Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la FCB m@niac » 04 vel 2010, 12:18

Speedy napisao:
I_Love_Bayern napisao:Pa sta ima veze sto je sa goal.com? :roll: Vijest ko vijest....jbg ja ne znam Deutch pa dok prevedem treba mi godina......

Ma ne mislim na izvor vijesti vec na nacin na koji si post napisao, jel bilo potrebe za tako velikim slovima? :roll:

Pa uzbuđen je dečko...nikaj strašnoga.. :D
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la I_Love_Bayern » 04 vel 2010, 12:26

Speedy napisao:
I_Love_Bayern napisao:Pa sta ima veze sto je sa goal.com? :roll: Vijest ko vijest....jbg ja ne znam Deutch pa dok prevedem treba mi godina......

Ma ne mislim na izvor vijesti vec na nacin na koji si post napisao, jel bilo potrebe za tako velikim slovima? :roll:

A tooooo..... :lol: Evo sad je bolje.... :mrgreen:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la mmakaay2 » 04 vel 2010, 16:41

Imam feeling da ce ribery napokon produzit +2 godine...i on osijeća da je BAYERN napokon jak i dok je ozlijeđen i da se može bez njega...MAKAR JE S NJIM DRUGA PRIČA TJ PERVERZIJA....jos da na lito dovedemo 2-3 igrača... +sa ovakvim ROBBENOM I SCHWEINIJEM napadamo europu....
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 04 vel 2010, 16:42

mmakaay2 napisao:jos da na lito dovedemo 2-3 igrača... +sa ovakvim ROBBENOM I SCHWEINIJEM napadamo europu....

Al ja sad fakat više nisam ziher di bi sa ta 2-3 igrača!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 vel 2010, 17:27

kad malo bolje pogledam situaciju, zaključujem da će on vjerojatno potpisati novi ugovor za FCB, bez obzira što ga vuče igranje za te klubove i bez obzira što ga agent nagovara da ide (radi svoje zarade)!!

zašto?

zato što su i real i ManU ''ono žešće'' zaduženi klubovi, a real ima i planove za fabregasa, koji im je, kako izgleda, postao glavni prioritet za dovođenje... odakle im više love za Ribery-a?! osim ako su stvarno mentalno oštećeni i financijski stvarno retardirano nesposobni!

s druge strane, Barca ne troši svote od 50-60 mil. eura za igrača...

a Bayern ima jako dobru momčad i perspektivu za budućnost, kao i općenito bundesliga čiji rating sve brže raste...

i još nešto:

idu mi na kurac priče o tome kako ''Bayern može i bez njega, kako su i igra i raspoloženje bolje otkad ga nema, bla bla bla''....

moje mišljenje je da mu se da ugovor kakav želi (makar i nešto stvarno veliko.....), da se stvara i ulaže u momčad uz njega i robbena!
to je ustvari što i on i klub i navijači žele - uspješan FC Bayern koji ima svoju ulogu i uspjeh u Europi!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 vel 2010, 17:47

@ I_Love_Bayern

Ja sam govoria o Bildu koji je navodno pita tog njegovog agenta. Goal.com ne čitam jer oni samo okreću i kradu vijesti sa drugih portala. ;)

Evo onda npr. ova izjava :

Wichtig ist für Ribéry aber auch, dass sich Frau Wahiba und die Töchter Hiziya (4) und Shahinez (2) wohlfühlen: „Es stimmt, dass es ein bisschen schwierig für meine Frau ist. Auch für die Kleinen. Schließlich ist das Wetter hier anders, als sie es gewohnt sind.“
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mmakaay2 » 05 vel 2010, 01:21

pa ne misliš valjda da ti iduću sezonu na golu budu butt ili još gore rensing...a u obrani demichelis ili van buyten..a sta ako se netko od njih ozlijedi...onda mozemo badstubera na stopera što je ok...a sta onda sa bekom???!pa ne misliš valjda na pranjića??!daj malo razmisli...triba livi bek i pravi golman...ETO TI JOŠ DVA IGRAČA...
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2010, 09:17

mmakaay2 napisao:pa ne misliš valjda da ti iduću sezonu na golu budu butt ili još gore rensing...a u obrani demichelis ili van buyten..a sta ako se netko od njih ozlijedi...onda mozemo badstubera na stopera što je ok...a sta onda sa bekom???!pa ne misliš valjda na pranjića??!daj malo razmisli...triba livi bek i pravi golman...ETO TI JOŠ DVA IGRAČA...

Ne mislim ja ništa, ja sam velim da nam momčas sada tak izgleda da je teško nekoga integrirati u ekipu, s tim da dobro moram razmisliti kaj će biti sa kroosom i Brenom. To je jako bitno. Ajde golmana ćemo recimo uzet, al obrana je jako škakljiva jer je bitno ko će biti na klupi. Pošto je Buyten produžio ugovor mislim da je njemu u ekipi mjesto sigurno, a da će se Micha prodavat il da će on na klupu ne znam baš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 05 vel 2010, 09:24

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... y-mit.html

ljudi evo neke pozitivne vijesti, mislim da je jedan i od razloga što su buytenu dali 2 godine to da nagovara riberya da ostane...on sugerira riberyu da mu je bolje da ostane u bayernu i da igra sa njim....

ali pazite sad šta ću vam sada reći, ne zanosite se, on ide na ljeto, to je gotova priča, ovo su samo medijske igre, ja sam 100% uvjeren da će ići, normalno nije mi drago, ali jbga, tako je sad kako nam je...njemu se ne ostaje, menadžer ga goni iz Münchena, žena i zidane, nema šanse da ostane...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 05 vel 2010, 10:36

Usta sam onda ja preveo tu vijest! :roll: Vidim ne cita se, jel? :neee:

Buytenovo produljenje ugovora garancija za Riberyjev ostanak u Munchenu?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2010, 11:43

Ljudi kaj vi fakat mislite da Buyten može imati takav veliki utjecaj na Riberya?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 05 vel 2010, 11:50

anton 1983 napisao:Ljudi kaj vi fakat mislite da Buyten može imati takav veliki utjecaj na Riberya?

Ma jok, utjecaj zasigurno postoji ali ne toliko veliki da ovaj zbog toga eventualno promjeni svoju odluku. Potajno se nadam da ce ostati iako sam svjestan da nece...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Effenberg23 » 05 vel 2010, 14:13

Speedy napisao:Usta sam onda ja preveo tu vijest! :roll: Vidim ne cita se, jel? :neee:

Buytenovo produljenje ugovora garancija za Riberyjev ostanak u Munchenu?

sorry :mrgreen:

anton 1983 napisao:Ljudi kaj vi fakat mislite da Buyten može imati takav veliki utjecaj na Riberya?

to samo sanjari mogu, svi se pomalo nadamo da hoće ipak sa nama produžit ali šanse za to su ravne 1%, svi mi to znamo, samo eto nada je žilava kurva i neda se tek tako lako slomiti :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la I_Love_Bayern » 27 vel 2010, 16:21

Hm...u jednom neformalnom razgovoru izmedju Franka Riberyja i Ullija Hoenessa, francuz je Ulliju rekao "da ce ostati u Bayernu, ukoliko Bayern bude u Ligi Prvaka u Aprilu"....

Ulli je izjavio da je bio ubijedjen da je Ribery proslog ljeta imao dogovor sa Realom o prelasku na kraju ove sezone.

"Imao je dosta problema sa Jurgenom Klinsmannom, i siguran sam da je napravio dogovor sa Realom."- izjavio je Hoeness.

Medjutim, taj dogovor nikad nije objavljen, a Riberyjevi problemi su rijeseni dolaskom Van Gaala.

"Sada je sve cisto", rekao je Hoennes, koji je dodao da mu je Ribery u jednom privatnom razgovoru rekao da ce produziti ugovor sa Bayernom, ukoliko Bayern bude aktivni sudionik Lige Prvaka u Aprilu.

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... nck-ribery

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... ibery.html
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2010, 13:59

DAJTE MU VIŠE NOVI UGOVOR
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva