Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Lizarazu » 02 pro 2010, 20:50

FCB_general napisao:E znači svaki puta kad nije igrao svoju poziciju, mi smo dobili lekciju od protivnika... :D Baš krasni potezi trenera... :roll:

:lol: :lol:
Mlad, zelen i još kad ga trpaš tamo gdje ne treba, znaš šta slijedi.
Trener mora lutati dok mu ne nađe pravu poziciju, gdje se njemu uklapa u koncepciju ili gdje je trenutno rupa.

Alaba mora dobivati više šanse da bi mogli zaključiti koja mu rola najviše leži.
Ali ako sad davati šansu jednom balavcu kada je svaka utakmica od iznimne važnosti. Prokleta zima i minus 14. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2010, 20:53

stinkfinger napisao:
FCB_general napisao:E znači svaki puta kad nije igrao svoju poziciju, mi smo dobili lekciju od protivnika... :D Baš krasni potezi trenera... :roll:

:lol: :lol:
Mlad, zelen i još kad ga trpaš tamo gdje ne treba, znaš šta slijedi.
Trener mora lutati dok mu ne nađe pravu poziciju, gdje se njemu uklapa u koncepciju ili gdje je trenutno rupa.

Alaba mora dobivati više šanse da bi mogli zaključiti koja mu rola najviše leži.
Ali ako sad davati šansu jednom balavcu kada je svaka utakmica od iznimne važnosti. Prokleta zima i minus 14. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 pro 2010, 11:48

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 35486.html

mislim da se neuer vec vidi u Bayernu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 pro 2010, 11:51

jebi ti to, sad je još skuplji, a stranci gledaju...

No meni je zanimljiv onaj članak di mi navodno moramo u kupovinu kako kažu u Bildu. Ma moramo mi kurac. 12 puta puknemo po golu u 1. poluvremenu i nema gola. Pa di to ima!?!?!? I tako iz tekme u tekmu. Ok, mi se želimo pojačati i to je dobro, al da je sada naša sezona tako loša samo zbog lijevog beka ili štopera? U to nemrem vjerovati niti da hoću!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 pro 2010, 13:23

anton 1983 napisao:al da je sada naša sezona tako loša samo zbog lijevog beka ili štopera? U to nemrem vjerovati niti da hoću!

..pa to i Gaal stalnoo bruji...mi primamo golove najviše jer u napadu i sredini izgubimo loptu bezveze i nepotrebno, pa onda na kontre popušimo gol...
Gaalova je uvjek taktika bila na TOČNE paseve, gotovo 100% točnih dodavanja....makar morao loptu do golamana vratit...

A kaj se tiče Neuera, ja ga nebi dovodio....Kraft će za koju godinu i bolji bit... ;)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 06 pro 2010, 13:32

Sad kad nakraju dofuramo desnog beka :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 pro 2010, 17:25

anton 1983 napisao:Sad kad nakraju dofuramo desnog beka :lol:

Tak bu i bilo...a trebalo je biti odavno jer bi se stabilizirala obrana isto tako da su kupili boljeg stopera...al nisu i otud potekli svi problemi naravno i uz ozljede koje nas redovito jebu kao Hsv smo postali...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 07 pro 2010, 11:06

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2010, 11:38

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/bayern-fans-randale-schalke-1035486.html

Počeli pizdarije praviti u ligi. Navijači s lošim rezultatima postaju agresivniji. :lol: :mrgreen:

Neuer teško da se vidi u Bayernu, tj. samo u Bayernu... Mislim da on isto jako puno misli o Old Traffordu i ManU te kako bi tamo bilo nakon jednog Edwina v.d. Sara braniti. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 07 pro 2010, 14:12

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/bayern-fans-randale-schalke-1035486.html

Počeli pizdarije praviti u ligi. Navijači s lošim rezultatima postaju agresivniji. :lol: :mrgreen:

Neuer teško da se vidi u Bayernu, tj. samo u Bayernu... Mislim da on isto jako puno misli o Old Traffordu i ManU te kako bi tamo bilo nakon jednog Edwina v.d. Sara braniti. :|

pa man utd je kupio golmana

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2010, 14:33

CroCHEF napisao:pa man utd je kupio golmana

Znači David de Gea ili kako već je u Unitedu? Ajde neka.
E onda Neuer nema gdje ići nego u Bayern. U Arsenal čisto sumnjam da će htjeti ići braniti, u toj ekipi bi se uništio samo tako. Real ima svog kralja na golu idućih 10-ak godina, Chelsea Cecha, Barcelona Valdesa... U Italiju je teško očekivati da će u Juventus i Milan preći. Neuer kad se sve zapravo pogleda i nema nikakvog pravog izbora osim Bayerna. :mrgreen: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 07 pro 2010, 15:18

Ma Cruz je rekao da su Nojer i Džekica već u Bayernu, što je i tačno. To je činjenica sada ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2010, 15:23

Slika

So tickt Super-Torwart Neuer

:lol: :lol: :lol:

Ovo s Neuerom mi više ide na kurac... Neka taj Nerlinger sad odmah pokaže kolika muda ima ili neka se goni u 100 pm, samo što dalje od našeg kluba kad neće i ne zna radit svoj posao. :lol: Sad odmah treba početi pregovore s igračem i realizirat transfer u nadolazećem ljetu. Ovo već počinje biti prejadno koliko ga se po tim medijima gura u Bayern, a od tog dovođenja ništa. Mislim ono, sezona će proteći u tome samo hoće li Bayern dovesti Neuera i pojačati se u zadnjem redu. Tako nešta ne pamtim da sam vidio u Bayernovoj povijesti, a i u Bundesligi. :neee: Sezona kolikogod da je nepredvidljiva i da je jako zanimljiva, neki drugi pokušavaju je prikazati prejadnom i to najčešće s ovim svakodnevnim naslovima. Vidi se da kad Bayern ne gazi sve pred sobom da to nije to, zato stalno ovako nešta se mora pisati. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 pro 2010, 17:01

da da, Bommel u tottenham i ostale pizdarije...A ste vi vidli ko bi možda moga doči? Arturo Vidal..taj igrač je meni već jako dugo želja, no otkad je van Gaal trener presto sam na njega misliti..Kako se sad počeo spominjati u kontekstu sa Bayernom, brijem da bi nam lego ko budali šamar!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2010, 18:02

anton 1983 napisao:da da, Bommel u tottenham i ostale pizdarije...A ste vi vidli ko bi možda moga doči? Arturo Vidal..taj igrač je meni već jako dugo želja, no otkad je van Gaal trener presto sam na njega misliti..Kako se sad počeo spominjati u kontekstu sa Bayernom, brijem da bi nam lego ko budali šamar!

:bravo:
Itekako bi nam pasao a i pokrio puno toga.
Nego ti meni antone reci, da li se ikad spominjala igdje lista igrača koje bi van Gaal još ovako htio dovesti na kraju ove sezone(ili čak ove zime)?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva