cruz napisao:http://sportske.jutarnji.hr/bayern-pronasao-prostor-u-budzetu-za-niku-kranjcara-/902211/ viče Soldo da Bayern oće Cicu debelog

anton 1983 napisao:Pa dobro su napisali kad su rekli da Bayern nema playmakera Nikove kvalitete!Bayern ima bolje!

mladjo_dj napisao:anton 1983 napisao:Pa dobro su napisali kad su rekli da Bayern nema playmakera Nikove kvalitete!Bayern ima bolje!
pa da tome sam se i ja smijo, zato sam i potamnio...

FCB_general napisao:Btw, ja danas za vrijeme ručka u osječkom Kampusu vidim tipa, nosi ovaj novi crni Bayernov Trainingsanzug. Jel to ima kupit u RH??? Ne djeluje mi čak loše kao što sam mislio....

mladjo_dj napisao:FCB_general napisao:Btw, ja danas za vrijeme ručka u osječkom Kampusu vidim tipa, nosi ovaj novi crni Bayernov Trainingsanzug. Jel to ima kupit u RH??? Ne djeluje mi čak loše kao što sam mislio....
a sta ti radis u kampusu jesi ti student ili ???
sad kad krene zima ak budes tamo skuzit ces i mene sal ce stalno biti oko vrata

FCB_general napisao:mladjo_dj napisao:FCB_general napisao:Btw, ja danas za vrijeme ručka u osječkom Kampusu vidim tipa, nosi ovaj novi crni Bayernov Trainingsanzug. Jel to ima kupit u RH??? Ne djeluje mi čak loše kao što sam mislio....
a sta ti radis u kampusu jesi ti student ili ???
sad kad krene zima ak budes tamo skuzit ces i mene sal ce stalno biti oko vrata
Jesam, mislim da sam rekao ovdje već jednom baš s tobom kad sam pričao,na ETFOS-u. Ako se ne varam i ti si. Ili? Danas sam drugi put svratio tamo uopće, ali gužva. Ja sam u onom 'svome', bližem pošto sam energetika.

Dugo ih nije bilo! 9.10 Uhr: Immer wieder kursieren Gerüchte um die Zukunft Edin Dzekos. Nun will die Münchener "Abendzeitung" erfahren haben, dass der FC Bayern überlegt, den bosnischen Torjäger bereits im Winter an die Säbener Straße zu locken. Ivica Olic fällt bis Saisonende aus, Miroslav Klose hat sich ebenfalls verletzt, bleibt derzeit nur Mario Gomez im FCB-Sturm. Ein weiterer Grund: Dzeko könnte für die Bayern in dieser Saison in der Champions League spielen.
Aber natürlich mischen nicht nur die Bayern mit. Manchester City wirbt weiterhin heftig um die Dienste des 24-Jährigen. City-Geschäftsführer Garry Cook ist dem "Guardian" zufolge bereits nach Abu Dhabi geflogen, um mit Scheich Mansour anstehende Wintertransfers zu besprechen. Ein Dzeko-Transfer habe dabei höchste Priorität.
Posto je Olic "out" skoro do kraja sezone te Klose također "potrgan" naravno novinarima je malo dosadno pa su odlucili ponovno "piliti"!
Plus je sto Dzeko moze igrati Ligu prvaka ukoliko ga dofuramo! 

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost