FCB_general napisao:mladjo_dj napisao:U meni jos uvijek zivi ono sad vec staro misljenje mi smo Bayern i svaki igrac iz Bundeslige zeli igrati za nas ali ocito da se vremena mijenjaju.
Ne znam zašto bi to mišljenje živjelo...Meni se čini da tamo 90-ih dobar dio lige je htio igrati i za Dortmund. Mi kada smo 2000. ili 2001. trebali dovesti tada super nadarenog Sebastiana Kehla iz Freiburga, Hoeneß je rekao ne ili šta već je bilo, uglavnom neke polemike oko toga. A vjerovatno bi i potpisao za nas da smo ga htjeli, no potom je vjerovatno jako razočaran otišao u Dortmund. Samo velika mana su mu ozljede bile i zato nije uspio razviti se u odličnu šesticu. Baš kao i Lars Ricken koji je bio zvijer od igrača prije 10 godina.

doro napisao:
Kehl je onda odbio Bayern i potpisao za dortmund
anton 1983 napisao:doro napisao:
Kehl je onda odbio Bayern i potpisao za dortmund
Kehl je poptisao za Bayerna, prekršio dogovor i onda potpisao za BvB!

nele-BHF napisao:Ma oni su naši zauvijek

jozotg napisao:nele-BHF napisao:Ma oni su naši zauvijek
nadam se i da će Svinjski postati i kapetan dogodine

CroCHEF napisao:Luftige Meldung: In der "Daily Mail online" ist heute zu lesen, dass der FC Bayern München dem VfL Wolfsburg ein Angebot von ca.45 Millionen für den Stürmer Edin sanacBo gemacht haben soll. Neben dem Rekordmeister haben auch noch der FC Liverpool und Manchester City ihre Fühler nach dem Mann aus Bosnien-Herzegowina ausgestreckt.
CroCHEF napisao:von ca.45 Millionen für den Stürmer Edin sanacBo gemacht haben soll.

anton 1983 napisao:CroCHEF napisao:von ca.45 Millionen für den Stürmer Edin sanacBo gemacht haben soll.
![]()
Daili mail, neki kurac je reko da je Bayern ponudio Wolfsburgu cca 45 miljona eura za sanacBo!
nele-BHF napisao:Bujrum. Samo neka on nama dođe
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Bujrum. Samo neka on nama dođe
Ako nis kužio to je vijest oko koje se treba sprdati!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost