Speedy napisao:Sljedeci post ocekujem da ce se svesti na "Moj tata je bolji od tvog"!![]()
haha, lako moguce. nekuzim ovde nemozes iznjet svoje neko mišljenje da ga fino ne nacrtaš i ne objasniš antutnu

Speedy napisao:Sljedeci post ocekujem da ce se svesti na "Moj tata je bolji od tvog"!![]()

ivicaolic napisao:haha, lako moguce. nekuzim ovde nemozes iznjet svoje neko mišljenje da ga fino ne nacrtaš i ne objasniš antutnu
ivicaolic napisao:pa koja ti moja usporedba nije realna. nisam ja rekao da je tottenham jači od bayerna, nego da ima bolje igrace. ti reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit

anton 1983 napisao:ivicaolic napisao:haha, lako moguce. nekuzim ovde nemozes iznjet svoje neko mišljenje da ga fino ne nacrtaš i ne objasniš antutnu
Pa ti si se jebote sam ponudio da ćeš reč zakaj to misliš, ako te neko pita!ivicaolic napisao:pa koja ti moja usporedba nije realna. nisam ja rekao da je tottenham jači od bayerna, nego da ima bolje igrace. ti reci koja usporedba nevalja pa cu ti objasnit
I sad buš se ti uvrijedio ak ti ja velim da si mutaf!

ivicaolic napisao:gle jesam reko da cu ti objasnit i objasnio sam ti, ali đaba, ti bi se i dalje prepiro dok nebude sve po tvom, ali nema veze, postujem i tvoje razmisljanje, glupo bi bilo da svi isto razmisljamo

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

CroCHEF napisao:jel ko vidio onog Ramosa i Alonsa ... nadam se da ce dobit kaznu![]()

CroCHEF napisao:to sam onak reko za kaznu, ali stvarno bilo bi smijesno da dobiju kaznu
ipak uefa ih istraziva, a sve snimke dokazuju![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost