City je realno loš. I još kakav sastav ovaj krelac izvede

Ako ne prođemo Lyon, realno, bolje onda da nismo ni sad ovima 8 komada piknuli..

anton 1983 napisao:Al Lyon! Još uvijek nemrem vjerovat da nam je Bog poslo takav paket!
Lennon napisao:Ja se iskreno ne bojim Lyona jer oni nisu ništ posebno igrali ni jučer ni protiv Juventusa...
Ako ne prođemo Lyon, realno, bolje onda da nismo ni sad ovima 8 komada piknuli..
Miki napisao:Lennon napisao:Ja se iskreno ne bojim Lyona jer oni nisu ništ posebno igrali ni jučer ni protiv Juventusa...
Tako su mislili u Juventusu i Sitiju, ali evo vidiš gdje su sada.
Oprezno. Nemamo pravo na grešku.

Miki napisao:Koliko je zanimljiv ovakav sistem. Jedna Atalanta zamalo da prođe, Atletiko ispao, Siti ispao.
anton 1983 napisao:Što se tiće Citya:
Stimmen zur City-Blamage gegen Lyon: "Es ist ein anderes Jahr, aber dieselbe Scheiße"
I tak će biti uvijek....
Morti Pep veli, ma PK mi je ovog idem ja natrag u Barcu

ivan napisao:Ali zanimljivo je da nije ispadao u Lp na isti način s nama i sa Citijem.
S nama je bio sve tri godine u polufinalu - prvu se svi sjećamo koliko smo pali u formi kad smo uzeli prvenstvo prerano. U uzvratu protiv Madrida su nas pokopala dva gola iz prekida. Real je osvojio na kraju
Godinu kasnije protiv Barce smo se držali 70ak minuta ili više i onda nas je Messi pokopo + ako se ne varam ozljeđeni su bili i Ribery i Robben. Mislim uvijek nam je falilo u takvim tekmama ključnih igrača. Barca osvojila
Atletico smećarski smo rastavili na proste faktore, promašio Muller penal za 2-0. Na kraju nezasluženo ispali na gol u gostima. Te godine smo stvarno mogli i trebali korak dalje i osvojiti
U Citiju je to nekako druga priča. To je tim koji dominira, igra dobro, ali onda Lp ispada od takvih autsajdera poput Lyona i Monaca. Kao da je više stvar mentaliteta jer ne sjećam se kad je nas izbacila takva neka ekipa. Uglavnom su to osvajači, Real, Barca, Liverpool... Tako da je eto zanimljivo da iako posrće u LP, nekako okolnosti nisu iste
ivan napisao:Kao da je više stvar mentaliteta
anton 1983 napisao:ivan napisao:Kao da je više stvar mentaliteta
To si i ja mislim, jednostavno se radi o Cityu.
Ono što je mene zanimalo da mu dam konačnu ocjenu je to dal će u MUPL-u moći biti PEP i kad sam vidio da to može, što mi je uvijek djelovalo kao paradox, to je za mene bila točka na i.
Ja nevjerujem da će on ikada osvojiti LP sa Cityem...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju