Vaše želje

Arhivirane teme...

Re: Vaše želje

PostPostao/la mladjo_dj » 08 ruj 2008, 22:58

Evo par mojih prijedloga s tim da ne potrosimo jako puno novaca na igrace
1. Lorik Cana (marseille) defanzivni sredisnji igrac mislim da bi ga mogli dobiti za nekih 16 - 19 milona eura. Vidjet cemo ga sada U LP. Jos mu i 2009 godine istice ugovor.
2.Gokhan Inler (Udinese) isto defanzivni vezni igrac -12 - 14 miliona moja procjena, jedino ak se ne upetljaju neki veliki klubovi, a vrlo vjerojatno da hoce.
3.Sagna (arsenal) desni obrambeni igrac recimo 16 milja.
4.Brown Scott (Celtic) srednji vezni ofenzivni igrac 23 godine cjena max 7 miliona. Ovaj bi nam igrac malo popunio klupu ali mislim da bi za neke 2 godine brzo presao u prvih 11
Pozdrav :logo: :zivio:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2008, 23:22

Baš si ovak malo razmišljam o našim željama i dođem do zaključka kako je nas sve UH sjebo i promijenio način razmišljanja.

molim sad da se niko neuvrijedi al stvarno mislim da ja najviše pratim i najpodrobnije Bayerna najduže vremena i kad ja sad vidim o kakvim mi igračima pričamo i okakvim transferima ja vam garantiram da smo se ovak prije 4-5 godina razgovarali da bi ljudi od smijeha padali sa stolca.

Neke igrače niti sanjat ne bi mogli a sad već jebemo mater UH zato kaj određene nije dofuro.

Pazite vi ta imena i vratite se jedno 4-5 pa i 6 godina unatrag i zamislite si - ovaj bi De Rossija, pa Gatussa, Arshavina, Gomesa, Diega, Pirla, Tymoschuck, Pogrebnyak bla, bla, bla, za nepovjerovat!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la fcbasko » 27 ruj 2008, 06:11

SISSOKO,MERTESACKER,BENZEMA,FRAY,MISLIM DA NAM TREBAJU IGRACI POPUT OOVE CETVORICE FRAY BI BIO ODLICNA ZAMJENA ZA RENSINGA
fcbasko

PostPostao/la fcbasko » 27 ruj 2008, 06:11

AUUUU I DIEGO NARAVNO HEHE
fcbasko

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2008, 08:52

Nego, da te opomenem prije nego sto bude kasno, zabranjeno je pisanje s ukljucenim caps lockom odnosno velikim slovima...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 04 pro 2008, 14:50

Valencia pred bankrotom, e sad koliko tu ima istine. Uglavnom zasto sam to spomenuo? Spomenuo sa zbog jednog igraca kojeg bi mogli dobiti za relativno malu lovu, rijec je o Silvi, brijem da bi bilo dovoljno ponuditi nekih 20-tak milja da bi se osigurale njegove usluge. Uff, sto bi volio tog igraca vidjeti u Bayernovom dresu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 04 pro 2008, 20:36

Speedy napisao:Valencia pred bankrotom, e sad koliko tu ima istine. Uglavnom zasto sam to spomenuo? Spomenuo sa zbog jednog igraca kojeg bi mogli dobiti za relativno malu lovu, rijec je o Silvi, brijem da bi bilo dovoljno ponuditi nekih 20-tak milja da bi se osigurale njegove usluge. Uff, sto bi volio tog igraca vidjeti u Bayernovom dresu!

Hmm ? Ti bi onda Riberya pribacia na desnu stranu.

Ne zamaraj se tim sranjima, digla je Valencia već kredit da spasi klub. :doh:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la tommy_gavin » 21 pro 2008, 21:32

Ja bi jako volio vidit Rafinhu na desnom boku,umjesto Odda,,,recimo Westerman ili Mertesacker možda da se pojača obrana...a kaj se tiće napada mislim da bi Arshavin ili Huntelaar bili jako dobar izbor ajd može i Olić.....a sad je i van der Vaart na transfer listi...on je uvijek dobrodošao.... :logo:
tommy_gavin

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2009, 21:20

E ova tema ni dugo korištena.

Ovo kaj bum ja napiso nije moja želja nego jedna od mogućnosti koja se nameće sama od sebe.

Ballacku istiće ugovor, Chelsea se raspada - zašto se nebi vrati u Bayern ako Ribery odlazi - zakaj Ballack.

S Ballackom bi mogli igrat u rombu:

-----------Ballack

-----Ze------------Schweini

-----------Tymo
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2009, 08:12

Sa Srnom i Hlebom, dobili bi jako dobru desnu stranu, koja bi realno mogla parirati našoj lijevoj strani - ali previše je tu prepreka da se ovakav transfer ostavri.

Treba prodat Schweinija, treba dovest tog Hleba - to još tak i nebi brijem bila znanstvena fantastika ako prodamo Schweinija - e sad ko vjeruje u prodaju Schweinija.

A ovaj Srna je skup u Božju mater - brijem da bi nam to bio 2. ili 3. najveći transfer u povijesti a nisam baš ziher da je Bayern za njega spreman dat takve novce...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Kobass » 24 vel 2009, 10:14

Hleb bi po mom mišljenju bio jako dobar izbor za Bayern
Kobass

PostPostao/la bavarac » 24 vel 2009, 19:58

visim opet se pokreće sapunica Hleb u Bayernu....

lik je od Stutgarta nije odigrao kako spada 1 sezonu u kontinuitetu...pa imamo dobre odnose sa Barcom...doveli Bummela za sitniš ,možda bi i Hleb htio doći (vratit se u bundesligu) jer ipak je najbolje dane doživio ovdje....još ako bi barca kupila nekog Silvu ili tak nekog mogli bi ga dofurat bez jebemti.... :lol: :lol: :lol:

samo u tom slučaju bi Bastian morao put pod noge...čisto sumnjam... :roll:
bavarac
Vječiti optimist

Re: Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 13:58

hajmo ovom logikom
od Poldija 10
jansen 8
slaudraff 2
Steinhofer 0,9
-----------------------
21 mil eura+ prodaja Sose 4-5 mil eura

E sad Bayern će ove godine oboriti rekord u zaradi( ja vjerujem da idemo bar do polufinala to bi moglo donijeti jako mnogo parica

Dodamo li da budžet za transfere za ovu godinu nije taknut+ naovac za slijedeću mislim da bi mogli imati 80 mil eura

Zhirkov 18
Timo 11
Hleb 15
Frey 15
rafinha 15
------------------
74 mil eura

e ako dođe Hleb vjerovatno bi prodali Sweinija pa bu možda imali i za 4 napadača
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 26 vel 2009, 14:25

Iskreno, ne treba nam Zhirkov, dobar je Lahm u obrani, Ribery u vezi(tu može doć i Schweini), bolje bi nam bilo da kupimo:
-desnog beka-Rafinha čist dovoljan :cool:
-nekog pravog stopera(hmmm možda neko tipa Miranda iz Sao Paola, a i jako me zanima Fazio iz Seville(ne znam kakav je, a svi kažu da je dobar) iako mislim da bi trebalo i Brenu dat priliku pa on je došo za 10 milja, nije to baš malo)
-golmana(nemam ideje-Frey ima 28 godina i mislim da nije baš najisplatljiviji :doh: , možda Amelia iz Palerma, on je jedan odličan golman) :navijac:

-4.napadač može biti i Muller, ne treba nam još jedan, a ako baš inzistirate onda jedino Pogrebnyak :haha:
-vezista nam NE treba, kak svi odmah zaborave na Kroosa, njega vratimo s posudbe, ja sam spreman istrpiti njegove pogreške, a Vi??? :bravo:
-stoper i desni bek su prioritet, a golman ako se bude imalo dovoljno para, spreman sam gledat Rensinga kako sere samo da se Riberyu produži ugovor jer on je car
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ankujund » 26 vel 2009, 18:27

niko ne zeli doc u klub i bit 4. napadac,za cetvrtog napadaca se stavlja neki mladi,po mogucnosti neki iz bayernove skole,koji ce se kalit i skupljat iskustvo tako...isto se slazem da je stoper prioritet,a bome i golman :)
a niko mi sad ne pada na pamet kao dobra zamjena,dobar transfer...pletikosa? :navijac:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva