je samo jedna od moji ideja!

Evo recimo, najveći razlog zašto sam ja htio da ostane Vidal je taj što sam mislio da će on biti prevaga za Alexisa. Kad se to niej dogodilo ja mislim da je on za tih 57 milja moro biti prodan, jer ak si dove TOllisa i Jamesa onda si nekak moro planirati da će ti srednji trojac biti James, Thiago, Tolliso...

Sljedeće ljeto bumo kurac u usta dobili a ne 60 milja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 02 lis 2017, 10:37

-------------NEUER--------------
Kimmich- Sule- Hummels- ????
---Goretzka---Tolisso----------
Carassco--Thiago--Coman--
------Lewandowski------------

Znači prodani : Alaba, Vidal, Boateng, Ribery,Muller, Bernat, Renato.

Klupa- Javi, Rudy, Robben, James i još netko

Dovest : Goretzka, Carassco ili neko slični tip, i lijevi bek koji bu halal, nekog u obrani koji pokriva i bok za klupu

Od ovih prodanih se da itekako izvući lova za bilo kog i bilo gdje. Samo treba taj REZ napravit.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2017, 12:47

Ko zna možda se na zimu mogu dovesti Draxler i Di Maria :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 02 lis 2017, 13:40

Prodat:
Alaba, Bernat, Boateng, Rafinha, Vidal, Martinez, Shanches, Thiago, Muller, Ribery, Robben, Lewandowski.

Dovest:
Hector, Henrichs, Goretzka, Brandt, Werner, Belotti, Darmian, Jedvaj, Gnabry, Draxler, Rossi, Berardi

Trener: Lucien Favre.

Slika
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2017, 13:46

:haha:

ovo mi je u rangu onoga Alah ima net! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß