Speedy napisao:Nerlinger izjavio da necemo dovoditi novog napadaca na zimskom prijelaznom roku! Uostalom, LvG se ionako htio na pocetku sezone rijesiti jednog i uci u sezonu s tri napadaca...
Bayern holt im Winter keinen neuen Stürmer

cruz napisao:Hummels mašta o Gerlandu, Hoenessu, a i vraća udarac van Haalu![]()
na pitanje "ima li išta protiv vraćanja u Bayern" on kaže NIŠTA!
ali tek kad osvoji naslov sa dortmundom
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-mats-hummels-van-gaal-irrt-uli-hoeness-meta-1011659.html

nele-BHF napisao:Bridge je lijevi bek, i nije niti malo lošAli i ja mislim da nam baš od tih, ne treba nijedan

mladjo_dj napisao:nele-BHF napisao:Bridge je lijevi bek, i nije niti malo lošAli i ja mislim da nam baš od tih, ne treba nijedan
ma da nije los osto bi tamo ili u Čelsiki
I nije mi jasno stalno trazis neke ŠPEKOVE da dodu, a onda spomenes Bridga pretpostavljam vezano uz nas.

JOŠKO napisao:Čitao sam na sport.hr da Gaal savjetuje čelnike kluba da prodaju švajnija za 30 milja.Vjerojatno je tu ponudu dao Real?
Frajer ide toliko daleko da se hvali da je on u svakom klubu koji je trenirao,uspio napraviti koji veliki transfer.
Očito švajni zateže sa produživanjem ugovora pa je uspio isprovocirati Gaala.Ako odbije potpisati produženje ugovora do zimske stanke onda bi trebalo prihvatiti tu navodnu ponudu od 30 milja za njega.Kroos bi ga mogao nasljediti na toj poziciji,iako ako je Real u pitanju onda bi se za švajnija moglo čak i nategnuti oko 35 milja...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost