UltrasMentalita napisao:Jesi to ti neki zajebant????
Pa naravno. Pogledaj moj cijeli post. I ti meni na takav post kažeš da ti imaš europsort 2. Pa i nije ti to neki odgovor i to ziher nije razlog da je Marin bolji igrač.
UltrasMentalita napisao:Jesi to ti neki zajebant????
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Jesi to ti neki zajebant????
Pa naravno. Pogledaj moj cijeli post. I ti meni na takav post kažeš da ti imaš europsort 2. Pa i nije ti to neki odgovor i to ziher nije razlog da je Marin bolji igrač.
UltrasMentalita napisao:Bolji mi je Marin već sam ti gore naveo neke njegove karakteristike ne moram ponavljati
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Bolji mi je Marin već sam ti gore naveo neke njegove karakteristike ne moram ponavljati
Al zato kaj je tebi bolji, to ne znači da je bolji opčenito, a ja sam ti bar objasnio zakaj je to tako, a ti si meni jedino reko da Marin zna bolje dribljati i da je zato bolji
UltrasMentalita napisao:anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Bolji mi je Marin već sam ti gore naveo neke njegove karakteristike ne moram ponavljati
Al zato kaj je tebi bolji, to ne znači da je bolji opčenito, a ja sam ti bar objasnio zakaj je to tako, a ti si meni jedino reko da Marin zna bolje dribljati i da je zato bolji
što si ti naveo za Kroosa to i ja mogu navesti za Marina

UltrasMentalita napisao:što si ti naveo za Kroosa to i ja mogu navesti za Marina

anton 1983 napisao:Ti, Francky Boy, nele bhf i Haris....

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost