(Bayern-Stürmer Mario Gomez am Mittwoch im FCB.tv-Livechat über Franck Ribéry)

Murta napisao:Bayern je donirao 1 milijun eura za Haiti.

)....ali zato sada se otvara novo pitanje, koji ŠPEK sada dovesti umjesto njega....nitko neće biti kao ribery dobar ali također je nekako uzbudljivo razmišljati koji sada dolazi u najveći klub na svijetu Murta napisao:Bayern je donirao 1 milijun eura za Haiti.

Effenberg23 napisao:ljudi moje mišljenje je da trebamo što prije početi zaboravljati riberya(ja većeg papučara nisam vidio ima ove moje 23 godine)....ali zato sada se otvara novo pitanje, koji ŠPEK sada dovesti umjesto njega....nitko neće biti kao ribery dobar ali također je nekako uzbudljivo razmišljati koji sada dolazi u najveći klub na svijetu
![]()
ali pak sa druge strane, moglo bi našoj upravi pasti na pamet, pa imamo mi već dobar sastav, ne treba nam više nitko, samo kroosa vratit i to je to.....zanimljivo, ali meni kao navijaču baš i ne paše ova ideja...
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:ljudi moje mišljenje je da trebamo što prije početi zaboravljati riberya(ja većeg papučara nisam vidio ima ove moje 23 godine)....ali zato sada se otvara novo pitanje, koji ŠPEK sada dovesti umjesto njega....nitko neće biti kao ribery dobar ali također je nekako uzbudljivo razmišljati koji sada dolazi u najveći klub na svijetu
![]()
ali pak sa druge strane, moglo bi našoj upravi pasti na pamet, pa imamo mi već dobar sastav, ne treba nam više nitko, samo kroosa vratit i to je to.....zanimljivo, ali meni kao navijaču baš i ne paše ova ideja...
Bez obzira kaj bude sa Riberyem, mi prvo moramo vidjeti kako integrirati Kroosa i Brenu. Onda tek moremo dalje razmišljati. Mislim ak Ribery ode ja ne znam dal je pametno vračat Kroosa i kupit Ozila kao Riberyevu zamjenu jer to automatski znači promjena sustava...Bit će teško mislit i sastavljat našu ekipu iako smo u "deficitu" sa igračima...
slična situacija kao sa napadačima , na početku ove sezone...
anton 1983 napisao:Robben: „Ich will noch lange mit Ribéry spielen“
Mene sam ovaj dio zanima!

The Scarface napisao:Opširni intervju sa Robbenom.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 04601.html
I nek Anton prevede ako mu se da.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost