Vaše želje

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 19:16

UUUUUUUUUU jedva čekam da ja napišem :yeee: Al bum vas putil da se malo izjadate pa onda ja stupam na scenu!!! :fcb:

Pokušajte malo ak ni bed u tim svojim željama bit realniji, da bar more bit nekakva rasprava, razmišljajte ko bayernovi napadači.

nemojte brijat ko ovaj Frank Ribery. Jedva sam čeko da on veli kolko bumo mi love imali!!! :hehe: :hehe: :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 20:41

Evo ovak zamislite si koda sve skupa imamo 40 milja za transfere - ćist fina cifra sa kojom se da baratat - i naravno odbite lovu koju moramo dat za tymotschuka...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 21:43

po tebi bayern godišnje za transfera ima ne više od 15 mil eura.Po tebi dinamo ima više para za transfere od nas.Pusti se bolan šuplje priče.Nisam za Mullera kao četvrtog napadača,jer Bayern ne bi više trebao biti proizvođač talenata,već kupovati gotove igrače.Samo ne kontam Antona da nas smatra toliko siromašnim.pa Bayern je prošle godine imao prihode 300 mil eura.Al oni ide iz krajnosti u krajnost.

bayern će od prodaje igrača imati preko 25 mil eura + novac za transfere.A bogami puno je mjesta na kojima skripi.

Neki ne shvataju da ako dovedemo Zhirkova da smo riječili lijevi bek.Zhirkov je više krilo nego bek.Mada je Zhirkov tip igrača kojeg nemamo jer u slučaju nedo bog povrede Riberyija bio bi idealna zamjena.Silno nam je potreban desni bek za kojeg mislim da bi Rafinha bio idealan.Buyten najavljuje odlazak već duže vrijeme jer se nikom ne sjedi na klupi.Pa bi i to trebalo pokrpati sobzirom da smo olako pustili Hummelsa .Jasno je svima da po desnom krilu smo užasni.Pa pogledajte protiv sportinga niti jedna normalna akcija nije išla po toj strani.Izgubio sam strpljenje i mislim da je vrijeme da se kutarišemo smeća kao što su Sosa i Sweinsteiger.Golman je veliki problem jer Bayern je u LP imao i previše sreće pa većina lopti nije išla u okvir.Rensing nije potencijal za Bayern,a Frey se i prije spominja kao pojačanje(Ribery je zahtjevao),mada i Akinfeev je sjajan golman.Što se tiče 4 napadača to bi po meni trebao da bude mladi ali već gotov igrač iz Latinske amerike.
Očekujem od Antona slijedeći post u kojem će napisati kako Bayern nema prebijene, kako smo siromašni, jedva preživljavamo i kako imamo samo 15 mil eura za transfere.A posjećam Wolfsburg je utukao 35 mil eura iako nikog nisu prodali.Jebiga wolfsburg je Wolfsburg.

Antone koga pokušavaš da lažeš da mi je znati
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 21:48

Šta će mi subote šta će mi nedjelje, šta će mi dani svi kad kraj mene nije Frank Ribery :yeee:

Bosno moja :cool:

Udica je bačena i naravno pes je mam zagrizel :D

jel ti žili ruka? :hehe:

Bez brige bum ti ja sve objasnil, samo kad najdem vremena, sad gledam jadni Stuttgart!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 21:51

anton 1983 napisao:Šta će mi subote šta će mi nedjelje, šta će mi dani svi kad kraj mene nije Frank Ribery :yeee:

Bosno moja :cool:

Udica je bačena i naravno pes je mam zagrizel :D

jel ti žili ruka? :hehe:

Bez brige bum ti ja sve objasnil, samo kad najdem vremena, sad gledam jadni Stuttgart!

nema potrebe tvojih sam se laži naslušao za godinu dana.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 21:54

Dobro budem drugim ljudima koji žele nekaj znat a ne živjet u zabludi. Fakat si sa 80 milja realan , nema šta. Jebote kolko već navijaš za Bayern mogo bi nekaj i o tom klubu znat!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 22:01

ja sma puno realniji , nego da pišem kako bayern ima 15 mil eura za pojačanja.
Mora da ti je nos ko kod pimokija sobzirom da toliko lažeš.

Ja sam napisao da je Bayern prošle godine igra Cup Uefa, ove igra u Lp i to odlično.Donijet ćemu ogromne prihode.Od prodaje igrača imat ćemo 25 mil eura + pare za transfere, a vjerujem da Bayern ima 50 mil eura za transfere, jer davno je prošlo vrijeme kad je bayern imao 25 mil eura.

Ali neću da se upuštam u raspravu jer ko će sa lažovom izaći na kraj.

Mali savjet drugim ćlanovima nemojte nasjedati na podvale i laži koje će vam napisati Antoan.
Molim te lijepo 15 mil eura za pojačanja pa to je da čovjek pukne od smjeha :cool: :cool: :cool: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha:
Francky boy
akademski građanin

Re: Vaše želje

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 22:08

Par pitanja nego ti bilo kaj odgovorim:

Kak se na bosanskom kaže prihod te kako se kaže rashod, te kako se kaže profit i dal znaš razliku između te 3 stvari - tj. prihoda i profita?

I Od kud ti do da ja velim da Bayern ima samo 15 milja za pojačanja? Mislim 11 smo već potrošili tak da mi to nema logike jer bi to značilo da imamo još 4 - neznam kak si došo do te cifre..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 26 vel 2009, 22:20

i Ola je u rashodu...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 22:28

lahko rekao si da će Bayern potrošiti 40 mil eura na pojačanja.Ako odbijemo 11 od Time to je 29 - 25 od prodaje igrača ostaje 4 mil eura.Toliko o Velikom misliocu Antoanototilu.

11+4=15 na transfere po tvom mišljenju.

Dobro ja znam šta su prihodi a šta profit.Bayernovi prihodi su bili 300 mil eura,Rashodi oko 240 .Kad oduzmeš ova dva broja dobiješ profit.To se kod nas Antoane u Bosni uči u drugom osnove.Mora da si ponavljao taj razred.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 22:30

Frank Ribery napisao:lahko rekao si da će Bayern potrošiti 40 mil eura na pojačanja.Ako odbijemo 11 od Time to je 29 - 25 od prodaje igrača ostaje 4 mil eura.Toliko o Velikom misliocu Antoanototilu.

Dobro ja znam šta su prihodi a šta profit.Bayernovi prihodi su bili 300 mil eura,Rashodi oko 240 .Kad oduzmeš ova dva broja dobiješ profit.To se kod nas Antoane u Bosni uči u drugom osnove.Mora da si ponavljao taj razred.

Evo taman ak sad Werder ispadne meni neće bit žao kolko sam se ja nasmijo!!! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 22:35

dobar si ti dečko samo neke stvari slabo kontaš
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 22:48

Frank Ribery napisao:lahko rekao si da će Bayern potrošiti 40 mil eura na pojačanja.Ako odbijemo 11 od Time to je 29 - 25 od prodaje igrača ostaje 4 mil eura.Toliko o Velikom misliocu Antoanototilu.

kak si ti ovo zbrojio ja neznam, kaj ti znači ovaj potamnjeni dio pojma neam - neznam stvarno. Nemoj niti objašnjavat - sam ću ti reč da ja nisam reko da Bayern ima samo 15 milja na pojačanja.

Nisam niti reko da ima 40 - nego da ljudi probaju delat sa 40 jer to je puno realnije od 80, a i jako lepa cifra i nama čisto dosta.

Frank Ribery napisao:Dobro ja znam šta su prihodi a šta profit.Bayernovi prihodi su bili 300 mil eura,Rashodi oko 240 .Kad oduzmeš ova dva broja dobiješ profit.To se kod nas Antoane u Bosni uči u drugom osnove.Mora da si ponavljao taj razred.

Ovaj ti dio nije točan - malo si ponovo pogledaj brojek. E sad mi reci dal znaš Njemački tako da znam na kojem jeziku da ti stavljam dokaze dok te brukam.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 22:55

samo reci koji dio nije tačan, jer sam ja to zaokruživao.Na kraju krajeva nisu bitni ni prihodi ni rashodi već to da Bayern ima samo 15 mil eura na pojačanja.To je najbitnije.A ako pogledaš temu vidjećeš da si sa nje skrenuo.Tema se zove "vaše želje".Ja sam ih napisao, kao što i ti možeš to da uradiš.Nisunam potrebni finasijski izvještaj da bi smo znali da Bayern ima puno više od bjednih 15 mil eura koje ti spominješ.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2009, 22:59

Frank Ribery napisao:samo reci koji dio nije tačan, jer sam ja to zaokruživao.Na kraju krajeva nisu bitni ni prihodi ni rashodi već to da Bayern ima samo 15 mil eura na pojačanja.To je najbitnije.A ako pogledaš temu vidjećeš da si sa nje skrenuo.Tema se zove "vaše želje".Ja sam ih napisao, kao što i ti možeš to da uradiš.Nisunam potrebni finasijski izvještaj da bi smo znali da Bayern ima puno više od bjednih 15 mil eura koje ti spominješ.

Pa to je druga stvar ako ti sanjaš o 80 milja ok - onda si mogo reč ajmo recite svoj tim iz snova to ni problem :mig:

Al nedje mi u glavu nikako di si ti iščupo da sam ja reko da Bayern ima samo 15 milja za pojačanja - ja to nigdje nikada nisam reko.

I opet ti ponavljam - ja niti nemislim nit sam reko da Bayern ima 40 milja za pojačanja - nego sam reko da ljudi recimo sa tim brojem probaju baratat htjeo on nije tako nerealan ako idemo baš trošit...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva