Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la CroCHEF » 04 lis 2010, 18:55

gle...da jesmo u govnima jesmo ali daj mi reci sta je Barca bez Inieste i Xavia, sta je Chelsea bez Lamparda i Drogbe sta je man utd sta je ovaj sta je onaj
evo vidjeli ste zadnje kolo u barci je falio samo Xavi i bili su prosjecna ekipa

i ova bodovna sto si napisao na polu sezoni smo zaostajali za leverom 6 bodova, a oni su na kraju zaostajali 11, to je uopce glupo govorit :a045:

nemojte biti glory hunteri
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 04 lis 2010, 19:01

CroCHEF napisao:gle...da jesmo u govnima jesmo ali daj mi reci sta je Barca bez Inieste i Xavia, sta je Chelsea bez Lamparda i Drogbe sta je man utd sta je ovaj sta je onaj
evo vidjeli ste zadnje kolo u barci je falio samo Xavi i bili su prosjecna ekipa

i ova bodovna sto si napisao na polu sezoni smo zaostajali za leverom 6 bodova, a oni su na kraju zaostajali 11, to je uopce glupo govorit :a045:

Da ali ovo je sezona 2010/2011 i kako vidim nema nikakvih dodirnih tački sa prethodnom.Da, ali Barselona je stvarala šanse i samo je Bog spasio Majorku.Da li mi stvaramo šanse?Ne! smile44
POgledaj malo tabele pa vidi gdje su bili prošle sezone, a gdje su sad.Schalke ti je najbolji primjer.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2010, 19:02

CroCHEF napisao:

Nekima je to jako teško, dapače nemoguće.

Svaki koji misli da je Bayernov problem to kaj mi nismo kupili nikoga nalazi se u velikoj zabludi. Mi sa ovom ekipom moremo sve, ali recimo da smo uzeli jebenog štopera i jebenog lijevog beka i da su svi zdarvi onda se mi realno, ali samo na papiru možemo nadati osvajanju LP. Ovako nam je potrebno dosta sreće...

Ova ekipa ima sve, osim forme i ŽELJE!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 04 lis 2010, 19:13

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:

Nekima je to jako teško, dapače nemoguće.

Svaki koji misli da je Bayernov problem to kaj mi nismo kupili nikoga nalazi se u velikoj zabludi. Mi sa ovom ekipom moremo sve, ali recimo da smo uzeli jebenog štopera i jebenog lijevog beka i da su svi zdarvi onda se mi realno, ali samo na papiru možemo nadati osvajanju LP. Ovako nam je potrebno dosta sreće...

Ova ekipa ima sve, osim forme i ŽELJE!

Da ima Pranjić,Brefheida i Contenta na lijevom beku.Ne zna se koji je bolji.IMa 3 napdača koji po 500,600 minuta nisu dali gola.Ima Buytena i Demichelisa u odbrani.Jel treba njihova biografija kikseva i početničkih grešaka.Prema tome kad je u pitanju Bayern možete opravdavati koliko hoćete stanje je alarmanto.Prema tom Antone kupi si čale pa pogledaj tabelu, analiziraj našu igru i donesi zaključak.Je li to ekipa koja stvara 30 šansi po utakmici, ali joj igrači nisu u formi ili je to skupina limitiranih igrača.NAravno da se ja i ti nikad nećemo slagati što se tiče Bayerna jer mene situacija brine i nisam naivan kao neki sa pričom da će krenuti.Neće !Naravno stvar će se zataškati u narednom kolu ćemo nekako dobiti.Onda ćemo igrati toplo-hladno do oparavka Riberya i Robbena i onda će nam krenuti samo zahvljujući golovima ove dvojice kako je bilo i prošle godine.Ali utisak je jasan da nas ova dvojica igrača dijele od sredine bundesligaške tabele.

I na kraju krajeva mora da naši igrači ne žele pobjediti utakmice.Prosto im je dosadilo pobjeđivati.Mora da je do toga. :bravo:
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2010, 19:23

Francky boy napisao:I na kraju krajeva mora da naši igrači ne žele pobjediti utakmice.Prosto im je dosadilo pobjeđivati.Mora da je do toga. :bravo:

...ma 100% je to...baš sam ja to htel reći... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2010, 19:26

Francky boy napisao:I na kraju krajeva mora da naši igrači ne žele pobjediti utakmice.Prosto im je dosadilo pobjeđivati.Mora da je do toga. :bravo:

Onda mam objasni kako smo prošle sezone na početku igrali katastrofalno, čak gore nego sada pa smo sa istim smećem pojeli i ligu i europu, Mi ove sezone i na papiru imamo jaču momčad nego prošle sezone ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2010, 19:55

anton 1983 napisao:

Onda mam objasni kako smo prošle sezone na početku igrali katastrofalno, čak gore nego sada pa smo sa istim smećem pojeli i ligu i europu, Mi ove sezone i na papiru imamo jaču momčad nego prošle sezone ;)

teško je na istu foru motivirat igrače i ove sezone....igrači bi najradije odma finale lige prvaka revanš sa Interom...a do toga se treba namučit pošteno, a njima se neda... :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 04 lis 2010, 20:07

vecina toga je pritisak zbohg prosle godine, sad misle ako smo se dokazali netrebamo se poboljsavat

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 04 lis 2010, 22:31

Što mi brišeš postove ???
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2010, 23:00

UltrasMentalita napisao:Što mi brišeš postove ???

Niko ti nije zbriso post, zabrijo si....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 04 lis 2010, 23:08

daj bas si govno zast mu brises postove ;)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 05 lis 2010, 06:43

Nitko nikome nije obrisao post i skulirajte se, vrijeđanja nisu potrebna! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 05 lis 2010, 10:57

Neuigkeiten um Edin Dzeko: In der "Corriere dello Sport" werden nun drei Fakten aufgezählt, die einen nahenden Wechsel des Stürmers zu Juventus Turin bekräftigen. Erstens hätte Wolfsburg nur zehn der ausgemachten 20 Millionen Euro für Diego überwiesen. Der Rest könne mit Dzeko verrechnet werden. Zweitens ist der VfL an Momo Sissoko von Juve interessiert, was bis dato auch nichts Neues ist. Drittens solle Wolfsburg Maxi Lopez von Catania als potentiellen Ersatz für Dzeko beobachten.

Izgleda da je Dzeko sve dogovorio s juventusom

Da bahnt sich ein Wettbieten zwischen Chelsea, Bayern und Inter an, melden französische und englische Medien. Objekt der Begierde ist Taye Taiwo von Marseille. Der 25-jährige Linksverteidiger könnte das Loch der Bayern schließen, das weder Braafheid, Pranjic, noch Contento angemessen füllen. Für die Champions League wäre er allerdings nicht spielberechtigt, da er für OM in dieser Saison schon zum Einsatz kam.

ali nece moci igrat LP ako dodje znaci po meni nista

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 05 lis 2010, 11:07

Sto se tice Dzeke, nadam se da barem ima trunka istine u tim navodima jer njega ne zelim u Bayernu ni pod razno!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2010, 11:31

Speedy napisao:Sto se tice Dzeke, nadam se da barem ima trunka istine u tim navodima jer njega ne zelim u Bayernu ni pod razno!

ma ko te pita :D

DŽEKO je institucija za gomeza , olu, klosea ;) ali oki... ako ga nezelis , dobro onda :) postujem...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva