Samo neka naš Bayern to osvoji i imamo sve.

Red passion napisao:"Sve poštivam svoje uživam".To je što mogu reći za ove moguće osvajače LP.
![]()
Samo neka naš Bayern to osvoji i imamo sve.
anton 1983 napisao:Miki napisao:U suštini, ti bi volio da smo poslije Barselone, izbacili Liverpul, pa u finalu dobili Real.
A ko ne bi?
Pool ne, za njih me zaboli. Nevolim gledat Lyone u 1/2 finalu LPa i tocka... BTK. Htio sam da Bayern odmjeri snage sa Cityem i to je to.

anton 1983 napisao:Slazem se doro u potpunosti! Da je bio bilo koji drugi trener jucer bio umjesto Pepa, proso bi Lyon.
Pep je opet pregorio
Prvi dojam: Kapa dolje Lyonu, ali Guardiola je još jednom pobijedio sam sebe
Piše Aleksandar Holiga
"Poput Profesora Baltazara, Guardiola je mislio, mislio, mislio i dosjetio se, a iz njegova stroja Zavrzlamatora kapnula je nova nepraktična, samo njemu logična ideja."
Osim što je taktički mastermind i genij našeg doba, Pep Guardiola je, naravno, i lud k’o šlapa.
Možda zvuči grubo, ali ne znam kako drugačije opisati nekoga tko na dan utakmice uopće ne jede (a onda se kasno u noć prežderava četverostrukim obrocima) i tko ima “Pravilo 32 minute”, kako je to nazvao njegov bliski prijatelj i suradnik, proslavljeni vaterpolist Manel Estiarte — toliko, naime, Pep maksimalno može izdržati odvojen od nogometa prije nego što počne tupo buljiti u prazno, ‘odigravajući’ neku utakmicu u svojoj glavi. Nisu to tek sitne i dražesne mušice nego znaci patologije i psihičkog poremećaja.
Naravno, genijalnost i ludost često idu ruku pod ruku — ili je barem drugim ljudima teško razgraničiti između tih dviju sfera — ali reklo bi se da je Pep visoko funkcionalni luđak kojemu te karakterne ‘osobitosti’ ne predstavljaju nepremostivu prepreku u svakodnevnom životu i poslu.
Sve dok ne stigne do knockout runde Lige prvaka i sve eskalira vrlo brzo i vrlo neugodno.
Nevjerojatno je koliko on može overthinkat velike mečeve. Kako je na Twitteru noćas primijetio Barney Ronay, jednom će mu se možda dogoditi i da zatvori krug pa svojim prekomjernim dumanjem i kombiniranjem dođe do zapravo ‘najnormalnije’ postave. I dobije utakmicu. Teško je reći zašto se Guardioli to događa — za nekoga tko je praktično na početku svoje trenerske karijere osvojio sve što se osvojiti moglo i dosad natukao nekih 20-ak trofeja, vjerojatno nije zbog pritiska javnosti koji bi ga natjerao da prespituje sebe. Ne, Pepu nitko drugi osim Pepa ni ne treba da bi preispitivao sebe; on se već godinama bori s vlastitim demonima, gori i izgara te zureći u zvijezde pada u kaljužu, što bi rekao Arthur Schopenhauer.
Problem je samo u tome što, kad prijeđe na tu mračnu stranu, svoju disfunkcionalnost prenosi na momčad. I onda ona ne samo da ne može funkcionirati ni blizu svog optimuma, nego i sama djeluje nesigurno i opsjednuto čim se ispostavi da inicijalni plan baš i ne pali, pa joj se događaju nevjerojatne pogreške — poput recimo, ‘mrtvaca’ kojeg je zapucao Raheem Sterling ili lopte koja je ispala Edersonu jedva minutu kasnije.

Miki napisao:anton 1983 napisao:Slazem se doro u potpunosti! Da je bio bilo koji drugi trener jucer bio umjesto Pepa, proso bi Lyon.
Koja doza sarkazma.

Red passion napisao:Kad si mlad, ne kužiš masu stvari dok ti se nešto ne dogodi. I onda odjednom skužim hrpu stvari koje uopće nisam ni imao pojma niti uzimao u obzir.
Guardiola ima problema sa samim sobom i to je ispoljavao zadnjih 10-ak godina i ispoljavao je u Bayernu i zato nije mogao ni uspjeti kod nas, a niti će uspjeti u Cityju barem kad je Europa u pitanju i mislim da ni idući klub ukoliko ga bude bilo isto neće uspjeti.
Čovjek ima sasvim sigurno OKP, moguće da je i anksiozan i evo baš čitam da i sam Aleksandar Holiga danas piše u uvodu isto o tome, čak ide u ekstremnije i vulgarne izraze koristeći riječ "luđak", ali to sve Guardiola i pokazuje na terenu i van terena svojim ponašanjem, govorom tijela, lica, pričom, onime što radi.
Zato sam i shvatio zašto je takav kakav je i zašto je radio ono što je radio u Bayernu i što radi u Cityju, a protiv toga je glupost pričati i to kad sam shvatio, sve se odmah posloži i prihvaćam da je sve kako je trebalo biti i bilo je zapravo odlično te 3 sezone.![]()

ivan napisao:Doro ti jednostavno nisi objektivan kad je on u pitanju. Ja stvarno ne znam šta bi dečko trebao napravit da ti kažeš da je odigrao dobro.
Precijenjen sigurno nije. Da nema konstantu se da raspravljat naravno. Evo i za Lewu tvrdiš da je bio slab protiv Barce. Pa ja stvarno ne znam kak ti gledaš i ocjenjuješ igrače.
I alaba ti je bio katastrofalan. Ok nije najbolja partija ikad, pogotovo s tim auto golom, ali taj gol je isključiva krivica od Kimmicha. Da ju je Alaba pustio Suarez je imao čist šut
Prekritičan si

effe__sa napisao:![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem i meni baš ovo za anksioznost i OKP prošlo kroz glavu vezano za njega. U stvari već duže o tome razmišljam, jer ovo su stvarno nevjerovatne stvari koje čovjek uradi. Tačno nekad sam protiv sebe ide.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju