doro napisao:Problem je i zasičenje igrača koji su sigurni u startelf...prošle sezone se vidio žar i borba a ove ništa+neki su totlano podbacili...baš zbog toga svake godine treba dofurat par igrača...Lahm,Gujda,Bommel,Mulac,Buyten,Truba znaju da su uvjek tu a svi sad igraju za kurac....
Hmmm ovo mi je ipak malo traženje po mraku. Istina neki igrači imaju zagarantirano mjesto u prvih 11 ali to nije ništa čudno. Sve ove koje si ti nabrojo i moraju imati zagarantirano mjesto u prvih 11 pa bilo kako igrali. Špek igrač mora biti u prvih 11 jer njega se čeka da proradi. Pazi ti is nabrojo 6 igrača, znači da je za 4 pozicije otvorena borba i to je sasvim uredu.
Kaj se tiće Badstubera i Buytena to također netreba dirati jer to je obrana, sa njom se nerotira, makar se meni nesviđa odabir igrača. Mora se znat ko su ti prva dva štopera u klubu, makar kod nas u ovom trenutku su to možda i kriva dva štopera. Al dobro Brene još nema na vidiku...
Mislim da je više problem nemotiviranosti kod nekih igrača i želje da uđu u prvih 11, jer kaj će se sad recimo Demichelis truditi kad zna da nema šanse da ostane u prvih 11, isto tako je stvar kod Tyme pa i Gomeza...To su tak i onak naša jedina 3 igrača koji nemaju nikakvu bitnu ulogu u budučnosti u našem klubu...Bar se to tak meni čini.
Ono kaj nas najviše jebe u ovom trenutku je to kaj su određeni igrači prošle explodirali i a neki odigrali iznad svojih mogučnosti.
npr.
Robben - odigro je najbolju sezonu u karijeri / Sada ga nema
Olić - blijeda, ma nikakva slika od igrača kakav je bio prošle sezone. Onda je igro na razini svjetske klase, debelo iznad svojih mogučnosti!
Muller - pošto je mlad igrač, oscilacije u njegovoj igri su normalna stvar, ali je razlika u tome kaj se od njega ove sezone "nešto" očekuje za razliku od prošle.
Schweini i Bommela sada nisu na razini i nikako da povežu redove.
Lahm - samo igra dobro i nikad odlično..
Kroos - kao i svaki jebeni igrač koji iz manjeg BL kluba dođe u Bayern na početku podbaci i sada ga treba čekati i nadam se da ćemo ga dočekati.
Ribery - nemam riječi!
Pa sad makar da i nema ROBBERYA i da su redom, Lahm, Schweini, Bommel, Muller, Kroos, Olić i Gomez u formi i to onoj kakvoj su bili prošle sezone + Gomez kakav je bio u Stuttgartu, mi bi danas razarali po kvartu.
Do toga se treba doči, ali to je sada jako teško i neznam kak ćemo to uspjeti jer:
Mislim da je više problem nemotiviranosti kod nekih igrača i želje da uđu u prvih 11, jer kaj će se sad recimo Demichelis truditi kad zna da nema šanse da ostane u prvih 11, isto tako je stvar kod Tyme pa i Gomeza