Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2010, 14:04

ankujund napisao:sad on razmislja kako zenu ostavit doma, j*** ga se za ugovor :D

smile12 smile12
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 02 svi 2010, 20:28

Iskreno, trenutno imam osjećaj da se Ribery uopće ne misli da li ostat u Bayernu ili ne. On želi ostati i hoće, vjerojatno se trenutno dogovaraju o uvjetima novog ugovora, plaći, bla bla bla..

Baš me zanima kako ću reagirati za mjesec dana na ovaj post... bit ću ili genijalni propovjednik 8-) ili će biti bruka naivnog optimista... :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la I_Love_Bayern » 02 svi 2010, 21:34

Ma ja sam već odavno prestao sumnjati u to... Ostaje on kod nas 100%
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 02 svi 2010, 22:04

pa naravno da ce ostat jeste vidjeli bio je najsretniji kad smo naslov osvojili
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2010, 08:24

Mislim da će Ribery ostat. Sada neigra na nekom zavidnom nivou, stepla ga je afera i izgleda da su se ŠPEK klubovi od njega ohladili. Sve je to plus za Bayern. On je odavno trebo reč dal ide ili ne ide, ali se to nije dogodilo. Brijem da se sada šuti i da se dogovara novi ugovor, samo je pitanje koja će mu biti plača....

Nadam se da je istina ovo kaj sam napiso jer u fuci je sve moguće, pa tako i da Ribery ostane u Bayernu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 03 svi 2010, 11:45

jedini klub koji bi na ga mogao uzeti ovog ljeta je Chelsea(fali im takav igrač za velike stvari u Europi :D )....sve ostalo...ili nemaju para,ili im nije potreban takav igrač...jedino bi Barci bio potreban..ali oni će tražit vjerojatno nekog napadača ,a ne krilo....zato ajmo mi osvojit LP-a i tad smo ziher da Frank ostaje.... 8-)

bit ćemo puno pametniji poslije Bernabeu-a...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la CroCHEF » 03 svi 2010, 16:35

opet provocira :evil:
"ODUVIJEK sam sanjao zaigrati za Real ili Barcelonu", izjavio je francuski nogometaš Bayerna Franck Ribery odgovarajući na pitanja čitatelja Fifa.coma.

"Naravno da postoje klubovi za koje sam oduvijek želio nastupati, o kojima sam maštao, klubovi poput Real Madrida ili Barcelone", precizno je kazao Ribery dodavši potom:

"Messi je za mene najbolji nogometaš današnjice, no ja bih najviše volio igrati uz Xavija. Oduševljava me koliko je to dobar igrač. On zna sve o nogometu i vrlo dobro organizira igru. Također je vrlo siguran na dodavanju. Trenutačno je doista u veličanstvenoj formi."

Francuz je potvrdio da je prvih šest mjeseci ove sezone bilo njegovo najgore razdoblje u životu s obzirom na ozljedu koljena zbog koje dugo nije mogao igrati.

Kao svoju najbolju utakmicu u životu izabrao je pobjedu nad Španjolskom u osmini finala Svjetskog prvenstva 2006. godine (pobjeda Francuske 3-1), u kojoj je zabio jedan, izjednačujući gol. Također je izrazio vjeru da, čak i bez njega ostane li mu izrečena UEFA-ina suspenzija, Bayern ima velikih izgleda pobijediti Inter 22. svibnja u madridskom finalu Lige prvaka.

Na pitanje koja mu je najomiljenija pozicija u igri, Ribery je odgovorio:

"Volim imati slobodu, bez ograničenja se kretati u fazi napada. Volim trčati u puno se kretati. Mogu ipak reći da se sam sebi činim opasnijim kad djelujem po lijevoj strani."
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2010, 18:22

Ma vise se ne obazirem na njegove izjave! Moze on htjeti sto god hoce, samo problem je sto ga sad nitko nece jer je bio jedno veliko "smece" ove sezone!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 03 svi 2010, 18:32

da.prominila se situacija...sad on treba molit da igra za nas a ne mi njega il nek se gubi u spanjolsku i "zivi svoj san" koji ce se raspast do prve polusezone kad vidi kako je neigrat i neosvajat u reala
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 03 svi 2010, 18:42

Put mu je slobodan a naših 50miljki :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 03 svi 2010, 20:29

Ako ode imamo uvik malog Ozila kojeg možemo dovest. :mrgreen:

Ipak smatram da Ribery ostaje. Sumnjam da bi se na onakav način oprostio od navijača.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 04 svi 2010, 20:11

da mogu birat 50mil € i ribery uzimam 50 mil€....da su imalo pametni uzeli bi pare od barce i krkića, samo ne znam jel barca još to želi...

Ribery mi ide na kurac kako se sprdao sa bayernom kada je bio najbolji, rugao se nije htio igrati trenirati jedno vrijeme....ovaj se klub treba voliti i za njega sa srcem igrat, ćao ribery!!!!

i sada smatram da će ići, jer njemu nije do uspjeha kao što je govorio sve ovo vrijeme jer da mu je do toga ostao bi kod nas a ne još oduljivao, da smo mi kojim slučajem ispali od man.utd.ili lyona on bi već rekao da će u drugi klub, majmun :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2010, 07:42

Uspije li danas KHR smanjiti kaznu i ako Ribery bude mogao igrati u finalu, on će nam donjeti taj trofej. Pazi kaj sam ti reko! ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 05 svi 2010, 09:51

anton 1983 napisao:Uspije li danas KHR smanjiti kaznu i ako Ribery bude mogao igrati u finalu, on će nam donjeti taj trofej. Pazi kaj sam ti reko! ;)

Pridružujem se prognozi...:-)
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 05 svi 2010, 10:10

Ribéryju je najpametnija opcija ostati... Nigdje ga se kao prve dvije igle kluba neće tretirati osim u Münchenu. Real ga je navodno otpisao nakon osobnoga sex skandala, a u Barcu da ode nikad ne zna koliko će grijati klupu a koliko ne i spram onog strašno razvikanog Messija će biti pritajen. U Chelseaju i ovako su gotovo sva mjesta pokrivena kada se pogleda njihova momčad i stvarno su odlično instaliran stroj. Zašto bi mijenjao nešto kada ga tu odlično ide, odličnu lovu zarađuje a i šefovi bi sigurno digli za mil. i pol eura plaću da je to njegov zahtjev.
U svakom slučaju... Ako ode preživit će Bayern bez njega kao što je veliki dio sezone preživio s iznimkom od par utakmica što ih je on riješio i mora mu se priznati zasluga. Kroos će se također vratiti tako da bi Schweiniju konkurencija došla na sredini terena, a on bi opet mogao lijevo zaigrati. Vidjet ćemo do WM-a hoće li potpisati novi ugovor, ukoliko ne... Leti van.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva