Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Bavarian » 29 stu 2010, 17:22

UltrasMentalita napisao:Ja uopće ne sumnjam u Brenu i Batstubera ....što se tiče bekova lijevi nam je skroz potreban a za desni nam je sreća što je Lahm zdrav .......nitko mi ne pada na pamet da može igrati i desnog beka i stopera .......a na kraju će nas napustiti dosta igrača Klose , Altintop, Ottl, Demichelis, Branfied, Tymo i Bommel je upitan to je velik manjak igrača

Ne vidim razlog zasto bi nas Tymo napustao.Trenutno igra odlicno,e sad sve je do toga hoce li mu Gaal davati priliku da igra kad se Bommel vrati.
Bavarian

PostPostao/la doro » 29 stu 2010, 17:31

Bavarian napisao:
UltrasMentalita napisao:Ja uopće ne sumnjam u Brenu i Batstubera ....što se tiče bekova lijevi nam je skroz potreban a za desni nam je sreća što je Lahm zdrav .......nitko mi ne pada na pamet da može igrati i desnog beka i stopera .......a na kraju će nas napustiti dosta igrača Klose , Altintop, Ottl, Demichelis, Branfied, Tymo i Bommel je upitan to je velik manjak igrača

Ne vidim razlog zasto bi nas Tymo napustao.Trenutno igra odlicno,e sad sve je do toga hoce li mu Gaal davati priliku da igra kad se Bommel vrati.

Tako je a Klose,braaf,bommel i micho su ionako višak zamjena nam treba za turčina samo a to je već naš drugi turak ekici :D mislim da bu ottl ostal solidna je on zamjena za defanzivu bolju a da se ne buni na klupi nemremo naći...on je naš panj al je ok
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 29 stu 2010, 18:01

doro napisao:
Bavarian napisao:

Tako je a Klose,braaf,bommel i micho su ionako višak zamjena nam treba za turčina samo a to je već naš drugi turak ekici :D mislim da bu ottl ostal solidna je on zamjena za defanzivu bolju a da se ne buni na klupi nemremo naći...on je naš panj al je ok

De svega ti ubaci koji zarez, tačku , bilo koji znak interpunkcije. Ja te uopšte ne razumijem :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 29 stu 2010, 18:25

doro napisao:
Bavarian napisao:

:bravo: :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2010, 09:31

Cristico...

Malo sam pričao sa dečkima iz švabije o ovom igraču i oni vele da unatoč tome kaj je on reko da neide nigdje da ta stvar nije gotova jer, ne bi mi njega već par tekmi pratili da ga nemožemo dovesti. Ne bi ga gledao Nerlinger, te se Nerlinger nebi družio sa njegovim menađerom i to već par puta...

Sad koliko ima istine u tome, ne znam, no ako je točno ovo kaj su mi oni rekli i kaj sam ovdje napiso, sigurno je da se nekaj kuva!

Criscito steht laut dem Präsidenten von Genua offiziell zum Verkauf!! Weiterhin bestätigt er unser Interesse und sagt,dass wir uns intensiv um ihn bemühen!Ein Angebot aus Criscitos Heimatstadt Neapel gibt es nicht.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=240792
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2010, 11:16

Ma Criscito je meni toliko podcijenjen igrač, a Juventus ga stalno vukao na vrat na nos, pa nikad prilike da je dočekao u Torinu. On je izgledan kandidat u našoj momčadi baš zato što može igrati stopera(a ja i dalje mislim da je on počeo karijeru kao stoper) i lijevog bočnog. Isto tako je i reprezentativac Italije, uglavnom ima nešta u njemu. S njime nikako ne bi pogriješili, jer kao backup ne možeš boljeg naći a da igra 2 pozicije u obrani. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2010, 11:18

FCB_general napisao:Ma Criscito je meni toliko podcijenjen igrač, a Juventus ga stalno vukao na vrat na nos, pa nikad prilike da je dočekao u Torinu. On je izgledan kandidat u našoj momčadi baš zato što može igrati stopera(a ja i dalje mislim da je on počeo karijeru kao stoper) i lijevog bočnog. Isto tako je i reprezentativac Italije, uglavnom ima nešta u njemu. S njime nikako ne bi pogriješili, jer kao backup ne možeš boljeg naći a da igra 2 pozicije u obrani. :|

Ako on dođe igra u prvih 11 ziher ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2010, 11:27

anton 1983 napisao:Ako on dođe igra u prvih 11 ziher ;)

Super bi bilo... Baš ga silno želim vidjeti može li uspjeti napraviti veliku karijeru pošto je toliko talentiran i često hvaljen znao biti. Ja bi mu dao 2 sezone prilike da vidim kakav je to igrač. Prvu neka izgura koliko god bude mogao i trudi se da bude na razini očekivanja kluba, a drugu onda stavio mu jasne poruke ukoliko nije bio naj u prvoj šta mora u drugoj. Ako prođe jako dobro u drugoj, nemamo brige za ostale 2-3 god. koje bi mu ostale u ugovoru. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Bavarian » 02 pro 2010, 13:17

Svidja mi se to sto moze i stopera da odigra kad zaškripi...Jedno je sigurno,nama ocajnicki treba neko tu na lijevom beku jer:

1.Contento prespor i previse zelen
2.Pranjic odigra jednu utakmicu za 10 a sljedecih 5 podbaci-nema konstantu
3.Alaba-jos puuuno puno iskustva.

Nekako sam cijelo vrijeme navijao da dovedemo Coentra-a,al izgleda da nam je on preskupa opcija...

Btw jel se spominje nesto oko stopera ? Najzadovoljniji bi bio kad bi Badsi i Breno igrali dole, ali igrali kako treba...uigrali se i tak to...cime bi dobili 2 dobra stopera na duzi vremenski period i imali bi najmladju zadnju liniju u Evropi :

Lahm Breno Badsi Criscito.
Bavarian

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2010, 13:26

Ništa se nespominje oko štopera, bar ne oko kupnje igrača. Samo se spominje prodaja Demichelisa a i u zadnje vrijeme Buytena, no ovo oko Buytena su više medijske ŠPEKulacije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 02 pro 2010, 14:15

Bavarian napisao:1.Contento prespor i previse zelen
2.Pranjic odigra jednu utakmicu za 10 a sljedecih 5 podbaci-nema konstantu
3.Alaba-jos puuuno puno iskustva.
.

Contento je možda zelen, al sigurno nije prespor
Pranjić si je mjesto zacementirao, jer je imao konstantu...bar sad zadnjih 5-6 tekmi...
Za Alabu se slažem...
:mig:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2010, 16:36

Pa zar David Alaba nije vezni igrač? Otkad je on to lijevi bočni :?:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 02 pro 2010, 17:00

FCB_general napisao:Pa zar David Alaba nije vezni igrač? Otkad je on to lijevi bočni :?:

To je Van Gaalov polivalentan igrac. :D Znas da ga je koristio na beku protiv Franfurta prosle godine kad smo zijanili u zadnjim minutama i to zahvaljujuci njegovim greskama. Takodjer je igrao na poziciji veznog, ali ne mogu da se sjetim protiv koga. I da, igrao je i protiv Viola po onom uraganu na poziciji beka.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2010, 18:34

Axe napisao:
FCB_general napisao:Pa zar David Alaba nije vezni igrač? Otkad je on to lijevi bočni :?:

To je Van Gaalov polivalentan igrac. :D Znas da ga je koristio na beku protiv Franfurta prosle godine kad smo zijanili u zadnjim minutama i to zahvaljujuci njegovim greskama. Takodjer je igrao na poziciji veznog, ali ne mogu da se sjetim protiv koga. I da, igrao je i protiv Viola po onom uraganu na poziciji beka.

E znači svaki puta kad nije igrao svoju poziciju, mi smo dobili lekciju od protivnika... :D Baš krasni potezi trenera... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 02 pro 2010, 18:43

FCB_general napisao:E znači svaki puta kad nije igrao svoju poziciju, mi smo dobili lekciju od protivnika... :D Baš krasni potezi trenera... :roll:

Ne. Protiv Viola je odigrao fenomenalno na toj poziciji i zadovoljio je apetite kako trenera tako i navijaca. Zatim mu je ponovo pruzena sansa u mecu protiv Frankfurta, cini mi se da je uslijedila odmah poslije tekme u LP, i tu je prokockao svo povjerenje.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva