Novi trener - da ili ne?

Arhivirane teme...

Re: Novi trener - da ili ne?

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 23:18

cruz napisao:
In memory of Neutral napisao:
Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.

jedino što je on u ELF-u radio je motivacija, Löw jer sve ostalo već tada imao u svojim rukama ;)

KlinsFRAU je toliko nekompetentan da mi se povraća kad ser sjetim da je vodio momčad preko 8mj. :sick:

on nikad neće dobiti posao da valja, sad radi za SAD samo zato što je "igračka legenda", vjerojatno i tamo ima neke trenere koji rade mjesto njega a on je tu motivator

za njegov dolazak je isključivo Rumennigge zaslužan, Hoeness ga nije želio dovesti jer čovjek zna "koliko je sati" ;)

asijećam se samo kako je anton drkao na njega i nije htio njegov otkaz, a ja ga pljuvao sa svime i svačim... :neee: to je najgori trener u povijesti našoj...ja ne znam jeli itko ikada bio lošiji od njega....jedini dobar potez mu je bio što je Olinha doveo u naš klub ostalo ništa :neee:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 23:26

Koga briga za Jurgena, bio i prošao, ali daleko da je bio nedokazan. Low je sve radio, ali Klinsman se pamti kao trener Njemačke u to doba ;)

Da i uprava Bayerna zna koga dovesti doveli bi ga već, a ne ovako davajući podršku treneru koji je pokazao da nije kalibar za Bayern. I laik vidi da nema pojma kada počinju zamjene, kada ih treba vršiti. On nekako programirano čeka sve to.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 09 ožu 2012, 08:49

Možda, ali samo možda je ključ u tome da se uli opet zicne na klupu! :mrgreen: To bi baš volio! Nekak mi on dole fali i otkad nije na klupi imam dojam da se jako udaljio od Bayerna i previše mi je počeo djelovati kao igrač iz sjene...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 06 tra 2012, 22:47

Iskreno, nisam ni vidio ovu temu. :| Kod nas je uobicajno da, kad ne ide, trener mora biti na udaru. Nista novo.

anton 1983 napisao:Možda, ali samo možda je ključ u tome da se uli opet zicne na klupu! :mrgreen: To bi baš volio! Nekak mi on dole fali i otkad nije na klupi imam dojam da se jako udaljio od Bayerna i previše mi je počeo djelovati kao igrač iz sjene...

Nema od toga nista. Mada sam misljenja da i njemu pomalo fali klupa i da se jos nije navikao na novu poziciju (tamo gore sa guzonjama). :mrgreen:
Kad smo vec kod El Presidenta, veceras je gostovao na Audi talk-u. Nesto kratko sam upratio, a najzanimljivija mi je anegdota sa Olijem.
Valjda se spremalo neko slavlje, da li poslije neke pobjede ili je pak bilo nesto drugo u pitanju, ne znam (djeca mi galamila po kuci, pa nisam najbolje cuo :D ), i onda se javio Oli kako nece moci doci na banket, jer mu je kcerka bolesna. Ljudi u upravi, kao i trener Otmar, su imali razumjevanje. Medjutim, nas Titan je ulovljen sa nekom trebom (samo dva sate nakon sto je rekao da ne moze doci) u nekom lokalu u Münchenu. :mrgreen: Znaci, Tochter je bila laz, Oli je je bio u seitensprungu i ovi kada su saznali bili su vise nego ljuti. Hitzfeld mu je odredio kaznu od (cini mi se) 25 000 DM (vjerovatno). Oli je bio i previse ljut i trazio da se vidi sa Hoeneßom (jer je mislio da je ovaj umijesn u sve to). Uli ga fino primio, ovaj se branio i "istresao" i kada je zavrsio, Uli mu je rekao kako ce kazna ostati na snazi. Ovaj je ljut napustio prostoriju, snazno zalupivsi vratima, tako da su Uliju usi odzvanjale. :D
Nakon tri dana, Kahn ponovo zove Ulija da se na miru nadju negdje i da ponovo razgovaraju o svemu. Tako se i desilo (Tegernsee, cini mi se), gdje je pomirenje palo i gdje je Ulijeva supruga dobila najveci buket cvijeca ikad u zivotu.
Pogadjate - od Kahna.
Spomenuo je jos da se stara garnitura lagana priprema za rente (Hopfner uskoro, dok ce Kalle biti jos nekih pet godina). I njemu ce doci vrijeme da ide, tako da se lagano i u miru pripremaju za nove snage (uz dogovor citave uprave i celnih ljudi iz Adidasa i Audija). Jedan od kandidata je svakako i Oliver Kahn.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2012, 22:34

doć će anton ko i po običaju na svoje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:10

Ako se promjeni trener, dolazi opet nova neka filozofija i dok se igrači navikno na sve to......Da budem iskren, ne volim Yupp-a i njegovo igranje jezika u ustima, ali neka ga još , nije on igrao , nego igrači. Loš je na izmjenama, ali eto polufinale LP, finale kupa, a 2 u Bundesligi.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 12 tra 2012, 07:45

Lucien Favre: Kriegt der Gladbach-Trainer eine Bayern-Klausel - Gladbach - Bild.de

Favre bi u novi ugovor trebao ugraditi posebnu klauzulu za Bayern. :smajl007:

U Gladbachu su rekli da ne žele komentirati dijelove ugovora. :mrgreen: Favre još ne želi ništa potpisivati jer je fokusiran na ovu sezonu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2012, 08:50

znaci 2013. :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 12 tra 2012, 08:53

a 2015. Klopp & Götze :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 12 tra 2012, 21:59

Sir Amar Osim!

Amar Amar, Osim Osim.

:lol: :lol: :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lizarazu » 12 tra 2012, 23:28

Sad cu ja glumiti diplomatu (effe_sa) i reci da moram sacekati kraj sezone da bih donio konacnu presudu. :)
Ne mogu, jer se sluzim onom Tunetovom "smrt generalima poslije bitke". :lol:

Taj covjek mi se nikad nije svidjao, ama bas nikad. Ne volim pretjerano rondati, jer kad krenemo kritizirat Bayernove trenere, to bude uvijek dublja prica. Bio sam velika pristalica van Gaala, mislio sam da je taj koji bi na duze staze mogao voditi FC Holl.., ovaj, FC Bayern. Sreca nije dugo trajala, porodicna idila je narusena :? i sad se ponovo hvatamo "pogodnih" trenera. Godine? Ma sta nas briga za to, bitno je da ne pravi dramu svako malo, uvijek na strani igraca, da ima pripremljene floskule kod neugodnih novinarskih pitanja, itd.
Da napomenem da me odusevilo da je jos neko primjetio (danke @Neutral) igranje sa jezikom tokom citave tekme. :lol:

Da odgovorim na pitanje: DA :!:

Bez obzira sto sam protivnik stalnim promjenama i sto trenutno ne vidim (slobodnog) trenera za Bayern.
@cruz, ko ce docekati 2015? :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 13 tra 2012, 10:56

DA
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 tra 2012, 11:14

Lizarazu napisao:@cruz, ko ce docekati 2015? :D

ko čeka dočeka, ma to sam bubno, nema od toga ništa ;)

što se tiče dovođenja novog trenera, možemo mi pričat šta oćemo, ali ona Ulijeva još stoji, da "će se ljudi iznenaditi koliko će dugo Heynckes biti bayernov trener"..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 tra 2012, 18:54

cruz napisao:što se tiče dovođenja novog trenera, možemo mi pričat šta oćemo, ali ona Ulijeva još stoji, da "će se ljudi iznenaditi koliko će dugo Heynckes biti bayernov trener"..

:)

To može imati i dvosmisleno značenje... :) Kakogod, važno je unijeti promjene u momčadi, kao i igri, taktici, itd. Ovi naši momci moraju brisati pod sa skoro svima u Njemačkoj, tako da na tome će se morati itekako poraditi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 tra 2012, 21:31

cruz napisao:
Lizarazu napisao:@cruz, ko ce docekati 2015? :D

ko čeka dočeka, ma to sam bubno, nema od toga ništa ;)

što se tiče dovođenja novog trenera, možemo mi pričat šta oćemo, ali ona Ulijeva još stoji, da "će se ljudi iznenaditi koliko će dugo Heynckes biti bayernov trener"..

Potpisujem ak osvojimo lp....bez šale on ostaje ak osvojimo kup i uđemo u finale lp-a ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva