Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la doro » 31 ožu 2010, 20:29

:fcb: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 07 tra 2010, 22:58

da li je to taj trenutak kada ce Ribery produziti na 5, senzacionalnih 5 godina vidjet cemo nadam se ovih dana...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2010, 23:00

LJUBAVI!!!

Slika

Samo jedna pjesma za tebe!

http://www.youtube.com/watch?v=Hl8Dbty24c8
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 08 tra 2010, 15:55

nek ide u reala pa kad mu se buyten javi na mobitel ovo ce mu rec:

Pa di si Franck, jebote nema te nigdi, ko reala u ligi prvaka hahahahahahhahahaha

nabijem na k real, bayern igra LP!

nema bolje pozivnice za njega da ostane.
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 tra 2010, 19:53

ankujund napisao:nek ide u reala pa kad mu se buyten javi na mobitel ovo ce mu rec:

Pa di si Franck, jebote nema te nigdi, ko reala u ligi prvaka hahahahahahhahahaha

nabijem na k real, bayern igra LP!

nema bolje pozivnice za njega da ostane.

Možda ga chelsea zanima :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 08 tra 2010, 21:24

hehehe

ma ic ce on u real ko i svi,samo da bi se kurcili
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 tra 2010, 22:26

po madridskim modnim pistama....fronck i portugalski svinjarevac sa pičonjima pod desnom rukom a higuan drka iza :lol: :lol: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 10 tra 2010, 16:43

nek ide u tri pičke materine ako ode, ako mu ovo nije dovoljno onda sere i taj samo sluša svoju ženu a njoj se ide sunčat i jebat sa latino loverima :lol:
Vidio je da u bayernu može ostvariti šta hoće što se uspjeha tiče, a još on i nije odigrao Bog zna što ovu sezonu...nek se sad iskaže u polufinalu i nadam se finalu...i ako tada ipak ode, onda on sere i laže kao nitko do sada...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Murta » 11 tra 2010, 07:10

Al ja jednu stvar ne kužim kod Riberya. On veli da želi ići u momčad gdje može postat najbolji igrač svijeta. Zar on ne razumije da će u Realu ili Barcu biti Ronaldov odnosno Messijev potrčko? :mrgreen: Pogledajte prvenstveno Kaku, ali i Ibrahimovića.
Ako želi u momčad gdje može postat najbolji igrač svijeta postoji samo jedna, a to je Chelsea. No on je njih odmah eliminirao.

Iako se nadam i vjerujem da će RIbery ostat, danas nakon EL Classica nisam pročitao gotovo niti jednu riječ o ostalim igračima, osim u rubrici - početni sastavi i zato sam ovo morao napisati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 12 tra 2010, 09:20

Pričkaqjte ljudi da prođemo Lyon...ako mi prođemo Lyon, mi ćemo u finalu gledat drugog Ribery-a....zamislite vi samo, ako je njegov cilj osvojit ligu prvaka, kolko će on dati!? Pa 300%, pa to je njegov cilj! FINALE LIGE PRVAKA!!!! Sad on vidi da Bayernu fali jako malo da dođe bez problema u sam vrh....sigurno da će biti teško protiv Barce ili Intera, ali ništa nije nemoguće! I ako pružimo dobru igru, i ako budemo ravnopravni u finalu...makar izgubimo, ja mislim da će on ostati.....

Ako pak ispadnemo od Lyona ili nas ovi demoliraju u finalu siguran sam da će otić... :cry:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la I_Love_Bayern » 12 tra 2010, 10:07

Ja mislim da je izbacivanje ManUtd-a donijelo prevagu da Ribery ostane i da cemo se vrlo brzo uvjeriti u to. Jednostavno smo pokazali da se mozemo nositi sa najjacim ovakvi kakvi smo, a kamoli iducih godina kad se pojacamo.....a to je ono sto on trazi...evropski vrh....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 12 tra 2010, 19:46

...da, i još jedino njegova obitelj....reko je da mu je najvažnija :mrgreen: ..a šta ćeš..mi se možemo jedino nadat... :?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 12 tra 2010, 20:17

I_Love_Bayern napisao:Ja mislim da je izbacivanje ManUtd-a donijelo prevagu da Ribery ostane i da cemo se vrlo brzo uvjeriti u to. Jednostavno smo pokazali da se mozemo nositi sa najjacim ovakvi kakvi smo, a kamoli iducih godina kad se pojacamo.....a to je ono sto on trazi...evropski vrh....

Nama od pojačanja treba samo 1 špek u obrani(sad dal lijevi bek il stoper a najbolje bi bio neko polivalentan) s tim da će se vratit naših 4,5 igrača(breno,braaf,ottl,sosa i kroos) nama ne treba nitko a največe pojačanje će nam bit da se još više uigramo kao i da ribery te gomez uđu u pravu formu jer uz ovakvog (lahma,bommela,schwenija,robbena,olića) samo nam to još fali :bravo:

Ako se uzme špek stoper dat šansu badstuberu(micho prodaja) a klupa buyten i breno a na lijevom beku forsirat contenta jer mali bi mogao postat špek a kad se branimo koristit braafheida....ako dođe špek lijevi bek braffa prodat a stoperi nek budu badstuber a micho i buyten nek se bore za desnog mjesto ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 13 tra 2010, 09:39

Oliver Kahn je za prodaju Riberyja

Slika

Bivši proslavljeni vratar Bayerna, Oliver Kahn je mišljenja da bi Bayern trebao prodati svoju prvu zvijezdu, francuza Francka Riberyja ukoliko dođe prava ponuda a ona iznosi od 50 do 60 milijuna eura. Riberyjev ugovor istjeće na kraju sljedeće sezone a među zainteresiranim stranama se spominju Chelsea, Barcelona i Real Madrid. Teško je za očekivati da će francuz i sljedeće sezone igrati za Bayern jer je već odbio razgovarati o produženju ugovora.

Jedino ako se uprava Bayerna odlući za soluciju da ostane još jednu sezonu i na kraju ode "free".

"Uvijek postoje granice. Cijena od 50 do 60 milijuna eura bila bi važna za klub. Ribery ili 60 milijuna za investirati? S tim novcem bi se moglo kupiti dva do tri dobra pojačanja, desno krilo i centralni vezni."

"Danas platiti 100 milijuna za jednog igrača je fantazija. Ne mogu si zamisliti nekog tko bi platio više od 50 milijuna eura za Riberyja", izjavio je na kraju Kahn.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 13 tra 2010, 18:19

Znači kaj nama Khan titan oće reći...vjerojatno je siguran da će Ribery definitivno otić iz Bayerna...zato porućuje upravi da dobro razmisli kaj je bolje; ostavit ga još jednu sezonu i eventualno zaradit na njemu, kao napr. sad Olić donio dobre pare u Ligi prvaka ili "utrapit ga ćim prije nekome za otprilike 50 milja...ja stvarno neznam, ali mislim da je njemu čak svejedno, jer možda Bayern nije još super vrhunski klub, ali se on osjeća jako dobro u njemačkoj...po mom mišljenju na njega ima najviše utjecaja njegova ženica....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva