Vaše želje

Arhivirane teme...

Re: Vaše želje

PostPostao/la Francky boy » 26 vel 2009, 23:04

evo moje želje

Frey na golu 15-20mil
rafinha 15
Timo je došao 11
Hleb 15
---------------------
56-61 mil eura

Za ostale me pozicije nij briga jer smo na njima dobri

-----------------toni------------Klose

---ribery----------------Ze Roberto---------------Hleb

------------------------timoschyuk---------------------

----lahm---------Lucio-----------Micho------rafinha

-------------------------------Frey---------------------

Sa ovom ekipom ne bi imali konkurenta niukakvom takmičenju.
A ova pojačanja su realna.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 vel 2009, 08:58

Ono kaj ja još minimalno očekujem da uzmemo jednog beka, e sad dal će bit lijevi il desni to je na struci da odluči jer Lahm može igrat lijevo ili desno. Spominje se Rafina i sada Zyrkow - ja bi rađe Zyrkowa iako će nam onda lijeva strana bit švicarski sir, ali ja pretendiram igrače izvan BL.

E sad sve ostalo je oćemo nećemo.

Golman - eh tu je pitanje, jedino o kome sam si ja realno razmišljo je Enke - koji bi bio jeftin, dobar je golman i oće napustit klub. Svi ostali su skupi i neznam jel Bayern spreman pljunut puno novaca za tu poziciju.

Desno krilo - sve ovisi o Schweiniju jer ako ćemo kupovat desno krilo njega moramo prodat i tu se također postavlja pitanje dal mi to želimo (klub).

Moramo imat na umu da je kriza i da bi nekakvo zaletavanje u investicije moglo kobno završit.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 27 vel 2009, 11:20

Golman - Kameni? Ističe mu ugovor na kraju ove sezone pa bi mogao doći bez odštete.

Ako ćemo kupovati Zhirkova da bi Lahma prebacili desno, onda automatski moramo kupiti i neki backup za Zhirkova, i Odda kao zamjenu za Lahma, s tim da onda prodamo Lella koji je potpuni višak.

A i dalje mi nije jasno koju ćemo mi formaciju igrati naredne godine. Ako ostajemo sa ovom 4-4-2, prvenstveno zbog Klosea i Tonija koji obojica moraju igrati, onda nam sa upadom Tymoshchuka u prvi tim ostaje opet kao i ove sezone 1 pozicija za sve ove igrače: Ze Roberto, Schweinsteiger, Altintop, Baumjohann, Borowski. 5 igrača za 1 poziciju. To naravno govorim zato što su svi ovi igrači ipak najprije centralni vezni, nego li krila. I u slučaju da i dođe npr. Hleb, ili neko drugi (McGeady?) opet i prodajom Schweinsteigera za 1 poziciju ispred Tymoshchuka imamo tačno 4 igrača. I opet ne računajući Van Bommela, ako još i on produži ugovor...strašno je kako mi ovo sve izgleda totalno neorganizovano, neplansko kupovanje igrača čija pozicija uopšte ne postoji u sistemu naše igre. Katastrofa!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 27 vel 2009, 11:30

Haris napisao:Ako ćemo kupovati Zhirkova da bi Lahma prebacili desno, onda automatski moramo kupiti i neki backup za Zhirkova, i Odda kao zamjenu za Lahma, s tim da onda prodamo Lella koji je potpuni višak.

Nemoramo. Jer Lell može igrat desno pa se onda Lahm po potrebi može prebacit lijevo a i u ekipi bi imali Ze Roberta i Hamita.

Tako da bi nam u tom slučaju bekovske pozicije mogli pokrivat:

Zyrkow
Lahm
Lell
Hamit
Ze.

Sad to nije optimalno al je tak...

Haris napisao:A i dalje mi nije jasno koju ćemo mi formaciju igrati naredne godine. Ako ostajemo sa ovom 4-4-2, prvenstveno zbog Klosea i Tonija koji obojica moraju igrati, onda nam sa upadom Tymoshchuka u prvi tim ostaje opet kao i ove sezone 1 pozicija za sve ove igrače: Ze Roberto, Schweinsteiger, Altintop, Baumjohann, Borowski. 5 igrača za 1 poziciju. To naravno govorim zato što su svi ovi igrači ipak najprije centralni vezni, nego li krila. I u slučaju da i dođe npr. Hleb, ili neko drugi (McGeady?) opet i prodajom Schweinsteigera za 1 poziciju ispred Tymoshchuka imamo tačno 4 igrača. I opet ne računajući Van Bommela, ako još i on produži ugovor...strašno je kako mi ovo sve izgleda totalno neorganizovano, neplansko kupovanje igrača čija pozicija uopšte ne postoji u sistemu naše igre. Katastrofa!

Daj malo to razradi nisam te skužil točno kaj oćeš reč - recimo da Bommel ode, Schweini ode a Hleb i Tymo dođu.

Imamo ovak

Ribery ---Ze Robi---Tymo---Hleb

U zamjeni nam još onda ostaju

Baumjohann, Sosa, Timbo, Hamit i Ottl - pa nisu to svi centralni igrači. Dapače tu je više igrača koji mogu i igraju na strani nego kaj igraju u sredini...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 27 vel 2009, 11:37

i od tih igrača odbi Ottla i Sosu koji će najvjerovatnije napustiti nas.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 27 vel 2009, 11:46

Frank Ribery napisao:i od tih igrača odbi Ottla i Sosu koji će najvjerovatnije napustiti nas.

Moguce da nas Sosa napusti, međutim vjerujem da ce Ottl ostati, jer ne znamo sto ce biti s Bommelom. Naime, pronaci kupca za smece kao sto je Ottl nije lagan posao... :)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 vel 2009, 11:46

Frank Ribery napisao:i od tih igrača odbi Ottla i Sosu koji će najvjerovatnije napustiti nas.

Po ćemu si ti to zaključio?

Pa taman i da nas napuste, kaj bi to bila neka šteta? Ottl nas možda napusti samo ako Bommel produži - znači još bolje , imamo kvalitetu na klupi, a Sosa ak nas napusti i još dobimo koju kunicu super - Baumjohann je već tu. Ak ponovo pogledaš ja sam napiso 5, ponavljam 5 veznih igrača za klupu :mig:

Ja se uopće nezamaram sa našim smećem, tak mi je svejdeno ko će nam sjedit na klupi. Glavno da imamo jebenih prvih 11. Nama je tak i onak nemoguće imat super klupu, zato i uvijek imamo mlade talente i švabe na klupi jer ih povoljno dobijemo a i oni oće kod nas pa kad nejde još ih i prodamo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 27 vel 2009, 14:47

gle u tome i je kvaka Sosa nije dobio poštenu priliku ni kod jednog trenera do sad....a mali Boumjohann je kupljen jer je švaba...na Bastianu smo mogli zgrnut lijepe pare 2006 a on od tad nije odigrao 10 odličnih tekmi za Bayern....

jer ipak je Bayern "švabski" klub i nije u redu da u prvih 11 nema švaba...i ono što je još važnije Bayern oduvijek daje najviše reprezentativaca u Elfu i dok je god tako stanje i razmišljanje uprave uvijek ćemo bezveze trošit milione na talente van europe....Sosa,Dos Santos...a mi smo uvijek neki jeb. baksuzi pa nikad da potrefimo sa nekim biserom.... :doh:

evo i sad se spominje odlazak Sose ,a ostanak Ottla.... :lol: :lol: :lol: , došao je Baumjohann....

dakle u ovom trenutku....kad bi doveli 3 nova igrača...prodali Bastiana....nema švabe za negovu poziciju....imali bi 2reprezentativca elfa u prvih 11...Klose i Lahm....pe malo za jedan Bayern... :(
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Haris » 27 vel 2009, 16:23

anton 1983 napisao:Daj malo to razradi nisam te skužil točno kaj oćeš reč - recimo da Bommel ode, Schweini ode a Hleb i Tymo dođu.

Imamo ovak

Ribery ---Ze Robi---Tymo---Hleb

U zamjeni nam još onda ostaju

Baumjohann, Sosa, Timbo, Hamit i Ottl - pa nisu to svi centralni igrači. Dapače tu je više igrača koji mogu i igraju na strani nego kaj igraju u sredini...

Gle, šta bi ti da se onda recimo Tymoshchuk povrijedi. Ko će igrati zadnjeg veznog? Ottl? Haha. Borowski? Haha. Hamit? Haha. Nemamo adekvatne zamjene ni za jednu poziciju. Istina da to izgleda poprilično dobro sa tom četvorkom u prvoj postavi, ali mora se i na klupi imati adekvatne zamjene. Ne moraju to biti vrhunski igrači, pa normalno da niko takav i neće se zadovojit klupom, ali recimo od tih nabrojanih 5 igrača za klupe, Ottl, Sosa i Borowski su praktički ni 20% zamjene za igrače prvog tima. Altintop je OK igrač, ali i njegovo mjesto je na MC, a ne na krilu. Baumjohann je klasični centralni vezni, Sosa je već dokazao da od njega nema ništa očito u Bayernu, Borowski je smeće, Ottl je igrač samo za sjedenja na klupi i 15-minutnih ulazaka u igru, a Hamit, pa eto on je kao neki all-round igrač koji može uletiti povremeno i pokrpat nekoliko pozicija.

Šta u suštini hoću reći je, da bi meni sistem sa 3 centralna vezna (1 DMC i 2 MC) mnogo više prema trenutnom kadru igrača odgovarao, nego ovaj sadašnji. Jer, onda bismo imali 3 pozicije za 6 igrača, ali najbitnije od svega je da bi na te 3, odnosno 2 MC pozicije svih tih 6 igrača moglo igrati bez problema jer bi im to bila njihova prirodna pozicija. A ne ubacivat Borowskog da mijenja Ribery-a, Altintopa da mijenja npr. Hleba, ili Ottla da mijenja Tymoshchuka.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2009, 09:05

Haris napisao:Gle, šta bi ti da se onda recimo Tymoshchuk povrijedi. Ko će igrati zadnjeg veznog? Ottl? Haha. Borowski? Haha. Hamit? Haha. Nemamo adekvatne zamjene ni za jednu poziciju.

A gle, isto će bit ko i ove sezone samo kaj će nam slijedeće sezone na toj poziciji bit bolji igrač. Nama ak se ove sezone ozlijedi Bommel također smo u banani kaj se toga tiće. Samo pokušaj si ovak razmišljat. Dal bi ti rađe imo recimo Bommela i recimo nekog ko je malo boli od Ottla, npr. Leon Andreasen na klupi il bi rađe imo za prvu Tymotschuka pa da ti je na klupi Ottl - ja sam za ovu drugu soluciju - znači Špek za prvu ekipu i gnoj za drugu a ne dva polovna igrača iako Bommel nije polovan igrač. Zato je i Bayern ponudio Bommelu ugovor pa ako ostane SUPER, a ako ne ne, a za 5-8 milja nebuš sad našo neku posebnu zamjenu koja bu sjedila na klupi a i to nam se neisplati - davat novce za nekoga ko neigra. A i Bayern nemre imat takvu ekipu da imamo jebene igrače u prvih 11 i na klupi. Nego malo pomalo imamo sve više boljih u prvih 11. Evo recimo sad smo hapili Olića - prejebeno al budi siguran da mi prstom nebi maknuli da njemu nije istico ugovor. Za bundesligu nije problem ak će Ottl trebat odigrat koju tekmu, problem samo nastupa u LP kad igramo protiv Špeka, a kaj je najsmješnije kad se god bojimo za Ottla znači igramo tešku tekmu on super odigra...

Moramo znat da mi igramo u BL i Ottl za BL nije pregnjil igrač isto kao i Lell - da se razumijemo loši su to igrači al ostatak kadra nasprema drugim BL-gašima je prejak. Nemoj gledat kao da ti za BL trebaju igrači kakvi ti trebaju u EPL, Primeri i Seriji A.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2009, 09:21

Haris napisao:Ne moraju to biti vrhunski igrači, pa normalno da niko takav i neće se zadovojit klupom, ali recimo od tih nabrojanih 5 igrača za klupe, Ottl, Sosa i Borowski su praktički ni 20% zamjene za igrače prvog tima. Altintop je OK igrač, ali i njegovo mjesto je na MC, a ne na krilu. Baumjohann je klasični centralni vezni, Sosa je već dokazao da od njega nema ništa očito u Bayernu, Borowski je smeće, Ottl je igrač samo za sjedenja na klupi i 15-minutnih ulazaka u igru, a Hamit, pa eto on je kao neki all-round igrač koji može uletiti povremeno i pokrpat nekoliko pozicija.

Altintopovo mjesto nije MC - on more igrat sve, a prvenstveno je igrač za stranu. To me nemreš uvjerit drugačije. Druga stvar je kaj ti smatraš da igrači na strani moraju bit tipa Ribery - shvačam ja tebe, al postoji razlika između Desnih/lijevih krila i desnih/lijevih vezni a Altintop je vezni a ne krilo. Ako gledaš Bayernovu igru, a gledaš :D moraš obratit pozornost šta naša ekipa radi - nama je lijeva strana puno ofenzivnije POSTAVLJENA - u fazi obrane naša desna strana se totalno povlači dok od svih veznih Ribery uvijek ostane najistureniji i zato Schweini nedolazi do izražaja, jer kad mi igramo na kontre a igramo PK mora lopta ić na Riberya jer je Schweini negdje kod 16-terca - vidio bi ti drugačijeg Schweinija da igra kao Ribery a da se Ribery vraća ko Schweini - ja tu Schweinijeve loše igre neopravdavam samo što on ima drugačiju ulogu u timu nego Ribery. Neko te sve rupe mora pokrit a Schweini svaku tekmu odrađuje lavovski posao - sa Hlebom i Zyrkovom bi to puno drugačije izgledalo - u tom slučaju Ze Roberto bi bio primoran da igra puno, puno defanzivnije. Bez obzira kolko taj Schweini bio loš u BL nema boljeg igrača na njegovoj poziciji al druga je stvar što mi oćemo ŠPEK da osvojimo LP :D

A šta se tiće zamjena - pa moraju bit puno lošije kad imamo jeben igrače u vezi u prvih 11. Al ovak bum ti reko. Naš zamjenski vezni red za BL uopće nije slab. probolem je u tome kaj ti igrači uopće neigraju i kaj mi skoro uvijek igramo sa istih 11 i to malo zamjeram Klinsiju. Mi JOŠ nemamo pravu igru - šta oću reč - vidli ste postavu MUTD protiv Intera - spobljuvo sam se na nju - smeće do smeća, ali svi znaju kaj trebaju radit i onda to super izgleda - nemre mi niko reč da su Park, Carrick, Evans, O Shea, Fletcher - kvalitetni igrači, neke bombe - brutalna smeća ali je to fergie posložio - samo je u tome razlika :mig:

Baumoj0ohann nije klasični centralni vezni nego klasični ofenzivni vezni koji može igrat na svim ofenzivnim pozicijama - on je tak i onak doveden za APP i to ni loše - morti bu on baš zamjena za Sosu koji će napustit klub, mekar meni je svejedno dal će Sosa napustit klub il neće...Timbo je bio standardan u Werderu i svaki BL klub da ga ima bio bi mu u prvih 11 - sam on nije ŠPEK i nama odmah nevalja....Ottla neću niti spominjat, o njemu sam već sve reko.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2009, 09:23

Haris napisao:Šta u suštini hoću reći je, da bi meni sistem sa 3 centralna vezna (1 DMC i 2 MC) mnogo više prema trenutnom kadru igrača odgovarao, nego ovaj sadašnji. Jer, onda bismo imali 3 pozicije za 6 igrača, ali najbitnije od svega je da bi na te 3, odnosno 2 MC pozicije svih tih 6 igrača moglo igrati bez problema jer bi im to bila njihova prirodna pozicija. A ne ubacivat Borowskog da mijenja Ribery-a, Altintopa da mijenja npr. Hleba, ili Ottla da mijenja Tymoshchuka.

S ovim se nikako neslažem - Toni i Klose moraju igrat - pa to su prekvalitetni igrači da bi sjedili na klupi - jednostavno igrači svjetske klase.

Ej ljudi pa nije da nama tak jako nejde da mi moramo sad sebi razbijat glave, mjenjat formacije i pitaj Boga kaj sve ne...

Smatram da ćemo mi za slijedeću sezonu imat bolju ekipu nego ove sezone a to je sve kaj ja tražim 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 28 vel 2009, 10:50

ja sam bas ovako malo razmislja o postavi i tako,i skuzio sam da nam ne triba formacija sa 3 napadaca jer ionako imamo 3 napadaca(ribery) i dodavanjem Ole u napad,je previse,onda bi sredina bila prazna...
ja mislim da je ovakva postava najbolja

4 nazad, tymo DMC(Bommel u slucaju da ostane), ribery LMC (zamjena Ze roberto),Schweini DMC(altintop) i umisto AMC,stavit cisti MC, a to je Ze roberto/bommel (ili dovest jednog vizionara kao Diego il Modric - samo dajem primjer) a naprid,zna se...

i ja bi iskreno vise volio da se bommelu da ugovor na 2god nego da se dovodi neki novi,jer nikad se nezna kako ce se taj priviknit a ipak je on nas kapetan...
i tu za sredinu imamo jos borowskog,koji je po meni dovoljno dobar,samo se covik nije imao prilike pokazat,jer kad ulazite pa igrate 20min,malo je to vremena,a ne moze nikog izbacit iz prvih 11...ove ostale zamjene ne poznam najbolje pa ih ne mogu komentirat...

znaci,kupovima jednog beka i stopera obavezno! a ako svi ovi ostanu,onda bi radije jednog potencijala iz juniora ubacio da se kali u sredini....
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2009, 12:23

Kad bi sve bilo idealno, onak kak meni paše :D ja bi to ovak napravio.

Kupil bi Odda za 5 milja i još dofuro jednog LIJEVOG beka - jer nama u bit treba taj lijevi bek jer Lahm može igrat lijevo i desno, pa bi imali Odda za desno i tog novog reći ću Zyrkow za lijevog beka.

Prodaja Lella za nekih 2-3 miljona eura.

Znači obrana

Zyrkow

Lucio

Micho

Buyten

Breno

Lahm

Oddo

Mislim d abi tak bili optimalno i kvalitetno pokriveni na svim pozicijama.

E veza tu je več sam malo teže. Trebo bi ostat Bommel, Ze produžit i dovest Hleba i to je to. Prodat Schweinija za nekih 10, netreba više, i Ottla isto tak za 2-3. Za Sosu me BK, pa ćemo stavit da ga prodajemo za 4 milje.

A napad nebi diro uopće čak niti više ikog dovodio.

Znači mi bi ustvari kupili:

Oddo - 5, Zyrkow-15, Tymo -11, Hleb-14, Baumjohann i Olić 0: To je nekih 45 milja

Prodaja:

Hummels 4, Poldi - 10, Schweini - 10, Ottl i Lell u kompletu za 5. Sosa 4 :To je nekih 33 milje.

Al dobro obratit pozornost koga mi prodajemo - na taj način u Bayernu više nebi bilo Njemaca al jebiga!

Ekipa bi izgledala ovak.

Obrana---------------------Veza-----------------Napad

Zyrkow---------------------Ribery----------------Toni

Lucio-----------------------Baumjohann-----------Klose

Micho----------------------Tymotschuk-----------Olić

Buyten---------------------Bommel

Breno-----------------------Ze Robi

Lahm-----------------------Timbo

Oddo-----------------------Hamit

----------------------------Hleb

Imali bi samo 18 igrača, znači mali kadar koji bi bio optimalno pokriven - s tim da ak oćemo možemo uzet neko dete koje nikad neće igrat za klupu da to bolje zgleda na papiru. 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 02 ožu 2009, 12:53

za klub poput bayerna i za broj utakmica koji oni igraju,moras imat minimala 22 igraca...ispod toga nikako ne valja...opet ne mozes 4 mlada... jer igranje europskih kupova(nadanje dalekom dometu) lige i kojekakvih bavarskih kupova,to je previse...zato i igramo sve utakmice u istoj postavi jer nemamo igraca...da se nedaj boze netko ozzbiljnije ozljedi,nego kratko,sta ces sa 16 igraca = nista
zato mislim da nece bit tolike prodaje,jer moraju bar 22 bit tu negdi,oko prvih 11

bar da na treningu mogu bacit 11 na 11 :haha: :haha: :yes:

Schweini ce bit Romin Totti,toj nikad nece igrat u drugom klubu...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva